Domov Zabava Kmetija. Danijela je v otroštvu zelo trpela, to so delali z njo...

Kmetija. Danijela je v otroštvu zelo trpela, to so delali z njo in sestrami

S solzami v očeh je razkrila, kaj se je dogajalo z njo v otroštvu.

Za tekmovalce šova Kmetija, je teden pričakovanj. Pričeli so se obiski domačih. Najprej jih je dobil Aljaž, nato se jih je razveselil Ivan, za njim pa je prišla na vrsto še Danijela. Čeprav si je močno želela, da bi prišla tudi njena otroka se to ni zgodilo. Se je pa razveselila obeh sester, matere, očima in tete.

Veselje je bilo veliko, časa za vse besede premalo. Danijela je presenetila, ko so odhajali in je v kamero priznala, da so bili tokrat objemi med njimi pristni. Nato pa je presenetila s svojo izpovedjo.

»V sebi imam skrito željo, da spoznam svojega pravega očeta, to namreč je bil moj očim, ki skrbi za mene od prvega leta naprej,« je pojasnila in dodala, da o svojem očetu ne ve ničesar, saj ji mati ni nič povedala.

»On sicer zame ve, da obstajam. Se je tudi trudil zame, da bi me imel v skrbništvu,« je pojasnila in dodala, da njena mati ni imela pravega odnosa o tem, zato do danes ne ve prave resnice.

Razkrila je, da je od doma odšla pri 18ih, ker sta imeli z mamo zares pester odnos. »Veliko se je delalo razlike med mano in sestrama, ker sem bila jaz iz prejšnjega razmerja. Marsikdo, ki me pozna ve, da sem zaradi tega dala marsikaj v življenju čez. Bilo mi je marsikaj odvzeto, bila sem kot samorastnik,« je s solzami v očeh povedala.

Danijela z družino

Foto: Voyo/posnetek zaslona