Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 2. 12. 2020

  • Avtor: Asya
  • 02/12/2020

Dobro jutro, dober , poglejmo, kaj nam prinaša današnji dan.

»Nasmehnite se ljudem, koristilo bo prav vsem.«

Dan je primeren za nego sebe, za sproščeno in umirjeno druženje, za lahkotno ustvarjanje in za srčno pomoč.

Danes bo do izraza prišla naša očarljivost, prijaznost, občutljivost in sposobnost empatije. Nagnjeni bomo k sodelovanju in radi bomo pomagali drugim.  Vsi, ki potrebujete pomoč, danes je primeren dan, da se obrnete na zdravniško, socialno, terapevtsko pomoč. Bolj kot kdajkoli, danes boste najverjetneje uslišani, če boste le povedali, kaj potrebujete.

Ker bomo za nekaj odtenkov bolj nežni in razumevajoči, se bomo pripravljeni razdajati svojim domačim, tudi čez vse meje. In še zelo vztrajni bomo lahko pri tem. Enostavno ne bomo znali reči “ne”.

Lahko se zgodi, da bomo bolj podvrženi zaskrbljenosti in omahljivosti. Težje bomo prenašali občutke osamljenosti. Nujen nam bo občutek, da nekomu pripadamo. Potruditi se bo treba in si poiskati družbo. Lahko se sprostimo v veselih ritmih in plesu.

Danes nam usoda lahko pripelje v življenje tujca ali tujko z očarljivimi očmi.

Dan je primeren tudi za skrb za zdravje, razvajanje in nego telesa.

Takšna in drugačna presenečenja nam lahko popestrijo dan zato ne delajmo načrtov. 

Želim vam, da občutite srečo.

Vaša numerologinja

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya