Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Meghan in Harry sta na Instagramu izgubila več kot 200.000 oboževalcev, a razlog za to je povsem logičen

Objavljeno

V redu

Princ Harry in Meghan Markle sta po odpovedi kraljeve dolžnosti izgubila več kot 200.000 sledilcev na svojem uradnem Instagram profilu. Za to obstaja povsem logičen razlog in to je njuna nedejavnost.

Potem, ko sta 1. aprila uradno odstopila, ni več mogoče objavljati vsebine z uradnega profila. Sussex Royal ima zdaj 11,1 milijonov sledilcev, William in Kate pa 11,8 milijonov oboževalcev. Harry in Meghan sta bila in sta še vedno bolj popularna kot William in Kate, čeprav sta se trudila vzpostaviti stik s svojimi oboževalci, a sta ju Harry in Mehgan prehitela. 

Naj se spomnimo, da je bila vsa pozornost usmerjena v Meghan s prihodom v London, čeprav ne v pozitivnem smislu. A kot pravi pregovor, slaba reklama, je vedno le reklama.

Meghan in Harry sta se osredotočila na humanitarno delo in se med tem tudi skrivala, a če nič drugega, sta zagotovo veliko bolj sproščena in srečna. Trenutno sta v Združenih državah Amerike in se po mnenju anonimnežev počutita zelo dobro. Uživata trenutke, ko sta včasih tudi neprepoznavna. 

Foto: SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Glasbeni svet žaluje, umrla je znana pevka, ki smo jo poznali vsi

Objavljeno

V redu

Avtor

Umrla je svetovno znana pevka, katere pesmi smo poznali in prepevali vsi.

Bila je dobitnica grammyja in oskarja, pevka Irene Cara se je poslovila v 64. letu starosti. Svet jo pozna po naslovni pesmi filma Flashdance, za katerega je posnela pesem What a Feeling.

Novico o njeni smrti je pred nekaj dnevi preko družbenih omrežij sporočila njena predstavnica za stike z javnostjo. Ta je dejala: »Umrla je na svojem domu v Floridi, vzrok smrti je za zdaj še neznan.«

Pevka je postala slavna, ko je dobila vlogo v filmu Fame, leta 1980, zanj je posnela tudi istoimensko pesem in tudi balado. Za vlogo, ki jo je odigrala, je bila nominirana za zlati globus, skladba pa ji je prinesla dve nominaciji za grammyja.

Tri leta pozneje je dobila oskarja za najbolj izvirno filmsko skladbo Flashdance in grammyja za najboljšo pop izvajalko.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Modrijani poskrbeli za presenečenje, ki ga nihče ni pričakoval

Objavljeno

V redu

Avtor

Že veste, kaj so storili? Tudi vas bo to zelo presenetilo.

Priljubljena slovenska glasbena skupina Modrijani je svoje moči združila s skupino Booom, ki postaja vse bolj priljubljena. Skupaj so predstavili novo pesem Spomin, ki je takoj navdušila številne.

Pod avtorje besedila se je poleg članov skupine Booom (Patrik Mrak, Matevž Derenda, Luka Cvetičanin) podpisal tudi legendarni Jan Plestenjak.

Tako Modrijani kot tudi skupina Booom so novico o skupni pesmi že delili na Instagramu, naleteli pa na zelo pozitiven odziv.

»Bravo, fantje, pesem je čudovita,« se je glasil eden izmed komentarjev.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, hči znane pevke razkrila svoj talent in osupnila

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da ima ta znana slovenska pevka tako nadarjeno hči?

Da je pevka Natalija Kolšek zelo ponosna na svoje tri otroke, to večkrat poudari.  V zakonu so se ji rodili trije, sin Anej, ter hčeri Aisha Naja ter Anisa. Starejša, Aisha Naja pa je očitno po materi podedovala pevski talent, saj ima zares izjemen glas. To je pokazala v kratkem napovedniku, s katerim sta skupaj z materjo napovedali pesem, ki prihaja.

»Z največjim veseljem, skupaj s hčerko Aisho Najo, pošiljava med vas Pesem upanja,« sta povedali mati in hči, Aisha Naja pa je že v napovedniku dokazala, da ima zares čudovit glas.

Pesem, ki prihaja v začetku naslednjega meseca bo zagotovo naletela na zelo pozitiven odziv med poslušalci.

Foto: YouTube

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals