Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Miša Molk se boji, da nima dovolj časa …

Objavljeno

V redu

Na družbenem omrežju je delila utrinek svojega dne.

Prva dama slovenske televizije, Miša Molk, se je oglasila na družbenem omrežju z zapisom, s katerim je povedala, da je na oddihu. Pojasnila je, da je s seboj vzela tudi veliko knjig, a da ji najbrž ne bo uspelo vseh prebrati, saj je dogajanje v vasi, v kateri je nastanjena, zelo zanimivo. Miša zna prisluhniti ljudem in očitno so to začutili tudi domačini, kjer dopustuje.

Ker vem, da bo kmalu mimo, da se izteka in da mi še dolgo ne bo nazdravil neznanec pri sosednji mizi, za katero sedi še osem ljudi; verjetno je domačin in je dvignil kozarec v pozdrav »novi« v tej vasi; toliko bolj spoštujem ta odmerjen čas, te vonjave, te potope v zgodbe mimoidočih, to drugačnost, kjer čas teče počasneje, kar me včasih moti, včasih navduši.

Je, kar je, in kmalu bo zgolj to, kar je bilo.

Hočem reči, da je včasih, ne vedno, dobro nazdraviti nazaj in potem zgodbe kar letijo. In oni povejo vse, za ogromno mizo. Od največjih jeb do najlepših skokov v kakšni garderobi.

Verjetno bom knjige brala še doma /veliko sem jih spakirala/, ker so zgodbe domačinov tako privlačne, da mi bo očitno zmanjkalo časa..,« je zapisala poleg fotografij, ki jih je dodala na svoj Facebook račun.

Oglasila se je tudi njena hči Ula Furlan in svoji materi zapisala: »Na zgodbe, ki letijo. Pa nate. Pa naju. Pa en cimprejsnji krog skupnega prhutanja in pripovedi. Lavju, Mamaaa!«

Foto: Facebook

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals