in

Poroka na prvi pogled: Marjetka popolnoma presenetila s priznanjem

Eksperiment Poroka na prvi pogled se počasi zaključuje …

V letošnjem eksperimentu Poroka na prvi pogled sta sodelovala tudi Rudi in Marjetka, ki pa stase iz tedna v teden bolj zbližala.

Na koncu sta v svoji zadnji odločitvi, ki sta jo zapisala in prebrala drug drugemu, imela zelo podobne misli. Oba sta si želela, da bi z zvezo nadaljevala tudi po koncu šova.

Tako Marjetka kot Rudi sta v precej čustvenih zapisih povedala, da želita partnersko zvezo nadaljevati tudi po šovu. Čeprav se zavedata, da ne bo enostavno, verjameta, da jima lahko uspe in da si skupaj lahko ustvarita tudi družino.

“Zelo sem srečna, da so naju strokovnjaki popračkali skupaj, ker tako popolnega moškega bi težko našla v realnem svetu,” je iskreno priznala Marjetka.

“Še enkrat bi vse skupaj ponovil z Marjetko,” je povedal Rudi, Marjetka pa se je strinjala, da ne bi ničesar spreminjala. 

“Iz tega eksperimenta sva se veliko naučila. To bova uporabljala tudi zunaj. Imava neke smernice. Zdaj so še čustva vmes. Pomoje bo to kar ‘laufalo’ v nedogled. Prva stvar, ki jo bova naredila, da bom šel h Marjetki na eno dobro večerjo in da greva na res lep izlet. Konec koncev mi je pa samo važno, da sva skupaj, tudi če bi sedela na klopci štiri ure, je važno, da sva skupaj,” je še povedal Rudi, Marjetka pa ga je dopolnila, da ni važno, kje bosta, ona ve, da se bosta imela lepo. “Uživala bova skupaj kot v eksperimentu in jaz se veselim tega, kar nama bo prineslo življenje.” 

Jima bo uspelo ohraniti zvezo tudi, ko se eksperiment zaključi?

Foto: planet tv

Ana Klašnja vse presenetila: tako je videti danes

POP TV šov MasterChef umaknil s sporeda, gledalci jezni