Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Rebeka Dremelj s svojim dojenčkom v naročju sporoča to

Objavljeno

V redu

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica je objavila fotografijo, na kateri pestuje svojega dojenčka.

Rebeka Dremelj, zelo znana slovenska pevka, je tudi mamica dveh hčera. In tako kot vse mamice, se tudi Rebeka najbrž sprašuje, zakaj ti naši otroci tako hitro odraščajo. Na trenutke, ko so bili še majhni, še dojenčki, ostajajo le lepi spomini. In enega takšnih je objavila tudi Rebeka, poleg pa čudovito zapisala naslednje besede: “Nekaj rihtam in sem tole fotko našla na kompu. To me je Sandi enkrat slikal v stilu, kaj vse ženske naenkrat počnemo.

Prvo sem se zagledala v to mojo malo žabico, ki je zdaj že taka baba, da joj.♥️ Drugo sem se zagledala v svoj zadovoljen obraz, kljub temu, da delam 245 stvari naenkrat in tretje, to je tisto glavno, ker bi rada kar tako, ( vem, da ni materinski dan, vem da ni dan žena, vem da ni nič od tega) čestitala vsem nam ŽENSKAM. 💪💪💪Res smo nepremagljive na vseh področjih. Pismo, ta naš multitasking je res vreden občudovanja. Mimogrede, NEPREMAGLJIVE, bomo dve, vas in vašo prijateljico, peljale na nor vikend oddih ( dali vam bodo avto, pa Alma Rekič vam bo kuhala, pa piijačo, spanje, darila, ni da ni), če zberemo na Ig profilu @nepremagljiva 10.ooo sledilcev. Če nas še ne sledite, dajte začet. V vsakem primeru, pa se poglejte v ogledalo in si čestitajte. Ker ste ženska! 

Se tudi vi strinjate z njenim zapisom. Mi menimo, da je čudovit, zapisan iz srca.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals