Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 3. 1. 2021

Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 3. 1. 2021

»Življenje ti ponuja več možnosti. Ne glej samo v najbolj očitno.«

Tjaša Dorelay

Glede na števila se nam danes obeta kreativen dan. Na nas bosta delovali med seboj harmonični si števili, ki bosta podpirali našo ustvarjalnost. Čustva bodo tista, ki nas bodo intenzivno vodila k dejanjem. Tako da lahko pričakujemo karkoli.

Lahko rečem, da kolikor je src na tem svetu, toliko je originalnih idej, ki lahko prav danes ugledajo luč sveta. Verjetno je že popustil pritisk preteklega leta, da lahko sprostimo svoje ustvarjalne sile. Marsikateri talent bo lahko danes na novo odkrit. Nekateri bomo razmišljali o njih, tipali, se sramežljivo spogledovali z njimi in se skrivaj preizkušali v umetniškem izražanju in ustvarjanju. Nekateri pa boste tik pod površjem čutili vrenje in potresne sunke ter ustvarili eksplozije originalnih stvaritev v barvah, besedah, skicah, notnih zapisih, načrtih, v oblikah plesnih kompozicij, kuharskih receptov in mnogih, mnogih drugih stvareh. 

Če na področju talentov že dolgo pripravljate kakšne projekte in izdelke oz. storitve, danes jih zaključite. Potrudite se z delom. Dan je namreč ugoden za navezovanje stikov s tujimi poslovneži/kupci/uporabniki in za zaslužek s prodajo v tujini.

Glasbeniki, športniki,….današnji dan je odličen za podpis pogodbe za delo v tujini.

Naj vam vaši talenti omogočijo vse, kar si želite.

Vaša numerologinja Asya

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya