Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Pojavile so se govorice: Je bila Maja Šuput sploh noseča?!

Objavljeno

V redu

Je bila priljubljena hrvaška pevka noseča ali ne? Preberite, zakaj so se pojavila takšna namigovanja!

Priljubljena 41-letna hrvaška pevka Maja Šuput, ki je pred mesecem dni s svojim srčnim izbrancem Nenadom Tatarinovom postala mamica sinčku Bloomu, je šokirala s svojo objavo. Na družbeno omrežje Instagram je namreč dodala fotografijo, na kateri je v kopalkah. Mesec dni je minilo od poroda, pevka pa je videti več kot odlično. Njena postava niti malo ne spominja na žensko po porodu, njen trebušček je izklesan do potankosti.

Seveda so se oglasile številne ženske, njene oboževalke in jo pohvalile za takšno postavo. Mnoge izmed njih so zapisale, da kar ne morejo verjeti, da je že nekaj tednov po porodu videti zares popolno. Ena izmed njih pa je zapisala celo: »Si bila ti sploh noseča?«

Seveda je pevka bila noseča, dokaz je njen mali zakladek, njen sinek, čigar fotografije ponosna mamica redno objavlja tudi na družbenih omrežjih.

View this post on Instagram

A post shared by majasuput (@majasuput)

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals