Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Kandidatka razkrila, da to obžaluje in kakšno gorečo željo ima. Ji jo bo Jure Struna uresničil?

Objavljeno

V redu

Iskreno je povedala, zakaj se je v resnici prijavila v šov in kaj ji je sedaj žal.

Preko družbenega omrežja se je z iskrenim zapisom oglasila simpatična Suzana Korošak, ki se je v šovu Ljubezen po domače potegovala za kavboja Jureta Struno. Kot je pojasnila, jo mnogi sprašujejo, zakaj se je prijavila v šov.

»Za mano je še ena izkušnja prijetnega druženja in spoznavanja ljudi, novih možnosti, razsežnosti in vpogleda v snemanje oddaje iz drugega zornega kota. Veliko poznanih ljudi me sprašuje, kaj mi je bilo, da sem se prijavila v Ljubezen Po Domače, vsekakor je bil eden od razlogov/krivcev ta, da sem bila takrat brez redne zaposlitve in z tem več odvečnega časa, ki se mu reče dolgčas, v dolgčasu pa velikokrat naredimo kakšno “pi……o”, nekateri naročajo preko interneta obleke, drugi komentirajo razne članke, jaz pa sem se prijavila v Ljubezen po domače, niti sanjalo se mi ni, da bom izbrana za eno od kandidatk, kar pa mi je vlilo veliko samozavesti in potrditev da sem nekaj posebnega(saj ne da tega ne vem) , in tako je vodil dogodek h dogodku je zapisala, razkrila pa je tudi, kaj ji je najbolj žal.

»Žal mi je samo to, da nisem spoznala končkov in da nisem prespala na seniku kar mora biti čudovita izkušnja, pa vendar se zahvaljujem puncam, Juretu in produkciji za lepo popestritev poletnih dni,« je priznala.

Ji bo Jure Struna morda po koncu šova izpolnil njeno veliko željo? Poklicali smo ga in vprašali, a Jure ostaja skrivnosten in brez komentarja.

Foto: Voyo

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals