Connect with us

Zanimivosti

Nastja Gabor žaluje. Umrla je njena vzornica in zaveznica

Published

on

Pevka se je s čustvenim zapisom oglasila preko družbenih omrežij.

Priljubljena slovenska pevka Nastja Gabor, ki jo spremljamo tudi v glasbenem šovu Znan obraz ima svoj glas, je svojim številnim spletnim prijateljem sporočila, da žaluje. Poslovila se je njena babica in za pevko je to prvo soočenje s smrtjo v ožjem družinskem krogu.

»Bica moja, oseba najbolj dobrega srca. Ona je vedla kaj je sreča – ko pomagaš drugemu.  Najraje je štrikala copatke za 1001 novorojenčka, kuhala filane paprika pa še kaj za ves blok, pekla kekse za ogromno družin, delala svoje domače rezance, meni naredla najboljši šmorn na svetu!
Samo rekel si ji kaj bi, ona je to vedno nardila z veseljem.  V zameno nikoli ni pričakovala nič, samo, da si prišel na obisk, se kaj pomenil, jo objel pa je bila nasmejana.  Rada je bila v družbi, klepetala, igrala karte,… Noro rada je mela svoj dom, hkrati pa je rada hodila po obiskih. Živali (predvsem pse in mucke) je oboževala!,«
je zapisala na družbeno omrežje.

Njen celoten zapis si lahko preberete spodaj.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Presenečenje: Tudi ta zelo znana Slovenka je postala mamica

Published

on

Rodila je že pred časom, sedaj pa to sporočila na zelo hudomušen način tudi spletnim prijateljem …

Da je postala mamica, je na Instagramu obelodanila z zares čudovito fotografijo. Spletna vplivnica Ajda Sitar Žumer se je razveselila še ene deklice, prvorojenki Rubi se je pridružila sestrica. Veselo novico pa je sporočila s čudovito fotografijo, na kateri imajo vsi štirje prepletene roke.

»Pa smo postali 4.  Vsak otrok prinese svojo energijo, spiše svojo zgodbo in te kot starša postavi pred takšen ali drugačen izziv. Tako je prišla ona in nam že prvi dan dala vedeti, da enostavno spada k nam.  Hvala, da si nas izbrala.  Hvala tudi ljubljanski porodnišnici, celotnemu osebju obeh izmen v porodni (še posebej pa babici Anji, ki me je vodila in podpirala na maratonski poti do uspešnega VBAC poroda) in na oddelku – izkušnja nad pričakovanji!

No, pa mini hvala tudi možu za podporo (čeprav sem mu na koncu zagrozila, da bo noč iz materinskega dneva na 26.3. še dolgo “odplačeval” in od tega ne odstopam še danes) je pripisala poleg in razkrila tudi, da je rodila že 26. marca.

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Kaj? Sta Saša Lendero in nekdanji predsednik Borut Pahor res sveže zaljubljena?

Published

on

Ne boste verjeli, kaj je objavil Borut Pahor. Je s tem izdal skrivnost?

Priljubljena slovenska pevka Saša Lendero, ki je že pred časom sporočila, da je po mnogih letih ponovno samska, zadnje dni dobesedno cveti.

To je opazil tudi nekdanji predsednik države Borut Pahor, ki je nanjo naletel na radiu Veseljak. Nastala je čudovita fotografija, poleg katere pa je Pahor pripisal: »Na hodnikih Veseljakovih studiev, kjer sem posnel luštno pogovorno oddajo “Iskreno z Majo Oderlap”, sem srečal Sašo Lendero. Po moje je sveže zaljubljena, ker je bila tako poredno nasmejana in razigrana.«

S svojim zapisom pa je mnoge presenetil, nekateri celo menijo, da sta z Lenderovo par.

Številni komentatorji so zapisali, da sta skupaj videti več kot čudovito in da sta krasen par.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Urška Hočevar (Čepin) brez sramu pokazala, kako je danes videti v kopalkah

Published

on

Odvrgla je oblačila in pokazala svoje telo …

Pevka in resničnostna zvezdnica Urška Hočevar (Čepin), leta 2010 smo jo spremljali v šovu Big Brother Slavnih, je svoje spletne prijatelje tokrat razveselila s fotografijo, na kateri je v kopalkah.

»Ukvarjajte se z rastjo in napredkom svojega življenja. Ukvarjanje z življenji drugih, je odraz postavljanja svojega življenja v drugi plan,« je pripisala poleg in s tem zapisom dala mnogim misliti.

Z njenim zapisom se številni strinjajo in so ji že poslali všeček, seveda pa so komentirali tudi fotografijo. Urška je videti več kot odlično!

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals