Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 3. 8. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 3. 8. 2020

Dobro jutro, dober dan v nov delovni teden. Poglejmo, kaj nam prinaša današnji dan!

»Je čas za sanje in čas za delovanje. Skupaj s pogumom in optimizmom do nepričakovanih nagrad.«

Danes bodo do izraza prišli družabnost, dinamičnost, radodarnost, požrtvovalnost, odgovornost, smisel za umetnost, nadarjenost na različnih področjih, ustvarjalnost, strast, zvestoba in vdanost.

Današnji dan je namenjen domu in družini; urejanju doma in družinskim odnosom. Do izraza bo prišla navezanost na družino, ki naj bo danes v centru pozornosti.

V smislu urejanja doma lahko pomislite na osvežitev bivalnega prostora s kakšnimi detajli, kot so vazice, prtički, cvetlični ločki in cvetlice, odejice in blazine. Dober dan je za obnovo prostorov doma od kleti do podstrehe in njegovih pomožnih objektov, kot so drvarnice, garaže, nadstreški, pergole, kmetijska poslopja…, za redna vzdrževalna dela, za popravilo okvar na električni, vodovodni,… napeljavi. Prebudite ustvarjalno žilico in se veselo posvetite tistim domačim opravilom, ki vas že tako dolgo kličejo. Sledite navdihom.

Dan je namenjen tudi urejanju medsebojnih odnosov in druženju v ožji in širši družini. Kaj je lepšega kot to, da se iz dela vrnete domov prej kot običajno in kakovostno preživite čas s svojimi dragimi, ali da s svojim obiskom ali telefonskim klicem razveselite ostarele starše? Za dobro počutje v družini lahko organizirate piknik ali skupno kosilo, večerjo, morda si zamislite novo igrico in se poigrate z otroki, partnerju/partnerki pa izrazite svojo vdanost. Danes ste lahko tudi koristna in zanimiva varuška nečaku/nečakinji ali sosedovemu malčku. Dobro vam bo delo.

Kjer je potrebno, s toplino in radodarnostjo, lahko zmehčate marsikatero srce in tako otoplite odnos. Za pomoč pri posredovanju pa lahko prosite žensko osebo.

Dan je še posebno ugoden za razreševanje odnosov z ženskami osebami v vaši družini: s hčerko, mamo, sestro, babico, snaho, svakinjo,…

Samskim je danes usojeno, da ste izbrani in da vas vodijo drugi. Če se temu prepustite, vaše življenje lahko postane lepše.

Pazite na denar. Čustveno pogojeni nakupi pomenijo le trenutno zadovoljstvo, kasneje vam bo verjetno žal.

Kar se tiče kariere: uspeli boste tam, kjer boste v svoje delo vnašali ustvarjalnost in ob tem uživali.  Povejte drugim o svojih hrepenenjih in sanjah, saj vam bodo rade volje pomagali, da jih boste uresničili.

Lep dan vam želim.

Vaša numerologinja Alenka

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko