Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Maja Prašnikar iskreno o tem, koga je v preteklosti prizadela

Objavljeno

V redu

Simpatična pevka je na družbenem omrežju delila zelo iskren zapis …

Pred nekaj dnevi, 1. julija, je rojstni dan praznovala Maja Prašnikar, ki z vsem srcem uživa družinsko življenje. Videti je, da je našla svojo srečo, ima dva fanta, v katera je zaljubljena do ušes. To sta seveda njen srčni izbranec Alen Kobilica in njun mali sinček Val. Zdi se, da je Maja pomirjena, srečna in izpopolnjena.

To je zapisala tudi na svoj Instagram račun: “..in je zemlja ponovno obkrozila sonce🌍🌞…se eno leto je za mano🎂…leto,ki ga je na edinstven in najlepsi nacin zaznamoval moj najprisrcnejsi fantek Val👼🥰…in ker moja dva fanta zahtevata veeeliko pozornosti in casa💪❤️👨‍👩‍👦 se letos ne bom uspela vsakemu posebej zahvalit, bom pa vsekakor vsa sporocila v miru prebrala…Tako da… Dragi moji…Najlepsa hvala vsakemu posebej za tako lepe zelje☺️.
Srecna sem, zdrava tudi in imam dva zlata korenjaka❤️❤️ To je vse kar steje..in nicesar ne bi spreminjala..mi je pa iskreno zal, ce sem v preteklosti koga prizadela…kjub temu, da se mi je odlocitev takrat zdela res tezka, zdaj vem da je bila pravilna. Poslusala sem svoje srce…in kot pravijo…Ljubezen premaga vse.”

Z malce zamude, a vseeno, tudi iz uredništva BUMnovice.si želimo Maji vse najboljše!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Mož Rebeke Dremelj na robu živcev. To se je dogajalo sredi noči

Objavljeno

V redu

Avtor

Ojoj, kakšna smola!

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je v svoji Instagram zgodbi tokrat objavila, kaj se je ponoči dogajalo pri njim.

»Evo, takole pa zgleda ob pol enajstih zvečer pri nas … Sicer je poleti res luštno potem, ampak realnost, predno prideš do luštnega je pa taka,« je razkrila in pokazala, kako njen mož Sandi v gumijastih škornjih hodi po domačem bazenu.

Na vprašanje, kaj dela, ji je odgovoril: »Samo znorel bom. Ravnam folijo.«

Močno upamo, da so danes težave že odpravljene in da se voda v bazenu že lepo segreva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kakšen cukerček je sin Maje Prašnikar in Alena Kobilice

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, ob tej fotografiji se boste stopili …

Eden lepših slovenskih parov, Maja Prašnikar in Alen Kobilica, se pogosto oglasita preko družbenih omrežij. Svoje številne spletne sledilce pa v zadnjem času razveseljujeta tudi z utrinki iz zasebnega življenja, ponosno pokažeta svojega sina Vala, ki pridno raste in se razvija.

»Joj, tko je prisrcen in ta njegov glasek…moram delit se tuki
Moj mali srecen navihancek
,« je že pred časom na družbeno omrećje zapisala Prašnikarjeva in dodala zares čudovit posnetek, ki si ga lahko pogledate tukaj.

Sedaj pa je preko Instagram zgodbe fotografijo svojega sina delil še Alen. Pogledate si jo lahko spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saši Einsiedler porušili hišo! Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so dovolj zgovorne …

Televizijska voditeljica, uspešna komunikacijska trenerka in mati petih otrok, Saša Einsiedler, je med svoje spletne prijatelje poslala fotografije, na katerih je pravo razdejanje. Njen čudoviti dom, ki ga ima sredi narave, je v prenovi. Kot je videti, so porušili steno, v delu je zasteklitev terase, po fotografijah sodeč pa bo pri Einsiedlerjevi nova tudi kuhinja.

»Enkrat bo tudi to minilo je pripisala poleg fotografij, ki jih je objavila.

Verjamemo, da bo v prenovljeni hiši s svojimi otroki in partnerjem Andrejem še bolj uživala. Privoščimo!

Foto: Facebook, osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals