Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Maja Prašnikar iskreno o tem, koga je v preteklosti prizadela

Objavljeno

V redu

Simpatična pevka je na družbenem omrežju delila zelo iskren zapis …

Pred nekaj dnevi, 1. julija, je rojstni dan praznovala Maja Prašnikar, ki z vsem srcem uživa družinsko življenje. Videti je, da je našla svojo srečo, ima dva fanta, v katera je zaljubljena do ušes. To sta seveda njen srčni izbranec Alen Kobilica in njun mali sinček Val. Zdi se, da je Maja pomirjena, srečna in izpopolnjena.

To je zapisala tudi na svoj Instagram račun: “..in je zemlja ponovno obkrozila sonce🌍🌞…se eno leto je za mano🎂…leto,ki ga je na edinstven in najlepsi nacin zaznamoval moj najprisrcnejsi fantek Val👼🥰…in ker moja dva fanta zahtevata veeeliko pozornosti in casa💪❤️👨‍👩‍👦 se letos ne bom uspela vsakemu posebej zahvalit, bom pa vsekakor vsa sporocila v miru prebrala…Tako da… Dragi moji…Najlepsa hvala vsakemu posebej za tako lepe zelje☺️.
Srecna sem, zdrava tudi in imam dva zlata korenjaka❤️❤️ To je vse kar steje..in nicesar ne bi spreminjala..mi je pa iskreno zal, ce sem v preteklosti koga prizadela…kjub temu, da se mi je odlocitev takrat zdela res tezka, zdaj vem da je bila pravilna. Poslusala sem svoje srce…in kot pravijo…Ljubezen premaga vse.”

Z malce zamude, a vseeno, tudi iz uredništva BUMnovice.si želimo Maji vse najboljše!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Poglejte, kje na Malem Lošinju preživlja dopust tenisač Roger Federer

Objavljeno

V redu

Avtor

Obmorski raj zase in svojo družino je našel v secesijski vili na Malem Lošinju.

Na Malem Lošinju poleg teniškega zvezdnika Rogerja Federerja dopustuje tudi nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry.

Smetana svetovnega športa je na otok severnega Jadrana prispela ravno takrat, ko je Federerjev trener Ivan Ljubičić tam začel teniško akademijo.

Domačini in turisti so se o bivanju športnikov razreda A pogovarjali na družbenih omrežjih, kljub prizadevanjem, da bi bivanje na čudovitem otoku minilo brez vednosti javnosti. Čeprav so za dopust izbrali le skrite in razkošne oaze, se jim ni uspelo dovolj dobro skriti. Njihovo “skrivanje” je tudi na družbenih omrežjih, kjer nihče od njih ni objavil fotografij z Lošinja.

Za svoje bivanje sta Federer in Henry izbrala zaliv Čikat. Oba bivata v razkošnih vilah, ki se nahajata v rajskem zalivu. Tam so tudi praznovali, saj sta hčerki 23. julija praznovali 12. rojstni dan.

05opust v razkošni vili.

Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate slavno pevko na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Slavna pevka je delila fotografijo iz otroštva. Bi jo prepoznali? Ge za zelo poznano hrvaško pevko, ki je že leta med najbolj priljubljenimi tudi pri nas.

Sliko iz otroštva je delila ob jubileju, ki ga je praznovala pred kratkim. Kljub temu, da je letošnje leto za njo nekaj posebnega, saj se je po 25ih letih razšla s partnerjem, širi svojo pozitivno energijo in nasmeh ter tudi modrost in izkušnje.

To je pevka Danijela, ki je po razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom pričakala Abrahama. Majhna, nasmejana in luštna, takšna je še danes.

Pevka Danijela

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepo postavo ima Natalija Verboten

Objavljeno

V redu

Avtor

Svoje oboževalce je navdušila s fotografijo v kopalkah …

Priljubljena pevka Natalija Verboten letos uživa na otoku Pagu. S svojo družino se je odpravila v kamp Straško, tam so nastanjeni v mobilni hišici. Po fotografijah, ki jih objavlja pevka, sklepamo, da zelo uživajo in da je to zanje res pravi dopust.

Zadnja fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram računu, pa razkriva, kako lepo postavo ima. Pozira namreč ob bazenu v čudovitih dvodelnih kopalkah.

Navdušena sem z družino letos prvič dopustujemo v mobilnih hišicah v @camp_strasko in moram priznati, da je to eden izmed naših najlepših dopustov – zagotovo se še vrnemo,” je zapisala poleg fotografije.

Fotografijo, ki je razveselila njene številne oboževalce, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO