Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Miša Molk se boji, da nima dovolj časa …

Objavljeno

V redu

Na družbenem omrežju je delila utrinek svojega dne.

Prva dama slovenske televizije, Miša Molk, se je oglasila na družbenem omrežju z zapisom, s katerim je povedala, da je na oddihu. Pojasnila je, da je s seboj vzela tudi veliko knjig, a da ji najbrž ne bo uspelo vseh prebrati, saj je dogajanje v vasi, v kateri je nastanjena, zelo zanimivo. Miša zna prisluhniti ljudem in očitno so to začutili tudi domačini, kjer dopustuje.

Ker vem, da bo kmalu mimo, da se izteka in da mi še dolgo ne bo nazdravil neznanec pri sosednji mizi, za katero sedi še osem ljudi; verjetno je domačin in je dvignil kozarec v pozdrav »novi« v tej vasi; toliko bolj spoštujem ta odmerjen čas, te vonjave, te potope v zgodbe mimoidočih, to drugačnost, kjer čas teče počasneje, kar me včasih moti, včasih navduši.

Je, kar je, in kmalu bo zgolj to, kar je bilo.

Hočem reči, da je včasih, ne vedno, dobro nazdraviti nazaj in potem zgodbe kar letijo. In oni povejo vse, za ogromno mizo. Od največjih jeb do najlepših skokov v kakšni garderobi.

Verjetno bom knjige brala še doma /veliko sem jih spakirala/, ker so zgodbe domačinov tako privlačne, da mi bo očitno zmanjkalo časa..,« je zapisala poleg fotografij, ki jih je dodala na svoj Facebook račun.

Oglasila se je tudi njena hči Ula Furlan in svoji materi zapisala: »Na zgodbe, ki letijo. Pa nate. Pa naju. Pa en cimprejsnji krog skupnega prhutanja in pripovedi. Lavju, Mamaaa!«

Foto: Facebook

Zanimivosti

Nika Zorjan s posebnim namenom pokazala svojo družino

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena pevka je navdušila s to fotografijo, na kateri je njena družina.

Znano je, da je pevka Nika Zorjan tudi velika ljubiteljica živali. Ima psičko Lili, ki se ji pri njej godi zelo dobro. In prav zaradi nje se je na družbenih omrežjih znašla pevkina celotna družina. Nemška bokserka je namreč praznovala rojstni dan in v ta namen so ji priredili pravo slavje. Lepa pevka pravi, da je Lili njihova družinska članica in zato si zasluži vse ugodnosti.

Danes praznuje 7. rojstni dan (oz. 50 človeških let ) naša ljubezen, LILI! Za večino izmed vas smo verjetno malo “usekana” družina, ampak Lili je naša družinska članica, ki nas osrečuje vsak dan. Lili, želim si, da boš z nami še doooolgo let, najrajši te mamo,”  je pripisala zraven fotografije, ki je požela veliko všečkov in rojstnodnevnih želja.

Naj bo Lili še naprej tako zadovoljna, pa želimo tudi iz uredništva portala BumNovice.si.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak iskreno povedal, da je zaradi tega močno vznemirjen

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljeni slovenski pevec je razkril delček skrivnosti …

No, sedaj to sploh ni več skrivnost, Jan Plestenjak je izdal novo pesem skupaj v duetu z Marjetko Vovk. To je njuno prvo sodelovanje in verjamemo, da nas čaka zares prava glasbena poslastica.

Je pa Jan včeraj na družbeno omrežje dodal krajši posnetek, s katerim je pokazal, kako je snemanje videospota za pesem V naju še verjamem, potekalo in kje so snemali.

Jutri je dan…med vas bo zajadrala moja nova pesem-duet z Maraayo ‘V naju se verjamem’…Vedno znova, po toliko letih in po toliko izdanih pesmih, sem se vedno prijetno vznemirjen in v pricakovanju ali bo prisla do vasih src…,” pa je pripisal poleg posnetka. Vse si lahko ogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nov par na sceni, čeprav tega hollywoodskega para ni nihče pričakoval

Objavljeno

V redu

Avtor

Demi Moore in John Travolta sta po poročanju nova zaljubljenca, tako pravijo govorice, ki postajajo vse glasnejše. Po poročanju tujih medijev se John Travolta v zadnjem času ne loči od Demi Moore, videli pa so ju tudi na romantični večerji. Glavni ‘matchmaker’ je bil tokrat Bruce Willis, Demiin bivši mož.

Willis in Travolta sta prijatelja že vrsto let in potem, ko mu je Travolta priznal, da je po smrti žene Kelly Preston pripravljen na novo ljubezen, mu je Bruce predlagal, da se sreča z Demi. Nihče ni pričakoval tega novega hollywoodskega para, a o tem še nista spregovorila.

Spomnimo, žena Johna Travolte, igralka Kelly Preston, je lani izgubila težko bitko z rakom dojke, s katero se je borila na skrivaj. Poročena sta bila skoraj 30 let in skupaj sta imela tri otroke. Njun sin Jett, ki je leta 2009 tragično izgubil življenje v nesreči, je le povečala bolečino. Da se z izgubo žene in sina težko spopada, igralec ne skriva pred javnostjo in jima pogosto posveča objave na družbenih omrežjih.

Demi Moore, Travoltina domnevna nova zaročenka, je bila poročena trikrat. Prvič s Freddyjem Moorom, nato pa se je poročila z Bruceom Willisom. Z njim ima tri hčere. Tretji zakon je sklenila s 15 let mlajšim Ashtonom Kutcherjem in z njim preživela 8 let. Demi od zadnje ločitve v javnosti ni potrdila nobene zveze in videli bomo, če bo priznala, da je njen novi fant John Travolta.

Foto: Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

NOVO! BUM IGRE

Igrajte spletne igre na Bum novicah! Obiščite naše BUM Igre!

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO