Domov Glasba Lady Gaga in njen novi ljubimec

Lady Gaga in njen novi ljubimec

34-letna Lady Gaga ne skriva, kako zelo je zaljubljena v svojega novega fanta. Gre za IT genija Michaela Polanskega, s katerim je februarja letos potrdila razmerje. Paparaci so ju ujeli, kako se poljubljata na terasi njunega stanovanja v Miamiju.

Michael je diplomiral na Harvardu in je nekdanji vlagatelj, ki je delal kot izvršni direktor Parker Group-a, podjetja, katero je v lasti enega od ustanoviteljev Facebooka, Seana Parkerja. Gaga, ki je lani prekinila svojo zaroko s Christianom Carino, je bila s Polanskim prvič opažena v javnosti nekaj časa prej v Las Vegasu. 

“Michael je res zelo pameten fant, in zelo resen fant”, to menijo o njemu skoraj vsi, tudi Lady Gaga. “Sean je decembra organiziral rojstnodnevno zabavo v njegovem domu v Los Angelesu. Gaga in Michael sta bila tam,” je februarja za Page Six povedal neimenovani vir. Zaljubljeni par so pred kratkim videli v Hollywoodu, ko sta se odpravila na kavo, a vso pozornost je ukradla njena kombinacija oblačil, katera je bila zelo vprašljiva.

Gaga se je namreč sprehajala v prozornih črnih pajkicah in nedrčku. Pevki se je opazil tudi nekoliko večji trebuh, ki ga sploh ni poskušala skriti. A se zaradi tega ni vznemirjala, ter je samozavestno šla mimo fotografa in objela fanta, kateri ji je povrnil ljubezen.

Foto: SHUTTERSTOCK