Razkritje: Anej Piletič (BQL) tik pred poroko!

Na prav poseben način je mladi glasbenik Piletič iz uspešnega dua razkril, da se bo poročil. To je naredil kar v novem video spotu za pesem Budala, ki je v kratkem času poskrbel za velik val navdušenja, komentarjev in ogledov na Youtubu. Ob koncu videospota je mlajši dua BQL, , razkril veliko novico: prihodnje leto bo dahnil USODNI DA!

Za BQL je eno najuspešnejših in najbolj prelomnih let, odkar sta na sceni. Po uspešnicah NA FRIŠNO, ki je pred kratkim presegla več kot 2 milijona ogledov na Youtubu, ter radijskem hitu KO BO TO ZA NAMA, se BQL na lestvice vračata z novim železom v ognju. BUDALA je njuna nova pesem, ki govori o zamujeni priložnosti in predolgem čakanju na odločitev o “tisti ta pravi”. Šaljiva pesem s šaljivo vsebino in izvirnim videospotom.

Rdeča nit videospota je priljubljenega pevca in voditelja Tima Koresa Korija, ki pa jo BQL poskušata uničiti. V videospotu za skladbo Budala nastopajo mnoga znana imena: Kori, Challe Salle, Jasna Kuljaj, Ula Ložar, Polkaholiki, Lara Kadis, Blaž Babič in mnogi drugi, ki so igrali “svate”.

Ob koncu videa razkrivata veliko novico, zaradi katere bo 2020 gotovo eno najbolj prelomnih let za BQL. Vsaj za mlajšega, Aneja. Svojo izbranko Izo je zaprosil za roko, posnetek svoje zaroke pa delil ob koncu videospota za single Budala. Še ne 22 letni Korošec bo v prihodnjem letu dahnil USODNI DA! Kako je svojo Izo zaročil, si lahko pogledate v videu!

BQL o pesmi in videu in veliki ANEJEVI novici:

ROK“Pesem in video smo posneli že dolgo časa nazaj in prav toplo je pri srcu gledati trenutke druženja in zabave. Verjameva, da bo enkrat spet tako. Vsi glasbeniki živimo in dihamo za to! Vesela sva, da na prvi decembrski dan lahko poslušalcem predstaviva nekaj pozitivnega, veselega, drugačnega. Ljubezensko zgodbo, ki bi jo najlažje opisal s pregovorom: priložnost zamujena, ne vrne se nobena,” je Rok Piletič pospremil izid nove skladbe.

ANEJ: “V videospotu sem jaz tista ‘budala’, torej nekdo, ki je zaradi predolgega čakanja zapravil svojo priložnost. V resnici pa je ravno obratno. Septembra sem se odločil za velik korak in zaprosil svojo izbranko Izo. Zelo “old fashion”: šel  sem na kolena – in rekla je: DA! Glede na tematiko videospota sem se odločil, da delim z najinimi oboževalkami in oboževalci tudi video, kako sem jo zaprosil. Seveda sem ga posnel na skrivaj (smeh). Če kam, potem definitivno paše k zaključku najinega novega videospota. Poroka bo avgusta!