Connect with us

Zabava

Šok: Je bila ljubezen Nine in Domna le igra?

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Takšna resnica je sedaj prišla na dan.

Nina je iskreno spregovorila o vsem: Kako je bilo med šovom, kdaj je začutila, da Domeni ni tisto, kar išče, pa tudi o tem, da ni več samska.

V pogovorni oddaji Poroka na prvi pogled je bila tudi Nina. Domna ni bilo, dejal je, da nima želje po srečanju in da je povedal vse. Je pa Nina zato iskreno odgovarjala na vprašanja Špele Grošelj in ostalih dveh komentatorjev. Pojasnila je, da sta bila z Domnom v stikih še približno dva tedna po zadnji zaobljubi, nato pa sta se razšla.

»Jaz sem mogoče že dosti prej čutila, da to mogoče ni to zame,« je pojasnila, dodala pa tudi, da je Domen zelo v redu človek. »Je zabaven, ima veliko dobrih lastnosti, samo, jaz se pa z njim na dolgi rok ne vidim,« je priznala.

Ko sta se vrnila v realno življenje, pa je sprevidela, da so njeni občutki pravilni: »Potem je prišlo še resnično življenje, mehurček je počil, oba sva se vrnila domov k svojim prijateljem, hobijem. Nekako nisem videla nobenih stičnih točk, da bi vedela, da lahko greva po neki skupni poti.«

Na vprašanje Grošljeve, kako je možno, da tako strastna zveza, kot smo jo gledalci lahko gledali na začetku, tako hitro ugasne. »Rekla bi, da je bilo preveč,« je menila Nina in dodala še, da je pri njej ta ogenj hitro ugasnil. »Vsaj zase lahko rečem, da je bilo tako, pri njem mogoče ni bilo. Mogoče bi on še naprej vztrajal,” je še pojasnila Nina.

Nina je presenetila tudi z novico, da je že od začetka letošnjega leta v resni zvezi.

Foto: Planet TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zabava

Ste videli: V serijo Skrito v raju vstopil znani Slovenec

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Ste opazili, da je v priljubljeno serijo Skrito v raju vstopil ta zelo znani slovenski igralec?

Serija Skrito v raju je vse bolj priljubljena med slovenskimi igralci. Ustvarjalci pa so že takoj na začetku povedali, da bo serija polna presenečenj, gostovali bodo številni znani obrazi.

Eno izmed presenečenj je tudi znani slovenski igralec Miha Rodman, ki je zaigral v 16. epizodi serije. Igra jeznega soseda, ki mu sin Franka in Meri po nesreči razbije okno.

Ali bo Rodman sodeloval samo v 16. delu, ali ga bomo morda v nadaljevanju serije še videli, zaenkrat ni znano …

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Skrito v raju: ‘Saške’ na cesti ne bi prepoznali

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Igralka je v živo videti popolnoma drugače kot v vlogi saške v seriji Skrito v raju.

Igralka Mila Peršin v priljubljeni seriji Skrito v raju igra Saško. A kot je razkrila igralka, je lik, ki ga igra, njeno popolno nasprotje.

»Vizualno sva si s Saško popolno nasprotje. Redko oblečem roza barvo, ličil skoraj ne nosim, imam bolj naravno barvo las in nimam dolgih nohtov. (smeh) Mislim, da je najina edina podobnost tesna povezanost z družino,« je povedala za njena.si.

Za portal 24ur.com pa je pred časom opisala, kako je igrati vlogo Špele, ki jo je zaigrala v seriji Sekirca v med. Tudi ta vloga je bila njeno popolno nasprotje.

»Bolj so mi všeč liki, ki so popolno nasprotje mene, kot je Špela na primer. Pri takšnih vlogah si lahko več dovolim, hkrati pa je lepo imeti nek ’alter ego’. (smeh) V smislu nekaj, kar bi bilo meni, kot Mili, zelo zabavno početi, pa si tega nikoli ne dovolim. Tu pa lahko vse to realiziram, tudi na primer kar se kostumov tiče. Nekaj, česar sicer ne bi nikoli nosila, lahko tu poskusim in je zabavno nositi,« je povedala za omenjeni portal.

Igralka je v resnici videti zelo drugače, poglejte spodaj:

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Poroka na prvi pogled: Ženin presenetil z resnico o zmenku na slepo

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Ženin, ki bo vstopil v tretjo sezono eksperimenta Poroka na prvi pogled, je presenetil s takšno resnico …

Prihaja tretja sezona šova Poroka na prvi pogled, prva oddaja bo na sporedu že v ponedeljek, 4. marca. V eksperimentu bo tudi ženin Kristijan, ki je oče dvojčkov. Ima sina in hčerko, z materjo njunih otrok pa sta bila v zvezi deset let.

»Moja najdaljša zveza je bila deset let. Ob rojstvu dvojčkov sva se s partnerko povsem posvetila njima, nase pa pozabila. Tudi zato se je najina ljubezen izgubila. je razkril za Planet TV.

Iskreno pa je odgovoril tudi na vprašanje, če je bil kdaj na zmenku na slepo in kako se je končalo.

»Bil sem že na zmenku na slepo in se je dobro končalo. Drugo jutro sva se zbudila pri meni doma,« je v smehu priznal.

Foto: Planet TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals