Domov Zanimivosti Ste vedeli, da sta se Luka Basi in Nastja Gabor razšla? To...

Ste vedeli, da sta se Luka Basi in Nastja Gabor razšla? To je razkrila

Pevka Nastja Gabor je pojasnila, kaj se je zgodilo in kdaj …

Pevka, ki smo jo pred leti spoznali v šovu Slovenija ima talent, nato pa pred časom gledali še v šovu Znan obraz ima svoj glas, Nastja Gabor, je bila gostja na POPkastu, z njo se je pogovarjala voditeljica Ota Širca Roš, celoten pogovor pa si lahko pogledate na portalu 24ur.com.

Med drugim se je Gaborjeva dotaknila tudi svoje zveze z znanim pevcem Luko Basijem in razkrila, da sta se vmes celo razšla. Pojasnila je, da sta se spoznala še zelo mlada, bila sta prva ljubezen drug drugemu.

»Bil je na eni zabavi, na kateri mi je zelo težil. Tako kot govori njegova pesem To je to, sva se ujela ob pol dveh na trgu v Dravogradu,” je v smehu dejala. “Na začetku sem se mu kar dolgo upirala, če bi zdaj vedela, se ne bi. Takrat ni bil še niti Luka Basi niti tako zrel moški,« je pojasnila.

Nato pa je razkrila, da sta bila skupaj tri leta in da sta bila kljub temu, da sta bila takrat še zelo mlada, zelo resna v zvezi. Pojasnila je, da se je ta mogoče prezrelo odvijala. Razšla sta se, bila nekaj časa narazen, sedaj pa sta ponovno skupaj že nekje šest let.

»Ko imaš enkrat otroke, prenehaš šteti,« je v smehu dejala pevka, ki ima z zaročencem Basijem dva otroka, sina Taija in hčerko Tio.

Foto: Facebook