Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Severina ima po težkem obdobju končno razlog za praznovanje

Objavljeno

V redu

Kot je ekskluzivno slišati iz pevskih krogov, je Severinina nečakinja Mia Popović rodila sina, novo rojstvo pa v njihovi družini praznujejo od nedelje.

Vsa tista čustva, ki jih je doživela februarja 2012, ko je rodila sina edinca Aleksandra (9), je Severina (49) podoživela to nedeljo, ko je njena družina postala bogatejša za še enega čudovitega fanta. Severinina nečakinja, ekonomistka Mia Popović (30), hči starejše sestre Marijane, je na zagrebški kliniki za ženske bolezni in porodništvo rodila sina.

Njen partner Ivan Lepušić ima skupaj s Severino in mamo Ano zdaj polne roke dela, da vse v svojem domu pripravi na prihod prvega otroka. Mia in Ivan namreč živita nasproti Severine, v elitnem delu Zagreba, Mia pa je bila najljubša družba Severininega sina, za katerega je teta z veseljem najela nečakinjo, da je kadar je bilo potrebno, priskočila na pomoč in poskrbela za varstvo. Nobenega dvoma ni, da bo Severina Miji z veseljem vrnila vse ure, preživete z njim in uživala v mali kepici s 3000 grami, ki je Severini končno prinesla veselje v srce.

Ljubezen tete in nečakinje je nezlomljiva, z nedavno rojstnodnevno voščilnico pa je pevka razkrila, da je izbrala ime deklici, ki jo je pred 30 leti rodila Severinina sestra Marijana, danes novinarka z beograjskim naslovom. “V meni je nekaj občutkov, ki jih ni mogoče povedati z besedami … ko se je rodila, sem ji dala ime … Mia, niti sama nisem vedela, kako zelo ji bo to ime ustrezalo … ker je ljubka in ker ona je moja. S ponosom poslušam, ko jo drugi hvalijo in se ne morem zahvaliti dovolj, da jo je on poslal k meni. Draga moja, želim, da nikoli ne odstraniš tega nasmeha z obraza in da te bo sreča spremljala kamorkoli greš. Vesel rojstni dan, okroglih 30. Ponosna teta te ima rada! «je še zapisala Severina takrat.

foto: MARKO TODOROV/CROPIX

Zanimivosti

Mož Rebeke Dremelj na robu živcev. To se je dogajalo sredi noči

Objavljeno

V redu

Avtor

Ojoj, kakšna smola!

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je v svoji Instagram zgodbi tokrat objavila, kaj se je ponoči dogajalo pri njim.

»Evo, takole pa zgleda ob pol enajstih zvečer pri nas … Sicer je poleti res luštno potem, ampak realnost, predno prideš do luštnega je pa taka,« je razkrila in pokazala, kako njen mož Sandi v gumijastih škornjih hodi po domačem bazenu.

Na vprašanje, kaj dela, ji je odgovoril: »Samo znorel bom. Ravnam folijo.«

Močno upamo, da so danes težave že odpravljene in da se voda v bazenu že lepo segreva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kakšen cukerček je sin Maje Prašnikar in Alena Kobilice

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, ob tej fotografiji se boste stopili …

Eden lepših slovenskih parov, Maja Prašnikar in Alen Kobilica, se pogosto oglasita preko družbenih omrežij. Svoje številne spletne sledilce pa v zadnjem času razveseljujeta tudi z utrinki iz zasebnega življenja, ponosno pokažeta svojega sina Vala, ki pridno raste in se razvija.

»Joj, tko je prisrcen in ta njegov glasek…moram delit se tuki
Moj mali srecen navihancek
,« je že pred časom na družbeno omrećje zapisala Prašnikarjeva in dodala zares čudovit posnetek, ki si ga lahko pogledate tukaj.

Sedaj pa je preko Instagram zgodbe fotografijo svojega sina delil še Alen. Pogledate si jo lahko spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saši Einsiedler porušili hišo! Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so dovolj zgovorne …

Televizijska voditeljica, uspešna komunikacijska trenerka in mati petih otrok, Saša Einsiedler, je med svoje spletne prijatelje poslala fotografije, na katerih je pravo razdejanje. Njen čudoviti dom, ki ga ima sredi narave, je v prenovi. Kot je videti, so porušili steno, v delu je zasteklitev terase, po fotografijah sodeč pa bo pri Einsiedlerjevi nova tudi kuhinja.

»Enkrat bo tudi to minilo je pripisala poleg fotografij, ki jih je objavila.

Verjamemo, da bo v prenovljeni hiši s svojimi otroki in partnerjem Andrejem še bolj uživala. Privoščimo!

Foto: Facebook, osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals