Kontaktirajte nas

Zabava

Šok: Je bila ljubezen Nine in Domna le igra?

Objavljeno

V redu

Takšna resnica je sedaj prišla na dan.

Nina je iskreno spregovorila o vsem: Kako je bilo med šovom, kdaj je začutila, da Domeni ni tisto, kar išče, pa tudi o tem, da ni več samska.

V pogovorni oddaji Poroka na prvi pogled je bila tudi Nina. Domna ni bilo, dejal je, da nima želje po srečanju in da je povedal vse. Je pa Nina zato iskreno odgovarjala na vprašanja Špele Grošelj in ostalih dveh komentatorjev. Pojasnila je, da sta bila z Domnom v stikih še približno dva tedna po zadnji zaobljubi, nato pa sta se razšla.

»Jaz sem mogoče že dosti prej čutila, da to mogoče ni to zame,« je pojasnila, dodala pa tudi, da je Domen zelo v redu človek. »Je zabaven, ima veliko dobrih lastnosti, samo, jaz se pa z njim na dolgi rok ne vidim,« je priznala.

Ko sta se vrnila v realno življenje, pa je sprevidela, da so njeni občutki pravilni: »Potem je prišlo še resnično življenje, mehurček je počil, oba sva se vrnila domov k svojim prijateljem, hobijem. Nekako nisem videla nobenih stičnih točk, da bi vedela, da lahko greva po neki skupni poti.«

Na vprašanje Grošljeve, kako je možno, da tako strastna zveza, kot smo jo gledalci lahko gledali na začetku, tako hitro ugasne. »Rekla bi, da je bilo preveč,« je menila Nina in dodala še, da je pri njej ta ogenj hitro ugasnil. »Vsaj zase lahko rečem, da je bilo tako, pri njem mogoče ni bilo. Mogoče bi on še naprej vztrajal,” je še pojasnila Nina.

Nina je presenetila tudi z novico, da je že od začetka letošnjega leta v resni zvezi.

Foto: Planet TV

Zabava

Šok: Tilen (Kmetija) danes popolnoma spremenjen

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da je spremenil svoj videz? Tako je videti sedaj.

Zmagovalec lanske Kmetije Tilen Brglez se je pred poletjem odločil, da spremeni svoj videz. Že pred dnevi je obiskal frizerski salon in se pobarval na blond.

“Zelo sem zadovoljen. To barvo bom obdržal še nekaj časa,“ je povedal  za portal žurnal24 in dodal še, da ga ljudje še vedno prepoznavajo, kar mu je všeč. “Še vedno me prosijo za fotografije. Naj traja. Kadar moram k zdravniku, pa si ponavadi nadenem kapo, da ne pritegnem preveč pozornosti,“ je še razkril za omenjeni portal.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals