Domov Zabava Šok: Je bila ljubezen Nine in Domna le igra?

Šok: Je bila ljubezen Nine in Domna le igra?

Bosta Nina in Domen ostala skupaj?

Takšna resnica je sedaj prišla na dan.

Nina je iskreno spregovorila o vsem: Kako je bilo med šovom, kdaj je začutila, da Domeni ni tisto, kar išče, pa tudi o tem, da ni več samska.

V pogovorni oddaji Poroka na prvi pogled je bila tudi Nina. Domna ni bilo, dejal je, da nima želje po srečanju in da je povedal vse. Je pa Nina zato iskreno odgovarjala na vprašanja Špele Grošelj in ostalih dveh komentatorjev. Pojasnila je, da sta bila z Domnom v stikih še približno dva tedna po zadnji zaobljubi, nato pa sta se razšla.

»Jaz sem mogoče že dosti prej čutila, da to mogoče ni to zame,« je pojasnila, dodala pa tudi, da je Domen zelo v redu človek. »Je zabaven, ima veliko dobrih lastnosti, samo, jaz se pa z njim na dolgi rok ne vidim,« je priznala.

Ko sta se vrnila v realno življenje, pa je sprevidela, da so njeni občutki pravilni: »Potem je prišlo še resnično življenje, mehurček je počil, oba sva se vrnila domov k svojim prijateljem, hobijem. Nekako nisem videla nobenih stičnih točk, da bi vedela, da lahko greva po neki skupni poti.«

Na vprašanje Grošljeve, kako je možno, da tako strastna zveza, kot smo jo gledalci lahko gledali na začetku, tako hitro ugasne. »Rekla bi, da je bilo preveč,« je menila Nina in dodala še, da je pri njej ta ogenj hitro ugasnil. »Vsaj zase lahko rečem, da je bilo tako, pri njem mogoče ni bilo. Mogoče bi on še naprej vztrajal,” je še pojasnila Nina.

Nina je presenetila tudi z novico, da je že od začetka letošnjega leta v resni zvezi.

Foto: Planet TV