Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Maja Šuput spi le 4 ure na dan

Objavljeno

V redu

Pevka se je pred kratkim vrnila na oder, pred dnevi pa je izdala tudi Majushka slikanice za dekleta! Maja Šuput ne izgublja časa, niti pred spanjem.

Energije, ki jo izžareva pevka Maja Šuput, je resnično redko videna. Štiri ure spanja, koncert za koncertom, materinstvo in blagovna znamka Majushka, ki proizvaja celo paleto izdelkov, vse z odličnim smislom za humor in nasmehom na obrazu! Zdi se, da Maja res “živi življenje”. Pred kratkim je izdala Mayushka slikanico za dekleta, od kod ideja, kaj se najbolj prodaja in v čem je skrivnost njenega uspeha.

Ko je bila Maja Šuput punčka, so bile priljubljene slikanice, v katerih so glavno junakinjo, punčko, imenovali Maja in v vsaki bi se znašla v novi pustolovščini . Maja na smučanju, Maja na plavanju … Ta spomin spremlja slavno pevko že dolgo in tako je že nekaj časa nastajala slikanica v mislih, še preden se je odločila za izdajo slikanice. To je zdaj storila v sodelovanju z največjo evropsko založba slikanic Egmont. Kakšno veselje ob ustvarjanju in popolna vzpodbuda ter prvi korak k ustvarjanju slikanic Majushka, ki bodo kmalu na voljo v kar 1000 prodajnih mestih.

Maja tudi že nastopa, porodniški dopust je bil kratek. A vse skupaj z malim Bloomom, ki redno krade vso medijsko pozornost. Maja nima težav s tem, tudi, ko nastopa. Medtem ko nastopa, je Bloom bodisi v fazi mirovanja, bodisi v fazi spanja, skratka zanj je lepo poskrbljeno dokler se ne vrne domov.

Foto: IG

Zanimivosti

Poglejte, kje na Malem Lošinju preživlja dopust tenisač Roger Federer

Objavljeno

V redu

Avtor

Obmorski raj zase in svojo družino je našel v secesijski vili na Malem Lošinju.

Na Malem Lošinju poleg teniškega zvezdnika Rogerja Federerja dopustuje tudi nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry.

Smetana svetovnega športa je na otok severnega Jadrana prispela ravno takrat, ko je Federerjev trener Ivan Ljubičić tam začel teniško akademijo.

Domačini in turisti so se o bivanju športnikov razreda A pogovarjali na družbenih omrežjih, kljub prizadevanjem, da bi bivanje na čudovitem otoku minilo brez vednosti javnosti. Čeprav so za dopust izbrali le skrite in razkošne oaze, se jim ni uspelo dovolj dobro skriti. Njihovo “skrivanje” je tudi na družbenih omrežjih, kjer nihče od njih ni objavil fotografij z Lošinja.

Za svoje bivanje sta Federer in Henry izbrala zaliv Čikat. Oba bivata v razkošnih vilah, ki se nahajata v rajskem zalivu. Tam so tudi praznovali, saj sta hčerki 23. julija praznovali 12. rojstni dan.

05opust v razkošni vili.

Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate slavno pevko na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Slavna pevka je delila fotografijo iz otroštva. Bi jo prepoznali? Ge za zelo poznano hrvaško pevko, ki je že leta med najbolj priljubljenimi tudi pri nas.

Sliko iz otroštva je delila ob jubileju, ki ga je praznovala pred kratkim. Kljub temu, da je letošnje leto za njo nekaj posebnega, saj se je po 25ih letih razšla s partnerjem, širi svojo pozitivno energijo in nasmeh ter tudi modrost in izkušnje.

To je pevka Danijela, ki je po razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom pričakala Abrahama. Majhna, nasmejana in luštna, takšna je še danes.

Pevka Danijela

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepo postavo ima Natalija Verboten

Objavljeno

V redu

Avtor

Svoje oboževalce je navdušila s fotografijo v kopalkah …

Priljubljena pevka Natalija Verboten letos uživa na otoku Pagu. S svojo družino se je odpravila v kamp Straško, tam so nastanjeni v mobilni hišici. Po fotografijah, ki jih objavlja pevka, sklepamo, da zelo uživajo in da je to zanje res pravi dopust.

Zadnja fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram računu, pa razkriva, kako lepo postavo ima. Pozira namreč ob bazenu v čudovitih dvodelnih kopalkah.

Navdušena sem z družino letos prvič dopustujemo v mobilnih hišicah v @camp_strasko in moram priznati, da je to eden izmed naših najlepših dopustov – zagotovo se še vrnemo,” je zapisala poleg fotografije.

Fotografijo, ki je razveselila njene številne oboževalce, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO