Domov Zanimivosti Okusni utrinki: Tanja Žagar znova navdušila s svojimi kulinaričnimi spretnostmi. Poglejte kaj...

Okusni utrinki: Tanja Žagar znova navdušila s svojimi kulinaričnimi spretnostmi. Poglejte kaj nam je pripravila tokrat

Naša priljubljena pevka Tanja Žagar je danes ponovno razvajala svoje sledilce na svojem socialnem omrežju s svojimi kuharskimi veščinami. 

Danes nam je namreč ponosno pokazala svoje sveže pečene piškotke, nam pa so se takoj pocedile sline. 

“Pri nas pa danes diši po piškotih s čokoladnimi kapljicami. Katere piškote najraje pečete pri vas??? Čakam na vaše super ideje, da naredim kaj novega.” je zapisala Tanja.

Tanja poleg svoje čudovite glasbe rada sem in tja na družabnih omrežjih z nami podeli tudi svoje kulinarične mojstrovine, ki jih je pripravila.

Njeni sledilci so bili seveda nad njenimi spretnostmi navdušeni (mi pa smo tudi) in so med komentarji izrazili številne pozitivne pohvale. 

Ena izmed oboževalk je zapisala: “Tole je super. Pa hitro narejeno. Jaz jih za vnuke delam tako, da jim dodam še naribano jabolko. Niso suhi in jih hitro zmazejo. Si pa pridna….vso pohvalo.” 

“Lepo pošlješ po pošti da probam.” je komentiral drugi oboževalec.

Nekateri oboževalci so poleg piškotov opazili tudi Tanjino novo pričesko: “Piškoti pa nova frizurca, barva”

Tudi naša uredniška ekipa se priporoča za kakšen Tanjin piškotek, saj so zagotovo odlični, hkrati pa komaj čakamo kako njeno novo pesem!

Tanja Žagar je poleg svojih kuharskih spretnosti tudi izjemna glasbena umetnica, ki s svojim talentom navdušuje številne oboževalce po Sloveniji in širše.

Objavo si lahko pogledate tukaj.

Foto: Facebook