Domov Zanimivosti Maja Šuput spi le 4 ure na dan

Maja Šuput spi le 4 ure na dan

Pevka se je pred kratkim vrnila na oder, pred dnevi pa je izdala tudi Majushka slikanice za dekleta! Maja Šuput ne izgublja časa, niti pred spanjem.

Energije, ki jo izžareva pevka Maja Šuput, je resnično redko videna. Štiri ure spanja, koncert za koncertom, materinstvo in blagovna znamka Majushka, ki proizvaja celo paleto izdelkov, vse z odličnim smislom za humor in nasmehom na obrazu! Zdi se, da Maja res “živi življenje”. Pred kratkim je izdala Mayushka slikanico za dekleta, od kod ideja, kaj se najbolj prodaja in v čem je skrivnost njenega uspeha.

Ko je bila Maja Šuput punčka, so bile priljubljene slikanice, v katerih so glavno junakinjo, punčko, imenovali Maja in v vsaki bi se znašla v novi pustolovščini . Maja na smučanju, Maja na plavanju … Ta spomin spremlja slavno pevko že dolgo in tako je že nekaj časa nastajala slikanica v mislih, še preden se je odločila za izdajo slikanice. To je zdaj storila v sodelovanju z največjo evropsko založba slikanic Egmont. Kakšno veselje ob ustvarjanju in popolna vzpodbuda ter prvi korak k ustvarjanju slikanic Majushka, ki bodo kmalu na voljo v kar 1000 prodajnih mestih.

Maja tudi že nastopa, porodniški dopust je bil kratek. A vse skupaj z malim Bloomom, ki redno krade vso medijsko pozornost. Maja nima težav s tem, tudi, ko nastopa. Medtem ko nastopa, je Bloom bodisi v fazi mirovanja, bodisi v fazi spanja, skratka zanj je lepo poskrbljeno dokler se ne vrne domov.

Foto: IG