Domov Zanimivosti Severina ima po težkem obdobju končno razlog za praznovanje

Severina ima po težkem obdobju končno razlog za praznovanje

Kot je ekskluzivno slišati iz pevskih krogov, je Severinina nečakinja Mia Popović rodila sina, novo rojstvo pa v njihovi družini praznujejo od nedelje.

Vsa tista čustva, ki jih je doživela februarja 2012, ko je rodila sina edinca Aleksandra (9), je Severina (49) podoživela to nedeljo, ko je njena družina postala bogatejša za še enega čudovitega fanta. Severinina nečakinja, ekonomistka Mia Popović (30), hči starejše sestre Marijane, je na zagrebški kliniki za ženske bolezni in porodništvo rodila sina.

Njen partner Ivan Lepušić ima skupaj s Severino in mamo Ano zdaj polne roke dela, da vse v svojem domu pripravi na prihod prvega otroka. Mia in Ivan namreč živita nasproti Severine, v elitnem delu Zagreba, Mia pa je bila najljubša družba Severininega sina, za katerega je teta z veseljem najela nečakinjo, da je kadar je bilo potrebno, priskočila na pomoč in poskrbela za varstvo. Nobenega dvoma ni, da bo Severina Miji z veseljem vrnila vse ure, preživete z njim in uživala v mali kepici s 3000 grami, ki je Severini končno prinesla veselje v srce.

Ljubezen tete in nečakinje je nezlomljiva, z nedavno rojstnodnevno voščilnico pa je pevka razkrila, da je izbrala ime deklici, ki jo je pred 30 leti rodila Severinina sestra Marijana, danes novinarka z beograjskim naslovom. “V meni je nekaj občutkov, ki jih ni mogoče povedati z besedami … ko se je rodila, sem ji dala ime … Mia, niti sama nisem vedela, kako zelo ji bo to ime ustrezalo … ker je ljubka in ker ona je moja. S ponosom poslušam, ko jo drugi hvalijo in se ne morem zahvaliti dovolj, da jo je on poslal k meni. Draga moja, želim, da nikoli ne odstraniš tega nasmeha z obraza in da te bo sreča spremljala kamorkoli greš. Vesel rojstni dan, okroglih 30. Ponosna teta te ima rada! «je še zapisala Severina takrat.

foto: MARKO TODOROV/CROPIX