Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Severina ima po težkem obdobju končno razlog za praznovanje

Objavljeno

V redu

Kot je ekskluzivno slišati iz pevskih krogov, je Severinina nečakinja Mia Popović rodila sina, novo rojstvo pa v njihovi družini praznujejo od nedelje.

Vsa tista čustva, ki jih je doživela februarja 2012, ko je rodila sina edinca Aleksandra (9), je Severina (49) podoživela to nedeljo, ko je njena družina postala bogatejša za še enega čudovitega fanta. Severinina nečakinja, ekonomistka Mia Popović (30), hči starejše sestre Marijane, je na zagrebški kliniki za ženske bolezni in porodništvo rodila sina.

Njen partner Ivan Lepušić ima skupaj s Severino in mamo Ano zdaj polne roke dela, da vse v svojem domu pripravi na prihod prvega otroka. Mia in Ivan namreč živita nasproti Severine, v elitnem delu Zagreba, Mia pa je bila najljubša družba Severininega sina, za katerega je teta z veseljem najela nečakinjo, da je kadar je bilo potrebno, priskočila na pomoč in poskrbela za varstvo. Nobenega dvoma ni, da bo Severina Miji z veseljem vrnila vse ure, preživete z njim in uživala v mali kepici s 3000 grami, ki je Severini končno prinesla veselje v srce.

Ljubezen tete in nečakinje je nezlomljiva, z nedavno rojstnodnevno voščilnico pa je pevka razkrila, da je izbrala ime deklici, ki jo je pred 30 leti rodila Severinina sestra Marijana, danes novinarka z beograjskim naslovom. “V meni je nekaj občutkov, ki jih ni mogoče povedati z besedami … ko se je rodila, sem ji dala ime … Mia, niti sama nisem vedela, kako zelo ji bo to ime ustrezalo … ker je ljubka in ker ona je moja. S ponosom poslušam, ko jo drugi hvalijo in se ne morem zahvaliti dovolj, da jo je on poslal k meni. Draga moja, želim, da nikoli ne odstraniš tega nasmeha z obraza in da te bo sreča spremljala kamorkoli greš. Vesel rojstni dan, okroglih 30. Ponosna teta te ima rada! «je še zapisala Severina takrat.

foto: MARKO TODOROV/CROPIX

Zanimivosti

Meghan Markle je obsedena, Harryja sili na kirurški poseg

Objavljeno

V redu

Avtor

Konkretno na presaditev las preden bo prepozno.

Čeprav je še v tridesetih, se je princ Harry že spoprijel s težavo, s katero se sooča celoten moški del njegove družine.

Imajo šarm, slog in so tudi princi, vendar manjka ena stvar, pri moškem delu britanske kraljeve družine, to so lasje. Mnogi se spominjajo časa, ko sta se princ William in njegov mlajši brat, princ Harry, lahko pohvalila z gostimi lasmi in zaželeno pričesko, potem pa je princ William pred približno desetimi leti prvič prišel v središče pozornosti javnosti, ko je začel izgibljati lase.

Nenadoma se je začela videti pleša. Njegovega mlajšega brata Harryja očitno čaka ista usoda. Čeprav je šele v tridesetih ga je zajela težava, s katero se sooča celoten moški del njegove družine.

Po poročanju medijev pa Meghan Markle sili moža, princa Harryja na presaditev las. Meghan menda princu Harryju ne dovoli, da zapusti hišo brez nečesa, kar pokrije plešo. Vir pravi: “Meghan je zelo pomembno to, kako izgledajo, zato, ko vidi Harryjevo težavo, želi čimprej rešiti stvar in izvršuje pritisk nanj. Naj stori nekaj glede tega dokler ne bo prepozno.” Čeprav se sliši ostro, vir poudarja, da se je Harry pripravljen ukloniti njeni želji.

Foto: Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jelena Rozga pokazala dojenčka, materinstvo ji odlično pristoji!

Objavljeno

V redu

Avtor

Nič ne povzroči večje sreče kot otrokov nasmeh, ko ga vzamete v naročje.

To nepopisno čustvo je splitska pevka Jelena Rozga začutila na kosilu v zagrebški modni restavraciji Nova Bonaca, kjer se na prostorni terasi zbira veliko ljudi iz javnega življenja, ki še niso dali poslovnih obveznosti na stran, da bi počivali in se odpravili na dopust. Nekateri bodo dopust izpustili, saj bodo izkoristili poletje za nastope, saj so bili zaradi pandemije prikrajšani.

Regionalna pop zvezda Jelena Rozga je med koncertoma v Sloveniji, na kratko povratek na sceno praznovala s prijatelji. Dobro razpoloženje lepe blondinke je začutil tudi otrok njene prijateljice in si zaželel biti v njenem naročju.

Materinstvo ji popolnoma ustreza, so se v restavraciji slišali komentarji, ko se je Jelena Rozga igrala, objemala in poljubljala z dojenčkom in res celo objava fotografije na profilu restavracije na družbenih omrežjih je presenetila njene najbolj zveste oboževalce zaradi nepričakovane objave pevka, ki zasbno življenje sicer skriva. Le v intervjujih za medije je pogosto poudarjala, kako rada ima otroke in kako je skrbna teta do svojih nečakov, 21-letne Lee in osemletnega Noe. Rozgi se doslej ni izpolnila dolgoletna želja po materinstvu.

foto: JOHN PAVLISH, Story press

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saša Lendero priznala, česa ne zmore

Objavljeno

V redu

Avtor

Iskreno je priznala, da ona tega pač ne zmore …

Priljubljena slovenska pevka, Saša Lendero, se pogosto oglasi na družbenih omrežjih. Tokrat se je ubadala z vprašanjem, kako imajo nekateri lahko ves čas brezhibno pospravljeno stanovanje, priznala je, da sama tega ne zmore kljub temu, da pospravlja redno.

Pospravljam … in se sprašujem, kako je mogoče, da to počnem ves čas, pa vseeno nisem preveč uspešna. 🤪 Kar malo zavidam tistim, ki znajo vzdrževati red in organizacijo ves čas. Kako pa vam uspeva?,” je zapisala poleg fotografije, iz katere pa se smehlja. Njeno objavo si lahko pogledate na njenem Facebook računu.

Tudi mi se sprašujemo podobno. Saša, ko boš našla odgovor, ga javi še nam!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO