Domov Zabava OMG: Ste videli kako je Natalija Verboten dobro potegnila za nos svoje...

OMG: Ste videli kako je Natalija Verboten dobro potegnila za nos svoje oboževalce?

Priljubljena slovenska pevka in tv voditeljica Natalija Verboten je nedavno sprožila val navdušenja med svojimi sledilci na družbenem omrežju, ko je delila fotografijo svoje nove barve las, saj se je, kot je dejala, končno opogumila in se odločila za drastično spremembo, kar je bila za mnoge nepričakovana poteza.

Na sliki, ki jo je delila s svojimi sledilci, je Natalija ponosno pokazala svojo novo barvo las in jih označila kot “svežo spremembo”. Tudi svoje sledilce je povprašala, kaj si mislijo o njeni novi podobi, in prejela resnično velik val navdušenih odzivov. Sledilci so bili seveda navdušeni nad njenim drznim korakom ter ji izrekli številne pohvale in komplimente, kot so: 

“ČUDOVITAAAAA❤️❤️❤️”

“Joooo,čisto druga Natalija,super barva las res vam nebom rekla da vas pomladi,ker itak zagledate fenomenalno ob vsaki barvi,ja super ste…”

“Zelo ti paše barva las

So bili bili samo nekateri od navdušenih komentarjev…

Navdušenje pa je trajalo le do trenutka, ko je Natalija razkrila, da je bil njen zunanji videz le prvoaprilska šala. V komentarju je zapisala:

“Hvala vsem za komplimente , ampak seveda je bil to hec za 1. april.” 

Kljub temu je ostala deležna pozitivnih odzivov, saj so ji sledilci priznali, da je bila šala zares dobro izpeljana.

Natalija Verboten je ena najbolj prepoznavnih slovenskih pevk, ki se je v glasbenem svetu uveljavila že vrsto let. S svojim izjemnim glasom, energičnimi nastopi in številnimi uspešnicami je osvojila srca mnogih poslušalcev. Poleg tega je Natalija tudi priljubljena medijska osebnost in voditeljica, ki se je izkazala na različnih področjih zabavne industrije.

Njeno objavo si lahko pogledate tukaj.

Foto: Facebook