Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ali se Jurij Zrnec poslavlja od igralskega poklica?

Objavljeno

V redu

Vsi poznamo legendarnega Jurija Zrneca. Še preden sploh odpre usta, nam gre na smeh. Je eden najbolj priljubljenih komikov pri nas. Pa je še igralec ali bo menjal poklic?

Jurij Zrnec se bo prelevil v kuharskega chefa Ljubomirja Bohinca, ki nastopa v novi VOYO seriji. Kot še poroča portal 24ur.com, mu v domači seriji delajo družbo tudi mnogi drugi znani obrazi. Med njimi: Katarina ČasKlemen JanežičMario ĆulibrkTjaša ŽeleznikBojan Emerišč.

Za omenjeni portal je Jurij spregovoril o svojem najnovejšem liku.

»Rekel bi, da je Ljubo definitivno en hud hud ‘maher’. Mislim, da ima največ kuharskih činov pri nas, saj je svetovno znan kuhar, chef. Kot človek pa je to nekaj izredno napornega, nesramnega, šovinističnega. žaljivega. Vse najslabše kar se da ven s človeka potegniti, a vendar skozi zgodbo vidimo, da je tudi človek. Je trikrat ločen, rad ima otroke, ženske obožuje, razen kadar se delajo, da znajo kuhati. Po njegovo to pač ne gre skupaj: ženska in kuhinja,« v smehu svoj lik opiše igralec in doda: »Sicer pa izjemno fajn lik za igrati. Moram reči, da sem lahko izživel oziroma da lahko izživljam stvari, ki jih po tihem res tudi sam kdaj mislim. Pa moram reči, da mi leži se dreti na nekoga pa ga poniževati. Mislim, da imam to v sebi. Doma ni tako,” je dejal.

Za vse kuharske mojstrovine, ki jih bomo videli v novi seriji, pa je v resnici zaslužen chef Bine Volčič in njegova ekipa.

Mi že komaj čakamo nove serije in odličnega Jurija Zrneca v vlogi chefa. Pa vi?

Foto: POP TV

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals