Connect with us

Zanimivosti

Meghan in Harry sta na Instagramu izgubila več kot 200.000 oboževalcev, a razlog za to je povsem logičen

Published

on

Princ Harry in Meghan Markle sta po odpovedi kraljeve dolžnosti izgubila več kot 200.000 sledilcev na svojem uradnem Instagram profilu. Za to obstaja povsem logičen razlog in to je njuna nedejavnost.

Potem, ko sta 1. aprila uradno odstopila, ni več mogoče objavljati vsebine z uradnega profila. Sussex Royal ima zdaj 11,1 milijonov sledilcev, William in Kate pa 11,8 milijonov oboževalcev. Harry in Meghan sta bila in sta še vedno bolj popularna kot William in Kate, čeprav sta se trudila vzpostaviti stik s svojimi oboževalci, a sta ju Harry in Mehgan prehitela. 

Naj se spomnimo, da je bila vsa pozornost usmerjena v Meghan s prihodom v London, čeprav ne v pozitivnem smislu. A kot pravi pregovor, slaba reklama, je vedno le reklama.

Meghan in Harry sta se osredotočila na humanitarno delo in se med tem tudi skrivala, a če nič drugega, sta zagotovo veliko bolj sproščena in srečna. Trenutno sta v Združenih državah Amerike in se po mnenju anonimnežev počutita zelo dobro. Uživata trenutke, ko sta včasih tudi neprepoznavna. 

Foto: SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Znana slovenska igralka s takšno korenito preobrazbo vse pustila brez besed

Published

on

Odločila se je za veliko spremembo videza in to tudi pokazala.

Priljubljena slovenska igralka Tina Gorenjak je s svojimi spletnimi oboževalci delila nekaj fotografij, na katerih pa je popolnoma drugačna.

50-letna igralka je sklenila, da se poslovi od svojih dolgih las in po mnogih letih spremeni frizuro.

»Malo spremembe,« je pripisala poleg fotografij, s katerimi je pokazala, kako je videti sedaj. Igralka je videti več kot odlično, svoja leta zelo dobro skriva!

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka v objemu žalosti: Usoda ji je vzela dve ljubi osebi

Published

on

Znana Slovenka je z javnostjo delila žalostno novico. Izgubila je dve, njej zelo ljubi osebi …

Nekdanja televizijska voditeljica, danes pa uspešna podjetnica in avtorica knjig, Alenka Kesar, je s svojimi spletnimi prijatelji delila žalostno novico. Razkrila je namreč, da je pred nekaj leti izgubila svojo mamo in tudi svojo prijateljico.

»Moji čudoviti mami, ki je umrla na današnji dan pred 5. leti.

In moji čudoviti prijateljici Špeli, ki je umrla na današnji dan pred 8. leti.

Pogrešam vaju vsak dan je zapisala poleg objave.

Številni njeni prijatelji so ji poslali tolažilni emotikon, zapisali nekaj lepih besed …

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Ojoj, ste slišali, kakšen spodrsljaj se je zgodil Jani Morelj?

Published

on

Priljubljena televizijska voditeljica je priznala, da je bil to njen največji spodrsljaj …

Priljubljena radijska napovedovalka in televizijska voditeljica vremena na POP TV Jana Morelj, je v posnetku na družbenih omrežjih razkrila, katerega spodrsljaja, ki se ji je zgodil pred kamerami, se najbolj spominja.

»Odkar delam na Popu sem si jaz osebno najbolj zapomnila, pa imam občutek, da tudi vi vsi gledalci, moj mali spodrsljaj,« je pričela in dodala, da je nekoč z nekoliko drugačnimi besedami napovedala vreme.

»Nekoč mi je med vodenjem vremenske napovedi ušel seks do nižin. Skratka, od tistega dneva dalje mislim, da je Višnja Gora pridobila na prepoznavnosti in vsi se zabavamo, ko pade sneg,« je smeje priznala Moreljeva.

Foto: POP TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals