Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Takšne iskrene besede je o svojem partnerju zapisala Indira Ekić

Objavljeno

V redu

Ko jih boste prebrali, se vam bo orosilo oko …

Tako iskreno in čisto ljubezen doživlja Indira Ekić, ki smo jo pred leti spoznali v resničnostnem šovu The Biggest Loser Slovenija. Danes zelo uspešna spletna vplivnica in učiteljica ličenja, je še vedno srečno zaljubljena. Za dokaz je dodala tudi fotografijo na družbeno omrežje in zelo lepo tudi opisala svoje ljubezensko razmerje z osebnim trenerjem Maticem Kolencem.

Še vedno se sprašujem, kako je možno, da vidiš vsako mojo pomanjkljivost, slabost in napake kot nekaj popolnoma čudovitega.

Najverjetneje tako izgleda prava ljubezen

Zavedam se vsak dan znova, da je to prava redkost in sem hvaležna zate 24/7 tudi takrat, ko mi greš noro na živce, ali pa spuščaš pline v zaprtem avtu in rabiš 100 let, da narediš eno edino stvar.

To si ti in takega te sprejemam. Zame si najboljši človek kar jih poznam.

Najbolj od srca želim vsaki, da najde sebi enga takega “Matica”, ” je zapisala in ob njenih iskrenih ter čustvenih besedah, smo zavzdihnili tudi v uredništvu BUMNovice.si. Kako lepo! Še več takšnih ljubezenskih sporočil, prosimo!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals