Connect with us

Alternativno

Mesečni numerološki vpogled: Januar

Objavljeno

on

Pozdravljeni dragi bralke in bralci tega numerološkega zapisa. Leto 2020 se je izteklo. Mnogi ljudje so se oprijeli misli na novo leto z velikim upanjem in olajšanjem, da se staro leto ne ponovi več. Dobro je to, da so nas dogodki v letu 2020 prebudili iz spanja, da smo zaradi nepričakovanih in nenadnih zunanjih dogodkov, ki smo jih občutili kot pritiske na naše bistvo, pričeli razmišljati o sebi in o svojih vrednotah. Vsi pretekli dogodki so nam dali dodatno energijo.

Mesec januar je prvi mesec v letu in tako na nas vpliva s številom 1, ki se bo odražalo v povečani energiji, zagonu in zanosu in v želji po samorealizaciji. Dodaten veter bo pihal v naša jadra, da bomo lažje storili kakšen nov korak ali spremembo. Naše ambicije bodo tako pod močnim vplivom novoletnih želja. Na katerih področjih? Poglejmo.

Januar je šesti univerzalni mesec in zato pod vladavino Venere. Ta mesec posvečajmo pozornost občutenju zadovoljstva in miru, prebujajmo in izražajmo ljubezen do sebe, do partnerjev, otrok, na splošno do članov ožje in širše družine. Ljubezen nam je potrebna, da se počutimo zadovoljne, izpolnjene, žive. Mesec je namenjen fizični lepoti, ohranjanju ali ustvarjanju doma in družine, v ljubezni in harmoniji. Ta mesec se zavestno posvetimo ohranjanju ali ustvarjanju miru, ravnovesja, skladnosti, prebujanju čutnosti. Uživajmo v odlični hrani, v poslušanju glasbe, v plesu, v uporabi dišav, cvetja, v prijetnih dotikih in čutnih objemih. Poskrbimo, da je naš dom čist, topel, estetsko urejen in da se življenje družine odvija v prijetni atmosferi. Če družine nimate, se posvetite sebi. Družba nas od malega utirja v delo za preživetje in tako oddaljuje od našega bistva. Ta mesec izkoristimo čas, da se resnično posvetimo svojemu srcu. Naj bo slišano in uslišano. Posvetimo se svojim željam, ki vključujejo nas osebno in k temu vzpodbudimo svoje najdražje, naj storijo prav tako. Čudovito naredimo, če v vlogi srečonosca nepričakovano izpolnemo kakšno srčno željo. Ta mesec dajmo sebi in drugim vrednost.

Venera ne vlada le ljubezni, ampak tudi denarju. Šestica predstavlja darilca manjših vrednosti, denar, ki se ga sproti troši za naše zadovoljstvo in ki prihaja iz denarnic in ne iz debelih tekočih računov.

Ta mesec bo mnogo ljudi ugotovilo, na kakšen način bi lahko zaslužili nekaj denarja. Šestica nas bo z dobrimi idejami podprla pri zagonu posla in zagotovila denar za sproti. Prav to je dovolj, da ljudje začutimo osebno zadovoljstvo in ne muko ali prisilo ob misli na skrbi in na garanje v velikih poslih, za velike denarje. Predmet poslovanja in trgovanja je lahko vse, kar v ljudeh prebuja osebno zadovoljstvo in lagodje: hrana, pijača, kozmetika, nakit, dišave, okrasni predmeti, unikatni ročno izdelani predmeti, oblačila, romani,.. 

Prav tako je ta mesec pametno vlagati v atmosfero v podjetjih, v delovnih okoljih, še posebej v družinskih podjetjih. Čas za izboljšanje odnosov s in med podrejenimi, z zunanjimi izvajalci in s sodelavci je prav v tem mesecu. Dobri, kvalitetni delavci niso samoumevni. Vodstvo ob preštevanju statistike in novcev v glavnem pozablja, da so prav ti glavni vir uspeha.  

Mesec je ugoden tudi za poučevanje in svetovanje. Za izvajalce in uporabnike.

Ob vsem opisanem in naštetem naj poudarim vpliv univerzalnega tekočega leta 2021, ki preko celega leta na nas vpliva z energijo števila 5. V januarju so tako še bolj poudarjene nega sebe, čutnost, ljubezen, estetika, romantika. Poleg velikega pomena družine bomo začutili večjo potrebo po druženju in tkanju vezi s prijatelji, sodelavci, sosedi in tako naprej. Preko celega leta se bo na veliko dogajalo na področju trgovine in informacijske tehnologije. Vsi posli bodo sloneli na informacijah, tehnologiji in komunikaciji vseh vrst, na vseh nivojih in med njimi. Mnogi bodo svoje poslovanje prenesli na splet in zaprli fizične trgovine. Denar pa; kakor bo prišel, bo tudi odšel. V letošnjem letu ne računajte na kopičenje in na trajnost.

Osredotočite se na ljubezen in svetlobo in zaupajte svoji notranji modrosti. Vi veste, kaj morate storiti.

Vaša numerologinja Asya

Foto: Pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Alternativno

Numerološka usmeritev dneva – Petek, 12. 2. 2021

Objavljeno

on

Avtor:

»Danes je potrebna aktivacija. Aktiviraj se v smer, ki te kliče.« Tjaša Dorelay

Danes se nakazujeta velika podvrženost družinskim vplivom in nujnost vzpostavitve svoje avtoritete. Število 12 privlači okoliščine, ko na svoja ramena naložimo veliko več odgovornosti, kot bi bilo potrebno in dobro za nas. Iz svojega prepričanja, da nekdo pač mora pomagati, bo marsikdo sebe prikrajšal za energijo, da bo nekomu drugemu bolje. Pride lahko celo tako daleč, da postane grešni kozel za tuje napake.  Sebe razbremenite, osvobodite, ostalim pa dajte priložnost, da se sami postavljajo na svoje noge in krepijo svoj notranji steber.

Na splošno se bomo prebujali v želji po svobodi, po tem, da bi se življenje končno vrnilo v ustaljene tirnice pred epidemijo. Za mnoge prebujene duše pa to ne bo več dovolj, saj si po tej izkušnji marsikdo močno želi, da bi si življenje v Sloveniji naredili lepše in boljše. Zopet bi bili radi dinamični. Radi bi potovali, raziskovali, se povezovali. Mnogi boste pomislili ali se celo preizkusili v kakšni ustvarjalni umetnosti; z veliko energije in ljubezni. Dve petici v notranji strukturi dneva nakazujeta nemiren dan. Enica tekočega dne pa nakazuje večjo verjetnost, da premagamo težave, ki jih bosta petici povzročili.

Danes kar lepo odločno.

Numerologinja Asya

Foto: Pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya

Continue Reading

Alternativno

Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 11. 2. 2021

Objavljeno

on

Avtor:

»Življenje te posluša. Govori le to, kar res verjameš in kar želiš, da postane tvoja realnost.«

Tjaša Dorelay

Današnji dan je pod vplivom mojstrskega števila 11, števila tekočega dne 9 in bioritemske štirice.  Poglejmo, kaj nam prinašajo.

Obetajo se nam povečane občutljivost, čustvenost in sanjavost. Nič nenavadnega ne bo, če se bomo zatekali v svoje kotičke in se predajali sanjarijam. Žal nas bodo na vsakem koraku motili zunanji dražljaji, saj bomo bolj kot običajno dojemljivi za vplive iz okolice. Gradovi v oblakih bodo izginjali tako hitro, kot jih bomo ustvarjali. Za okolico bomo verjetno delovali bolj vznemirjeno, kot običajno. Zaradi neodločnosti se bo lahko izmaknila tudi kakšna lepa priložnost.

Izrednega pomena je, da se danes usmerimo na svoje duhovne darove in talente, saj ima vsaka duša svoj potencial. Naša naloga je, da odkrijemo svojega z izobraževanjem in introspekcijo. Lotimo se tistega, ob čemer nam poje srce. Ko naredimo prvi korak, se pokaže drugi, tretji in kmalu se razkrije celotna slika. Odprimo se čudežem, saj ni prav nič nemogoče.

Dobro bi bilo, da bi bili bolj aktivni in da bi se potrudili svoje intuitivne zamisli prizemljiti.  Vsi, ki se ukvarjate s kakšno od ustvarjalnih umetnosti, imate danes lepo priložnost, da se prilagodite in uspešno izpeljete vaše projekte. Treba bo le zavihati rokave in ne popustiti dokler ne bo vidnega rezultata.

Bolj kot materialne pridobitve in misli o delu, nas bodo okupirale misli o ljubezni. Danes se lahko marsikomu še močneje zazdi, da mu brez nje živeti ni. Tudi na tem področju velja rek, da od nič ni nič. Potruditi se bo treba in pričeti ustvarjati stike z nasprotnim spolom. Se bo že našel pravi/prava. Pokukajte v tujino – če ne drugače, preko spleta.

Sanjavo deloven dan vam želim.

Numerologinja Asya

Foto: Pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya

Continue Reading

Alternativno

Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 10. 2. 2021

Objavljeno

on

Avtor:

»Vedno je mogoče več, kot se ti zdi. Tvoja visoka zavest ustvarja velike možnosti.«

Tjaša Dorelay

Bioritem današnjega dne bo, ne glede na vse, vplival na impulzivno in vihravo vedenje. Zna se zgoditi, da bomo mnogi polni občutij veliko hoteli in zato mnoge reči začeli in ne dokončali. Nakazuje se nagnjenost k ležernosti in površnosti pri delu.

Desetka v dnevu spodbuja ambicije, individualnost, željo po uspehu in samopotrditvi. Prebuja želje in ideje, da bi, na kateremkoli področju, nekaj na novo začeli, spremenili smer, nekaj preoblikovali,…in se pokazali in pohvalili. Osmica tekočega dne pa zahteva vztrajnost. Kdor bo hotel zasijati pod sojem žarometov, se bo moral zelo potruditi in delati, najsi bo to v poslu, v športu, v javnem delovanju,…ali na domačem parketu.

Ne glede na to, da sta desetica in osmica močni števili, ki ugodno vplivata na pričetek in sklenitev poslov in podpisov pogodb, zaradi vpliva bioritma bodite zelo previdni in premišljeni. Nikar vihravo ne sklepajte oz. začenjajte poslov, če niste povsem prepričani, da ste na pravi poti. Storite korak, če ste ga že nekaj časa skrbno načrtovali. Če vam kakšna reč ne uspe prvič, poskušajte dalje še drugič, tretjič, četrtič in tako naprej.

Osmica zagotavlja zaščito in pomoč angelov varuhov.

Osredotočeno danes.

Numerologinja Asya

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals