Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Mlada pevka Džejla je končno spregovorila o svoji zvezi z Marijo Šerifović

Objavljeno

V redu

Mnogi so tako dolgo čakali ta trenutek, mlada pevka Džejla je končno spregovorila o svoji zvezi s še slavnejšo pevko, zmagovalko Eurosonga Marijo Šerifović.

Šokantno priznanje Džejle Ramović je prišlo po skoraj dveh letih molka. Medtem, ko so mediji pisali o njeni čustveni aferi z Marijo Šerifović, ki je bila njena mentorica v času tekmovanja “Zvezde Granda”, je Džejla in njena družina preživljala izredno težko obdobje.

Mlada, krhka, nežna, Džejla Ramović, kot so mnogi doživeli zmagovalko tekmovanja “Zvezde Granda” je dokazala, da je močna mladenka.

Džejla, ki so ji, čeprav še mladoletno, sledili škandali in zgodbe z zmage na omenjenem tekmovanju, ki je globoko pretresla njeno družino, je vse stoično prestala in iz vsega izstopila z dvignjeno glavo. V pretresljivi izpovedi Džejla razkrije, kako močno jo je prizadelo, da se je o njenem iskrenem prijateljstvu z Marijo govorilo na tako nesramen način, pa tudi, kako je iz vsega tega prišla močnejša. “Prizadeli so me škandali, ki so jih pripravili zame, za Marijo. Sem mlada oseba, seveda se me je vse to dotaknilo. Boli, a sem vse prestala” je še povedala.

Razkrila je tudi svoj čustveni status, ki v zadnjem času zanima vse. “Razočarala vas bom, vendar nihče ni uspel osvojiti mojega srca. Nimam visokih kriterijev, a zdaj nisem pripravljena na zvezo, tega ne potrebujem” je bila iskrena.

View this post on Instagram

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic)

Foto: IG

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals