Domov Zabava Poroka na prvi pogled: Raziskali smo, kdo je Domen v resnici! To...

Poroka na prvi pogled: Raziskali smo, kdo je Domen v resnici! To pa je veliko presenečenje …

Kar boste prebrali, vas zna zelo presenetiti.

Simpatičnega Domna smo spoznali v šovu Poroka na prvi pogled, poročil se je z lepo Nino in zdi se, da sta že po prvih urah spoznavanja ugotovila, da sta ustvarjena drug za drugega. Šopek, ki ga je na poročnem obredu nosila Nina, so izdelale Domnove roke, je namreč cvetličar. Ker nas je zanimalo, kakšen je postavni ženin v resnici, smo poklicali v cvetličarno, kjer je zaposlen.

»Domen je pri nas zaposlen sicer šele kratek čas, a lahko vam povem, da je zelo simpatičen, prijazen in nežen fant,« je za naš portal povedala lastnica cvetličarne Nataša Grmek in dodala še, da je morda celo malce preveč nežen in čustven.

»Jaz mu v šali kar povem, da je ena jokica in da naj bo malo bolj možat,« je v smehu povedala Grmekova in dodala, da ga stranke prepoznavajo, da ga imajo zelo rade in ima kot moški zelo specifičen pristop do cvetja in do strank.

»Veste, Slovenci radi gledamo resničnostne šove, ki nas za trenutek odpeljejo stran od resničnega sveta,« je še dodala in povabila gledalce priljubljenega šova, naj jih obiščejo in se v živo prepričajo, kako simpatičen, urejen in postaven je trenutno najbolj znani slovenski cvetličar.

Foto: Planet TV