Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Marko Vozelj končno povedal vso resnico o Čukih: Zato je odšel stran …

Objavljeno

V redu

Priljubljeni glasbenik je razkril, zakaj je zapustil skupino Čuki in kaj o tem meni danes.

Ko je pred leti član skupine Čuki, Marko Vozelj, razkril, da odhaja na samostojno glasbeno pot, so bili mnogi oboževalci pretreseni. Letos mineva že 14 let in Vozelj je za Onaplus v intervjuju med drugim pojasnil tudi, v kakšnih odnosih je s člani skupine danes: »Smo v lepih odnosih. Od tega, ko sem šel na svoje, je zdaj minilo že 14 let. Neizmerno sem hvaležen, da sem bil v taki glasbeni skupini, ki je na področju slovenske popularne glasbe gotovo postavila pomemben mejnik; ne samo v glasbenem smislu, ampak tudi v smislu razumevanja samega glasbenega posla. Da hodiš na nastope urejen, da ne zamujaš, da je odnos do publike spoštljiv in da publika spoštuje tebe. Da je tudi v videospotih neka estetika, profesionalnost. Pri tem se nismo pretvarjali ali da bi to delali zato, da bi bili ljudem všeč. Tako smo bili vzgojeni in tak pristop se nam je zdel pravi. Za nami je bilo potem veliko glasbenih skupin, ki so začele gojiti takšen odnos do glasbe in publike. Zdi se mi, da ta zgled še danes pomaga pri dvigovanju nivoja slovenske glasbe.«

Med drugim je razkril tudi, zakaj se je odločil za ta tvegan in odločilen korak: »Tega še danes ne znam povsem razložiti, ampak takrat je bil v meni občutek, da se mora zgoditi še nekaj naprej. Še sam nisem vedel, če mi bo uspelo. Mi je pa ob strani stala družina, saj so bili vmes tudi zelo težki trenutki. Še vedno je moj najljubši rek: »Kako nasmejati boga? Tako, da narediš načrt.« Jaz sem naredil načrt, on pa se je zasmejal. In je šlo vse drugače. Pomembno je, da si pripravljen od svojega načrta tudi odstopiti. Ne v smislu, da si ves užaljen in rečeš, da to ni pošteno. Ampak da rečeš: »O.K., mogoče moram za dosego tega narediti še nekaj drugega.« Da sam sebi naliješ čisto vino.«

Celoten intervju boste našli na portalu Onaplus.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Kaj se dogaja? Ločili sta se še ti dve zelo znani Slovenki

Objavljeno

V redu

Avtor

Po novici, da se razhajata Saša Lendero in Miha Hercog, sta javnost pretresli še dve ločitvi znanih slovenskih obrazov.

Pred kratkim je bila javnost najprej šokirana zaradi novice, da se razhajata priljubljena glasbenika Saša Lendero in Miha Hercog, sedaj pa je razkrito, da se razhajata tudi ta dva znana para na slovenski sceni.

Kot poroča revija Lady, se je s svojim partnerjem razšla igralka Saša Pavlin Stošić, ki je že v tretje poskusila ohraniti razmerje z igralcem Urošem Fürstom.

Po poročanju portala žurnal24, pa se razhajata tudi zelo priljubljena televizijska in radijska voditeljica Jana Morelj in Mark Žumer Fogy.

View this post on Instagram

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Slovenska voditeljica Jana Morelj se je razšla s svojim partnerjem in očetom njune hčerke

Objavljeno

V redu

Avtor

V javnost je prišla informacija, da sta se razšla že pred nekaj časa …

Priljubljena slovenska televizijska in radijska voditeljica Jana Morelj, ki jo gledamo kot napovedovalko vremena na POP TV in poslušamo na Radiu 1, naj bi se po poročanju žurnala24 razšla s svojim partnerjem, Markom Žumerjem Fogyjem.

Kot poroča omenjeni portal, sta se spoznala leta 2016, dve leti kasneje pa se jima je rodila hčerka Mia.

Žurnal24 dodaja, da naj bi novico o ločitvi izvedeli iz zanesljivih virov, skupaj naj ne bi bila že dlje časa. Moreljeva pa zanje ni želela dati izjave na to temo.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate deklico na fotografiji? Danes vsi prepevamo njene pesmi

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste prepoznali deklico, ki je na fotografiji? Danes je zelo uspešna slovenska pevka, poznana tudi onkraj meja svoje domovine …

Če ste dobro pogledali fotografijo in če se vam zdi, da je na njej zelo znana in priljubljena slovenska pevka Helena Blagne, se niste zmotili.

Pevka je fotografijo pred časom objavila na družbenem omrežju Instagram, poleg pa je zapisala: »Prelepi začetki …«

Blagnetova je med svoje spletne prijatelje delila fotografijo, s katero je pokazala svoj prvi javni nastop, ki se je zgodil davnega leta 1976, ko je imela komaj 12 let. Nastopila je na tekmovanju Prvi glas Gorenjske na Jesenicah, zapela pa je pesem Santa Lucia.

Takrat se ji najbrž še niti sanjalo ni, da je pred njo tako uspešna glasbena kariera …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals