Domov Za Navdih Mesečni numerološki vpogled: Januar

Mesečni numerološki vpogled: Januar

Pozdravljeni dragi bralke in bralci tega numerološkega zapisa. Leto 2020 se je izteklo. Mnogi ljudje so se oprijeli misli na novo leto z velikim upanjem in olajšanjem, da se staro leto ne ponovi več. Dobro je to, da so nas dogodki v letu 2020 prebudili iz spanja, da smo zaradi nepričakovanih in nenadnih zunanjih dogodkov, ki smo jih občutili kot pritiske na naše bistvo, pričeli razmišljati o sebi in o svojih vrednotah. Vsi pretekli dogodki so nam dali dodatno energijo.

Mesec januar je prvi mesec v letu in tako na nas vpliva s številom 1, ki se bo odražalo v povečani energiji, zagonu in zanosu in v želji po samorealizaciji. Dodaten veter bo pihal v naša jadra, da bomo lažje storili kakšen nov korak ali spremembo. Naše ambicije bodo tako pod močnim vplivom novoletnih želja. Na katerih področjih? Poglejmo.

Januar je šesti univerzalni mesec in zato pod vladavino Venere. Ta mesec posvečajmo pozornost občutenju zadovoljstva in miru, prebujajmo in izražajmo ljubezen do sebe, do partnerjev, otrok, na splošno do članov ožje in širše družine. Ljubezen nam je potrebna, da se počutimo zadovoljne, izpolnjene, žive. Mesec je namenjen fizični lepoti, ohranjanju ali ustvarjanju doma in družine, v ljubezni in harmoniji. Ta mesec se zavestno posvetimo ohranjanju ali ustvarjanju miru, ravnovesja, skladnosti, prebujanju čutnosti. Uživajmo v odlični hrani, v poslušanju glasbe, v plesu, v uporabi dišav, cvetja, v prijetnih dotikih in čutnih objemih. Poskrbimo, da je naš dom čist, topel, estetsko urejen in da se življenje družine odvija v prijetni atmosferi. Če družine nimate, se posvetite sebi. Družba nas od malega utirja v delo za preživetje in tako oddaljuje od našega bistva. Ta mesec izkoristimo čas, da se resnično posvetimo svojemu srcu. Naj bo slišano in uslišano. Posvetimo se svojim željam, ki vključujejo nas osebno in k temu vzpodbudimo svoje najdražje, naj storijo prav tako. Čudovito naredimo, če v vlogi srečonosca nepričakovano izpolnemo kakšno srčno željo. Ta mesec dajmo sebi in drugim vrednost.

Venera ne vlada le ljubezni, ampak tudi denarju. Šestica predstavlja darilca manjših vrednosti, denar, ki se ga sproti troši za naše zadovoljstvo in ki prihaja iz denarnic in ne iz debelih tekočih računov.

Ta mesec bo mnogo ljudi ugotovilo, na kakšen način bi lahko zaslužili nekaj denarja. Šestica nas bo z dobrimi idejami podprla pri zagonu posla in zagotovila denar za sproti. Prav to je dovolj, da ljudje začutimo osebno zadovoljstvo in ne muko ali prisilo ob misli na skrbi in na garanje v velikih poslih, za velike denarje. Predmet poslovanja in trgovanja je lahko vse, kar v ljudeh prebuja osebno zadovoljstvo in lagodje: hrana, pijača, kozmetika, nakit, dišave, okrasni predmeti, unikatni ročno izdelani predmeti, oblačila, romani,.. 

Prav tako je ta mesec pametno vlagati v atmosfero v podjetjih, v delovnih okoljih, še posebej v družinskih podjetjih. Čas za izboljšanje odnosov s in med podrejenimi, z zunanjimi izvajalci in s sodelavci je prav v tem mesecu. Dobri, kvalitetni delavci niso samoumevni. Vodstvo ob preštevanju statistike in novcev v glavnem pozablja, da so prav ti glavni vir uspeha.  

Mesec je ugoden tudi za poučevanje in svetovanje. Za izvajalce in uporabnike.

Ob vsem opisanem in naštetem naj poudarim vpliv univerzalnega tekočega leta 2021, ki preko celega leta na nas vpliva z energijo števila 5. V januarju so tako še bolj poudarjene nega sebe, čutnost, ljubezen, estetika, romantika. Poleg velikega pomena družine bomo začutili večjo potrebo po druženju in tkanju vezi s prijatelji, sodelavci, sosedi in tako naprej. Preko celega leta se bo na veliko dogajalo na področju trgovine in informacijske tehnologije. Vsi posli bodo sloneli na informacijah, tehnologiji in komunikaciji vseh vrst, na vseh nivojih in med njimi. Mnogi bodo svoje poslovanje prenesli na splet in zaprli fizične trgovine. Denar pa; kakor bo prišel, bo tudi odšel. V letošnjem letu ne računajte na kopičenje in na trajnost.

Osredotočite se na ljubezen in svetlobo in zaupajte svoji notranji modrosti. Vi veste, kaj morate storiti.

Vaša numerologinja Asya

Foto: Pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya