Domov Zanimivosti Miša Molk se boji, da nima dovolj časa …

Miša Molk se boji, da nima dovolj časa …

Na družbenem omrežju je delila utrinek svojega dne.

Prva dama slovenske televizije, Miša Molk, se je oglasila na družbenem omrežju z zapisom, s katerim je povedala, da je na oddihu. Pojasnila je, da je s seboj vzela tudi veliko knjig, a da ji najbrž ne bo uspelo vseh prebrati, saj je dogajanje v vasi, v kateri je nastanjena, zelo zanimivo. Miša zna prisluhniti ljudem in očitno so to začutili tudi domačini, kjer dopustuje.

Ker vem, da bo kmalu mimo, da se izteka in da mi še dolgo ne bo nazdravil neznanec pri sosednji mizi, za katero sedi še osem ljudi; verjetno je domačin in je dvignil kozarec v pozdrav »novi« v tej vasi; toliko bolj spoštujem ta odmerjen čas, te vonjave, te potope v zgodbe mimoidočih, to drugačnost, kjer čas teče počasneje, kar me včasih moti, včasih navduši.

Je, kar je, in kmalu bo zgolj to, kar je bilo.

Hočem reči, da je včasih, ne vedno, dobro nazdraviti nazaj in potem zgodbe kar letijo. In oni povejo vse, za ogromno mizo. Od največjih jeb do najlepših skokov v kakšni garderobi.

Verjetno bom knjige brala še doma /veliko sem jih spakirala/, ker so zgodbe domačinov tako privlačne, da mi bo očitno zmanjkalo časa..,« je zapisala poleg fotografij, ki jih je dodala na svoj Facebook račun.

Oglasila se je tudi njena hči Ula Furlan in svoji materi zapisala: »Na zgodbe, ki letijo. Pa nate. Pa naju. Pa en cimprejsnji krog skupnega prhutanja in pripovedi. Lavju, Mamaaa!«

Foto: Facebook