Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ingrid Ulaga: “Navdušena sem nad preprostostjo in toplino” INTERVJU

Objavljeno

V redu

»Greš iz ene regije v drugo pa je kot bi prišel v drugo državo. Drugačno narečje, drugačni običaji, drugačna hrana in pijača, skorajda drugačno podnebje.«

Spoznajte Slovenijo skozi zabavna popotovanja in uganke. Tako bi lahko napovedali novo, zanimivo in zabavno avtorsko oddajo na TV3.

Oddaja Zlati ključi vas bo ob večerih med tednom popeljala po Sloveniji. S prikupno voditeljico Ingrid Ulaga, boste gledalci v zabavnem popotniškem raziskovalnem kvizu odkrivali slovenske občine, zagotovo izvedeli kaj novega in dobili idejo za izlet.

Ingrid, ki je veliko krajev že doživela, nam bo o pustolovščini, ki nova oddaja vsekakor je, povedala kaj več.

Oddaja je odlična ideja, poučna in zabavna dogodivščina, ki odkriva posebnosti krajev. Kako dobro pa vi poznate Slovenijo?

Moja družina je razkropljena skoraj po celi Sloveniji, zato že iz tega razloga Slovenijo dokaj dobro poznam. Res je tudi, da vsepovsod kamor grem rada spoznam nove ljudi, tako, da predele naše lepe države, ki jih ne pokrivajo moji sorodniki, zagotovo pokrivajo prijatelji in znanci. Po duši sem raziskovalka in rada odkrivam nove kraje, zato se večkrat odpravim na kak izlet. Kot v moji oddaji me tudi drugače zanima vse od naravnih do kulturnih in zgodovinskih znamenitosti.

Simpatična Ingrid Ulaga.

Zdaj, ko vidite in občutite raznolikost naše dežele, kaj vas še posebej navdušuje?

Navdušuje me predvsem prelepa narava, pestra zgodovina in pa lokalna gastronomija. Slovenija ima veliko regij, ki so si med seboj zelo različne. Prav ta raznolikost je nekaj kar me vedno znova očara. Greš iz ene regije v drugo pa je kot bi prišel v drugo državo. Drugačno narečje, drugačni običaji, drugačna hrana in pijača, skorajda drugačno podnebje. Krasno.

Domačini so zagotovo presenečeni, ko pridete v njihov kraj? Kako vas sprejmejo?

Bolj kot presenečeni se mi zdijo srečni, da imajo možnost deliti to,  na kar so ponosni s sodržavljani. Sploh zdaj v času korone poudarjajo, da k njim prihaja vse več Slovencev. Torej ni presenečenja, da jih obiščemo tudi mi. Vsi nas izredno toplo sprejmejo, skoraj povsod pripravijo pogostitev. Naravnost navdušena sem nad preprostostjo in toplino, ki jo premorejo na raznih turističnih, ekoloških kmetijah, v muzejih itd. Povsod kjer sem bila do sedaj bi se želela vrniti in ostati tam dlje kot le uro.

Zdaj, ko tudi zaradi aktualne situacije več obiskujemo domače kraje, je vaša oddaja lahko super ideja za izlet ali aktiven dopust kajne?

Ja res je. Priporočala bi vsem, ki se v teh časih niso lotili raziskovanja Slovenije, naj to storijo.  V vsaki občini se najde malo morje destinacij. Za vsakogar nekaj. Jaz kot ljubiteljica dobre hrane sem bila še čisto v vsaki občini presenečena nad ponudbo. Prav tako ne razočarajo razne zbirke, muzeji, sobe pobega, adrenalinski športi, učne poti za naše najmlajše ipd. Predlagala bi parom, naj gredo na pokušino vin v kakšno zidanico, tam prespijo, se sprehodijo do kakšne naravne znamenitosti in si pogledajo kakšen muzej. V naši oddaji lahko najdejo super ideje za zmenke. Tudi družine vsekakor najdejo kaj zase, saj so oddaje lahko lepa osnova za izlet – kaj vse si v določeni občini ogledati in kaj doživeti.

Slovenija ima veliko gradov.

Preostane še vabilo k ogledu oddaje Zlati ključi?

Kot sem omenila, boste v oddajah prav zares spoznali občine, začutili njihov utrip in pridobili ideje za enodnevne ali večdnevne izlete. Vsak teden pa se lahko potegujete za nagrade v povezavi z občino, ki jo tisti teden raziskujemo. Morda bo prav nagrada osnova za kreacijo nepozabnega izleta z vašimi najdražjimi.

Foto: FB Zlati ključi

Zanimivosti

Nika Zorjan s posebnim namenom pokazala svojo družino

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena pevka je navdušila s to fotografijo, na kateri je njena družina.

Znano je, da je pevka Nika Zorjan tudi velika ljubiteljica živali. Ima psičko Lili, ki se ji pri njej godi zelo dobro. In prav zaradi nje se je na družbenih omrežjih znašla pevkina celotna družina. Nemška bokserka je namreč praznovala rojstni dan in v ta namen so ji priredili pravo slavje. Lepa pevka pravi, da je Lili njihova družinska članica in zato si zasluži vse ugodnosti.

Danes praznuje 7. rojstni dan (oz. 50 človeških let ) naša ljubezen, LILI! Za večino izmed vas smo verjetno malo “usekana” družina, ampak Lili je naša družinska članica, ki nas osrečuje vsak dan. Lili, želim si, da boš z nami še doooolgo let, najrajši te mamo,”  je pripisala zraven fotografije, ki je požela veliko všečkov in rojstnodnevnih želja.

Naj bo Lili še naprej tako zadovoljna, pa želimo tudi iz uredništva portala BumNovice.si.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak iskreno povedal, da je zaradi tega močno vznemirjen

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljeni slovenski pevec je razkril delček skrivnosti …

No, sedaj to sploh ni več skrivnost, Jan Plestenjak je izdal novo pesem skupaj v duetu z Marjetko Vovk. To je njuno prvo sodelovanje in verjamemo, da nas čaka zares prava glasbena poslastica.

Je pa Jan včeraj na družbeno omrežje dodal krajši posnetek, s katerim je pokazal, kako je snemanje videospota za pesem V naju še verjamem, potekalo in kje so snemali.

Jutri je dan…med vas bo zajadrala moja nova pesem-duet z Maraayo ‘V naju se verjamem’…Vedno znova, po toliko letih in po toliko izdanih pesmih, sem se vedno prijetno vznemirjen in v pricakovanju ali bo prisla do vasih src…,” pa je pripisal poleg posnetka. Vse si lahko ogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nov par na sceni, čeprav tega hollywoodskega para ni nihče pričakoval

Objavljeno

V redu

Avtor

Demi Moore in John Travolta sta po poročanju nova zaljubljenca, tako pravijo govorice, ki postajajo vse glasnejše. Po poročanju tujih medijev se John Travolta v zadnjem času ne loči od Demi Moore, videli pa so ju tudi na romantični večerji. Glavni ‘matchmaker’ je bil tokrat Bruce Willis, Demiin bivši mož.

Willis in Travolta sta prijatelja že vrsto let in potem, ko mu je Travolta priznal, da je po smrti žene Kelly Preston pripravljen na novo ljubezen, mu je Bruce predlagal, da se sreča z Demi. Nihče ni pričakoval tega novega hollywoodskega para, a o tem še nista spregovorila.

Spomnimo, žena Johna Travolte, igralka Kelly Preston, je lani izgubila težko bitko z rakom dojke, s katero se je borila na skrivaj. Poročena sta bila skoraj 30 let in skupaj sta imela tri otroke. Njun sin Jett, ki je leta 2009 tragično izgubil življenje v nesreči, je le povečala bolečino. Da se z izgubo žene in sina težko spopada, igralec ne skriva pred javnostjo in jima pogosto posveča objave na družbenih omrežjih.

Demi Moore, Travoltina domnevna nova zaročenka, je bila poročena trikrat. Prvič s Freddyjem Moorom, nato pa se je poročila z Bruceom Willisom. Z njim ima tri hčere. Tretji zakon je sklenila s 15 let mlajšim Ashtonom Kutcherjem in z njim preživela 8 let. Demi od zadnje ločitve v javnosti ni potrdila nobene zveze in videli bomo, če bo priznala, da je njen novi fant John Travolta.

Foto: Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

NOVO! BUM IGRE

Igrajte spletne igre na Bum novicah! Obiščite naše BUM Igre!

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO