Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Miša Molk povedala resnico o pokojnem partnerju

Objavljeno

V redu

Spregovorila je o tem, kakšno razmerje je imela z očetom svoje hčere Ule Furlan.

Televizijska voditeljica in urednica Miša Molk je tokrat za revijo Naša žena Ženska spregovorila o pokojnem partnerju, očetu Ule Furlan.

»Poznala sva se že prej, preden sva postala par. Prihajala sva iz iste generacije, radi smo imeli knjige in filme in se srečevali na kakšnih dogodkih. Ob neki priložnosti je naneslo, da je že vsa družba odšla, no, štirje smo ostali. Namignila sva si, da sva si všeč. Pogovor se mi je zdel zanimiv, drugačen, ni bilo dolgčasa v besedah. Silvan je govoril artikulirano, bil je zelo pozoren, znal je dati kompliment, zelo privlačni pa sta se mi zdeli njegova zadržanost in nevsiljivost. In sva se zmenila za randi, ki je trajal več let,« je povedala za omenjeno revijo, razkrila pa še:«In najlepše od, pozneje ne ravno blestečega odnosa, ko je zadržanost popustila, je Ula. Z obeh strani nadvse zaželena,«

Silvan Furlan je bil filmski kritik, publicist in scenarist, umrl pa je leta 2005, ko je imel komaj 52 let.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Prepoznate malčka na fotografiji? Danes je uspešen slovenski glasbenik

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegove pesmi prepevajo vsi, tako otroci kot tudi starejši …

Prepoznate malčka na fotografiji? Ta je nastala pred 43 leti in na njej je zelo znan slovenski glasbenik in člane ene najbolj prepoznavnih slovenskih skupin. Na fotografiji je seveda pevec Jernej Tozon, ki uspešno glasbeno kariero gradi kot član skupine Čuki.

»43 let nazaj. Hvala vam na pozornosti in željah. Se vidimo, polupčkamo in na zdravimo je pripisal poleg fotografije, ki jo je delil na družbenem omrežju.

Objavi so takoj sledile številne čestitke in lepe želje za njegov rojstni dan.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, takšna lepotica je postala hčerka Vesne Janković

Objavljeno

V redu

Avtor

Ponosna mama je delila novo fotografijo, na kateri je skupaj s svojo hčerko. Samo poglejte, kakšna lepotica je …

Nekdanji fotomodel in manekenka Vesna Janković, ki je danes uspešna podjetnica, ima iz prejšnjega razmerja z Juretom Jankovićem dva otroka, sina Valla in hčerko Julijo. Nanju je seveda neizmerno ponosna in ju podpira v njunih željah.

Jankovićeva pa včasih svoje spletne prijatelje razveseli s fotografijami, na katerih je skupaj s hčerko in sinom. Tako je nedavno objavila fotografijo, s katero je pokazala, kako lepa je njena hčerka.

»Polovica mojega smisla življenja,« je zapisala poleg in prejela številne komentarje. Mnogi menijo, da je njena hčerka popolna kopija svoje lepe matere.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Modrijani presenetili mnoge z razkritjem, da ne bi bilo niti enega nastopa

Objavljeno

V redu

Avtor

Naredili so izjemo in pokazali fotografijo, ki je bila vsem takoj všeč.

Priljubljena slovenska skupina Modrijani je ena najbolj uspešnih že leta. Tako mladi kot tudi starejši radi zahajajo na njihove koncerte in pojejo z njimi.

Tokrat so člani skupine naredili izjemo in na družbeno omrežje dodali fotografijo, na kateri pa niso oni, temveč trije moški, ki so zaslužni, da na koncertih poteka vse tako kot mora.

»Niti enega nastopa ni brez naših najbolj srčnih tehnikov. Stojan, Matej in ‘oče Modrijanov’ Peter.
En velik
všeček si pa zaslužijo fantje, kajne? so pripisali poleg fotografije, ki je takoj požela številne všečke.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals