Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Maja Šuput spi le 4 ure na dan

Objavljeno

V redu

Pevka se je pred kratkim vrnila na oder, pred dnevi pa je izdala tudi Majushka slikanice za dekleta! Maja Šuput ne izgublja časa, niti pred spanjem.

Energije, ki jo izžareva pevka Maja Šuput, je resnično redko videna. Štiri ure spanja, koncert za koncertom, materinstvo in blagovna znamka Majushka, ki proizvaja celo paleto izdelkov, vse z odličnim smislom za humor in nasmehom na obrazu! Zdi se, da Maja res “živi življenje”. Pred kratkim je izdala Mayushka slikanico za dekleta, od kod ideja, kaj se najbolj prodaja in v čem je skrivnost njenega uspeha.

Ko je bila Maja Šuput punčka, so bile priljubljene slikanice, v katerih so glavno junakinjo, punčko, imenovali Maja in v vsaki bi se znašla v novi pustolovščini . Maja na smučanju, Maja na plavanju … Ta spomin spremlja slavno pevko že dolgo in tako je že nekaj časa nastajala slikanica v mislih, še preden se je odločila za izdajo slikanice. To je zdaj storila v sodelovanju z največjo evropsko založba slikanic Egmont. Kakšno veselje ob ustvarjanju in popolna vzpodbuda ter prvi korak k ustvarjanju slikanic Majushka, ki bodo kmalu na voljo v kar 1000 prodajnih mestih.

Maja tudi že nastopa, porodniški dopust je bil kratek. A vse skupaj z malim Bloomom, ki redno krade vso medijsko pozornost. Maja nima težav s tem, tudi, ko nastopa. Medtem ko nastopa, je Bloom bodisi v fazi mirovanja, bodisi v fazi spanja, skratka zanj je lepo poskrbljeno dokler se ne vrne domov.

Foto: IG

Zanimivosti

Mož Rebeke Dremelj na robu živcev. To se je dogajalo sredi noči

Objavljeno

V redu

Avtor

Ojoj, kakšna smola!

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je v svoji Instagram zgodbi tokrat objavila, kaj se je ponoči dogajalo pri njim.

»Evo, takole pa zgleda ob pol enajstih zvečer pri nas … Sicer je poleti res luštno potem, ampak realnost, predno prideš do luštnega je pa taka,« je razkrila in pokazala, kako njen mož Sandi v gumijastih škornjih hodi po domačem bazenu.

Na vprašanje, kaj dela, ji je odgovoril: »Samo znorel bom. Ravnam folijo.«

Močno upamo, da so danes težave že odpravljene in da se voda v bazenu že lepo segreva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kakšen cukerček je sin Maje Prašnikar in Alena Kobilice

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, ob tej fotografiji se boste stopili …

Eden lepših slovenskih parov, Maja Prašnikar in Alen Kobilica, se pogosto oglasita preko družbenih omrežij. Svoje številne spletne sledilce pa v zadnjem času razveseljujeta tudi z utrinki iz zasebnega življenja, ponosno pokažeta svojega sina Vala, ki pridno raste in se razvija.

»Joj, tko je prisrcen in ta njegov glasek…moram delit se tuki
Moj mali srecen navihancek
,« je že pred časom na družbeno omrećje zapisala Prašnikarjeva in dodala zares čudovit posnetek, ki si ga lahko pogledate tukaj.

Sedaj pa je preko Instagram zgodbe fotografijo svojega sina delil še Alen. Pogledate si jo lahko spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saši Einsiedler porušili hišo! Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so dovolj zgovorne …

Televizijska voditeljica, uspešna komunikacijska trenerka in mati petih otrok, Saša Einsiedler, je med svoje spletne prijatelje poslala fotografije, na katerih je pravo razdejanje. Njen čudoviti dom, ki ga ima sredi narave, je v prenovi. Kot je videti, so porušili steno, v delu je zasteklitev terase, po fotografijah sodeč pa bo pri Einsiedlerjevi nova tudi kuhinja.

»Enkrat bo tudi to minilo je pripisala poleg fotografij, ki jih je objavila.

Verjamemo, da bo v prenovljeni hiši s svojimi otroki in partnerjem Andrejem še bolj uživala. Privoščimo!

Foto: Facebook, osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals