Hajdi žaluje, oglasili so se številni znani

<div id="midasWidget__r92"></div>

Nekdanja pevka in uspešna podjetnica je danes sporočila žalostno novico. Številni znani obrazi so ji že izrekli sožalje.

Hajdi Korošec Jazbinšek, nekdanja pevka in danes zelo uspešna podjetnica, je na družbeno omrežje Instagram dodala fotografijo, na kateri je skupaj s svojim psičkom. Sporočila je žalostno novico, da jih je ta zapustil. Kot je zapisala, je preminil v spanju.

»Naš kuža je danes ponoči, čisto tiho zaspal… zaspal za vedno

Težko opišem kako sem žalostna, kako zelo sem žalostna. To je bil moj najboljši prijatelj, zaveznik in vedno me je z veselim repkom pričakal. Včeraj pa ko smo z družino prišli domov ni mogel…. vedela sem, da je nekaj narobe. Videla sem mu v očeh kako zelo me je vesel ampak telo ga ni več ubogalo…. Kot da me je čakal, da se še zadnič vidiva in potem je ponoči čisto tiho odšel… vem da na lepše. Solze mi kar ne nehajo teči, ker vem, da tako lepa duša kot je lahko žival, človek tega ni sposoben. In vedno sem rekla, da bolj kot spoznavam ljudi, raje imam pse. Človek človeku naredi marsikaj hudega, žival te ima samo rada, vesela je vsake pozornosti, objema in ti nesebično vrača vso ljubezen če jo le želiš.
Eee Gucci moj, počivaj v miru in toliko lepih spominov mi polni srce, da ti bom do konca življenja hvaležna, ker sem skoraj 12 lepih let imela možnost biti tvoja prijateljica.
Naš kuža je odšel ampak spomini mi bodo ostali. Počivaj u miru srček mo
j,« je zapisala mamica dveh sinov. Mnogi znano obrazi so ji že izrekli sožalje in zapisali nekaj tolažilnih besed.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice