Domov Življenjski Stil KOLUMNA: Na levi ‘balkan’, na desni govedna in delo od doma!

KOLUMNA: Na levi ‘balkan’, na desni govedna in delo od doma!

Vse je šlo predaleč, nobenega spoštovanja ni več, nobene empatije, nihče več ne pomisli na ljudi okrog sebe. Že iščem kakšno kmetijo nekje v hribih kjer tudi za kasetofon še niso slišali.

Ali bom res morala nekam na konec sveta, da bom imela malo miru. Na levi v garaži, ki je postala v koroni »pijraža« pijejo, se družijo in nabijajo balkan, do te mere, da se mi po glavi začne motati Tam kjer murke cveto. No, na desni druga skrajnost, soseda, ki ni naglušna ampak vseeno glasna z govedino iz tranzistorja na ves glas na vrtu, samo še Čuke čakam, ker včasih uletijo.

Jaz pa delo od doma, haha. Tudi kakšen Zoom sestanek in vprašanje, kdo pa pri tebi tako musko posluša? Pri meni nobeden, sosedje pa in šok, ker enostavno niso mogli verjeti, da tako glasno. Ja pa saj nisi na balkonu? Ne, nisem. Kljub soncu in toplemu vremenu, odprto okno odpade. In ne vem kaj naj, a naj grem tja, a naj dam svoj zvočnik na pločnik, a naj pokličem policijo ali???

Ne morem delati in še želodčna kislina mi nagaja, ker to res težko prebavljam.

Razočarana gospodinja

Ste se v izpovedi Razočarane gospodinje našle tudi ve, drage dame? Imate morda koristen nasvet? Spodbudno besedo? Karkoli, da se bo počutila bolje? Zapišite svoje razmišljanje v komentar na naši Facebook strani!

Odgovarja Urša Mravlje
Aromatica Slovenija

Diplomirana aromaterapevtka, strokovnjakinja holistične aromaterapije in izkušena ženska

Šlo je predaleč ja. Delo od doma, učenje za maturo, šola od doma. Morda kdo potrebuje počitek, ker je bolan, spet drugi malo miru, ker ima migreno. Nekateri imajo dojenčke, majhne otroke in spanje čez dan. Vsaj neko normalno glasnost, primerno, da ne vznemirja okolice, bi lahko dali. Ni prav, a res gre vse v smer, briga me, mislim nase in to je to. Sama zagovarjam pogovor, komunikacijo a ne vem, če je to še prava stvar, ker sem bila nazadnje deležna groženj. Poskusite, morda vam uspe, možnost kakšnega klica vam še vedno preostane.

Foto: Shutterstock