Domov Zabava Poroka na prvi pogled: Kdo sta fotografa, ki sta zaslužna za čudovite...

Poroka na prvi pogled: Kdo sta fotografa, ki sta zaslužna za čudovite poročne fotografije mladoporočencev?

Ste med gledanjem šova opazili simpatično fotografinjo in fotografa? Preberite, kaj sta povedala o projektu Poroka na prvi pogled.

Nadica in Sašo delujeta pod umetniškim imenom Infinity photography, z ljubeznijo ustvarjata čudovite fotografije, polne čustev.

Ustvarjanje spominov nama  predstavlja veselje, hkrati pa si štejeva zaupanje oseb pred objektivom v veliko čast.

Za naju je fotografiranje nekaj povsem posebnega. Je kombinacija med zabavo in umetnostjo. Posledično so fotografiranja pri nama zelo zabavna in polna dobre energije,« je za naš portal povedala Nadica, ki je neizmerno vesela, ko vidi, da ljudje opazijo njuno delo in so nad fotografijami navdušeni.

»V fotografiranje vlagava ogromno truda, časa in učenja, tako da je  je vsako priznanje nekaj posebnega. Od vsega najbolj neprecenljiv, pa je nasmešek na obrazih najinih strank, ko se prvič zagledajo na fotografiji in misel na to, da se bodo dneva spominjali tudi čez 10, 20, 30 let.«

Kako pa je bilo sodelovati pri tako odmevnem projektu kot je Poroka na prvi pogled?

Sodelovanje pri projektu Poroka na prvi pogled je nekaj povsem posebnega. Sam koncept je v Sloveniji predstavljen prvič, tako da smo se ekipa kot celota preizkusili na nekem novem področju. Lahko rečem, da je bila energija na setu fantastična, sproščena in in zelo na nivoju. To se je odražalo tudi na naših mladoporočencih,” nam je še zaupala Nadica.

Čudovita fotografija je delo Nadice in Saša.

Foto: Infinity photography, Planet TV