Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 3.6.2020

Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 3.6.2020

»Če mi vesolje pošilja ideje in navdihe, obstajajo tudi poti in načini, da jih uresničim. Le poiskati jih moram.«

Dobro jutro, dober dan, poglejmo, kaj nam prinaša današnji dan!

Dan je namenjen postavitvi temeljev, reda, strukture, organizaciji dela, prizemljevanju, fokusu in delovni akciji. 

Prav tako je odličen dan za zdravljenje telesa, za operativni poseg, fizioterapijo, terapevtsko masažo. 

Danes boste izredno ustvarjalni, originalni, dinamični, ukaželjni, navdušeni in optimistični. Z veseljem boste poprijeli za delo in storili vse, kar je potrebno. Pazite le, da se ne izčrpate. Prosite za pomoč, dobili jo boste. Skupinsko delo se bo zelo obrestovalo. Današnji entuziazem in ideje izkoristite za to, da s skupnimi močmi spremenite ali izboljšate delovni proces v vaši organizaciji. To se vam bo obrestovalo kasneje, ko se bo poznalo v denarnicah. 

Dan je primeren tudi za izboljšanje bivalnega okolja, za obnovitev reda v družini, za rutinska opravila, s katerimi dosežemo oriiginalnost. Če boste odločno rekli:”To hočem!, boste naredili!”Lahko se izkažete z novim postopkom ali s pristopom pri peki piškotov, šivanju torbic, oblikovanju ogrlic, kuhanju marmelade,…. in kot rečeno, kasneje se vam lahko to pozna tudi v denarnicah oz. na TRR-jih.

Naj se vaša ustvarjalnost pretvori v konkretne in oprijemljive reči. 

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko