Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Meghan in Harry sta na Instagramu izgubila več kot 200.000 oboževalcev, a razlog za to je povsem logičen

Objavljeno

V redu

Princ Harry in Meghan Markle sta po odpovedi kraljeve dolžnosti izgubila več kot 200.000 sledilcev na svojem uradnem Instagram profilu. Za to obstaja povsem logičen razlog in to je njuna nedejavnost.

Potem, ko sta 1. aprila uradno odstopila, ni več mogoče objavljati vsebine z uradnega profila. Sussex Royal ima zdaj 11,1 milijonov sledilcev, William in Kate pa 11,8 milijonov oboževalcev. Harry in Meghan sta bila in sta še vedno bolj popularna kot William in Kate, čeprav sta se trudila vzpostaviti stik s svojimi oboževalci, a sta ju Harry in Mehgan prehitela. 

Naj se spomnimo, da je bila vsa pozornost usmerjena v Meghan s prihodom v London, čeprav ne v pozitivnem smislu. A kot pravi pregovor, slaba reklama, je vedno le reklama.

Meghan in Harry sta se osredotočila na humanitarno delo in se med tem tudi skrivala, a če nič drugega, sta zagotovo veliko bolj sproščena in srečna. Trenutno sta v Združenih državah Amerike in se po mnenju anonimnežev počutita zelo dobro. Uživata trenutke, ko sta včasih tudi neprepoznavna. 

Foto: SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Jan Plestenjak pokazala posnetek: To se dogaja pred koncertom

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je tisto, kar oboževalci ne vidijo.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak ima, tako kot mnogi drugi uspešni in znani slovenski pevci, te dni polno koncertov. S svojimi hiti navdušuje po vsej Sloveniji, sesaj pa je številnim spletnim prijateljem s kratkim posnetkom pokazal še, kaj vse se dogaja, še preden se koncert prične.

»Žirovnica …ta petek pa KKŠ Summerfest, sobota grad Brežice! J je pripisal poleg posnetka, ki je navdušil mnoge.

Je navdušil tudi vas?

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Igralka Katarina Čas sporočila tako zelo žalostno novico

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena igralka žaluje in sporoča, da ga zelo pogreša.

Priljubljena slovenska igralka Katarina Čas, ki je zaigrala v mnogih filmih in serrijah, pa tudi onkraj meja Slovenije, je na svoj Instagram račun dodala fotografije, na katerih je skupaj s svojim pasjim prijateljem. Tisti, ki igralko spremljate, veste, da se je njen kuža na fotografijah pojavljal pogosto in da ga je imela zares rada. A sedaj je sporočila zelo žalostno novico, njen kuža je preminil že pred tremi meseci.

»Minili so skoraj trije meseci, odkar je umrl moj najboljši prijatelj, in tako zelo ga pogrešam,« je zapisala Časova in dodala še, da ga nikoli ne bo pozabila.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ksenija Benedetti razrila, kako se je začel njen dan. To morate videti

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, zakaj je danes zanjo prav poseben dan.

Predavateljica in svetovalka za poslovno komuniciranje in protokol, Ksenija Benedetti, je delila fotografijo, s katero je pokazala, kako se je pričel njen dan.

»Navsezgodaj, direkt iz postelje Spredaj je petka, ne še zadaj nula je zapisala poleg fotografije, na kateri pa je vidno ganjena. Praznuje namreč svoj rojstni dan.

Iskrene čestitke tudi iz našega uredništva.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals