Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Miša Molk povedala resnico o pokojnem partnerju

Objavljeno

V redu

Spregovorila je o tem, kakšno razmerje je imela z očetom svoje hčere Ule Furlan.

Televizijska voditeljica in urednica Miša Molk je tokrat za revijo Naša žena Ženska spregovorila o pokojnem partnerju, očetu Ule Furlan.

»Poznala sva se že prej, preden sva postala par. Prihajala sva iz iste generacije, radi smo imeli knjige in filme in se srečevali na kakšnih dogodkih. Ob neki priložnosti je naneslo, da je že vsa družba odšla, no, štirje smo ostali. Namignila sva si, da sva si všeč. Pogovor se mi je zdel zanimiv, drugačen, ni bilo dolgčasa v besedah. Silvan je govoril artikulirano, bil je zelo pozoren, znal je dati kompliment, zelo privlačni pa sta se mi zdeli njegova zadržanost in nevsiljivost. In sva se zmenila za randi, ki je trajal več let,« je povedala za omenjeno revijo, razkrila pa še:«In najlepše od, pozneje ne ravno blestečega odnosa, ko je zadržanost popustila, je Ula. Z obeh strani nadvse zaželena,«

Silvan Furlan je bil filmski kritik, publicist in scenarist, umrl pa je leta 2005, ko je imel komaj 52 let.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Jan Plestenjak pokazala posnetek: To se dogaja pred koncertom

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je tisto, kar oboževalci ne vidijo.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak ima, tako kot mnogi drugi uspešni in znani slovenski pevci, te dni polno koncertov. S svojimi hiti navdušuje po vsej Sloveniji, sesaj pa je številnim spletnim prijateljem s kratkim posnetkom pokazal še, kaj vse se dogaja, še preden se koncert prične.

»Žirovnica …ta petek pa KKŠ Summerfest, sobota grad Brežice! J je pripisal poleg posnetka, ki je navdušil mnoge.

Je navdušil tudi vas?

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Igralka Katarina Čas sporočila tako zelo žalostno novico

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena igralka žaluje in sporoča, da ga zelo pogreša.

Priljubljena slovenska igralka Katarina Čas, ki je zaigrala v mnogih filmih in serrijah, pa tudi onkraj meja Slovenije, je na svoj Instagram račun dodala fotografije, na katerih je skupaj s svojim pasjim prijateljem. Tisti, ki igralko spremljate, veste, da se je njen kuža na fotografijah pojavljal pogosto in da ga je imela zares rada. A sedaj je sporočila zelo žalostno novico, njen kuža je preminil že pred tremi meseci.

»Minili so skoraj trije meseci, odkar je umrl moj najboljši prijatelj, in tako zelo ga pogrešam,« je zapisala Časova in dodala še, da ga nikoli ne bo pozabila.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ksenija Benedetti razrila, kako se je začel njen dan. To morate videti

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, zakaj je danes zanjo prav poseben dan.

Predavateljica in svetovalka za poslovno komuniciranje in protokol, Ksenija Benedetti, je delila fotografijo, s katero je pokazala, kako se je pričel njen dan.

»Navsezgodaj, direkt iz postelje Spredaj je petka, ne še zadaj nula je zapisala poleg fotografije, na kateri pa je vidno ganjena. Praznuje namreč svoj rojstni dan.

Iskrene čestitke tudi iz našega uredništva.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals