Domov Zanimivosti Tako je danes videti Simon (Bepop). Presenečeni?

Tako je danes videti Simon (Bepop). Presenečeni?

Po dolgem času se je pokazal v javnosti …

Zagotovo se tudi vi spomnite nekoč zelo priljubljene skupine Bepop, ki so jo sestavljali Nejc (ki je tragično umrl v prometni nesreči), Tinkara, Ana, Alenka in Simon. Medtem ko se ženski del skupine še vedno pojavlja v javnosti, pa se je Simon odločil že pred leti, da ga glasbeni svet ne zanima več.

»S partnerko se poslovno že več let ukvarjava predvsem s poročno fotografijo in filmom ter delom v foto studiu. V prostem času pa poleg družine, imam dve hčerki, obe osnovnošolki, vsi bepopovci smo skupaj ‘pridelali’ 8 deklet, ne vem, kje se je zalomilo (nasmeh), uživam v raziskovanju alternativne medicine ter rastlinske prehrane je že pred časom razkril za žurnal.

Je pa zato toliko večje presenečenje fotografija, ki jo je na družbeno omrežje poslala pevec Sebastian.  »Včerajšnji 40. rojstni dan naše @bepop_ladies @anapraznik sem praznoval s @tinkarafortuna, po milijooon letih pa sem srečal tudi @meglicsimon. Ja pa iii! je zapisal poleg in pokazal, kako je danes videti nekoč slavni član skupine Bepop.

Foto: Facebook