Vpliv meseca junija

  • Avtor: Asya
  • 03/06/2020

Prav vesela sem, da smo zakorakali v mesec, ko že razmišljamo o dopustu in o tem, kam bi se odpravili na oddih. 

Mesec junij je šesti koledarski mesec po vrsti, ki je ugoden za prevrednotenje vseh razmerij, od ljubezenskih, prijateljskih, družinskih do poslovnih. Na prvem mestu bosta dom in družina, ki bosta zahtevala delo na odnosih in materialnih vlaganjih, preurejanje ali obnovo domačega ognjišča. Tudi čut za tovarištvo in pravičnost bo ta mesec močnejši. Če ste se do sedaj odmikali določenim obveznostim, jih boste morali sedaj odgovorno izpolniti.

Univerzalni mesec junij je pod vplivom števila 1 v tekočem letu 2020 (4). Tako junij v ospredje postavlja nove načrte in ambicije na področju doma in družine. Mesec je odličen za uvajanje novih idej, projektov, aktivnosti, pristopov na domačem parketu. Za dejansko prizemljevanje vizije o zakonski skupnosti, družini, domu z organiziranim in vztrajnim delom. Torej nas čakajo konkretne spremembe. Čas je odličen za nakup/menjavo/obnovo/gradnjo nepremičnine, za selitev družine. Polni boste energije in načrtov in volje do dela. To je tudi mesec čustvene pomladi. Za vse, ki si želite svežine v osebnem življenju, pametno se je rešiti iz neplodnih zvez. Ta mesec jasno povejte, česa si želite, bodite vi-vi in ne sklepajte kompromisov v ljubezni. Kaže se možnost nenadnega srečanja ali neke nepričakovane zveze, ki se lahko nadaljuje. Torej je mesec junij odličen za dokončen razhod ali za poroko.

Imejte v mislih, da energije meseca podpirajo vaše nove začetke. Namesto za kompromise se odločite za pogum, saj bo kasneje nagrajen.

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko