Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 3. 9. 2020

  • Avtor: Asya
  • 03/09/2020

Dobro jutro, dober dan, poglejmo, kaj nam prinaša današnji dan!

»Če nam vesolje pošilja ideje in navdihe, obstajajo tudi poti in načini, da jih uresničimo. Le poiskati jih moramo.«

Danes najbolje naredimo, da težimo k neodvisnosti in k samostojnemu delovanju. Svojo energijo lahko koristno uporabimo za prenovo, preoblikovanje ali zdravljenje ljudi, naravnega okolja, objektov, sistemov, podjetij, idej,…Pri tem nam bodo prav prišle naša ustvarjalnost, dinamičnost, optimizem, s katerimi bomo pristopali k našim nameram in aktivnostim. Vedoželjni bomo in družabni, nagnjeni k lahkotnosti. Taki bomo povsod dobrodošli in zaradi srčnih namenov nam bodo ljudje na splošno naklonjeni. Vdani bomo lastni in širši družini, četudi nam bodo kdaj pa kdaj šli posamezniki na živce. Če bomo potrebovali pomoč, danes prosimo žensko osebo, ki nam bo zagotovo pomagala. Zaradi vsestranskega zanimanja danes, se zna zgoditi, da bodo naše misli razpršene in temu primerno bo precej stvari ostalo načetih in nedokončanih. Nič hudega. Bo prišel tudi dan, ko jih bomo z lahkoto zaključili.

Dan je ugoden za obisk naravnega zdravilca in terapevtskega maserja/maserke.

Izkoristimo moč povečane intuicije.

Zaradi povečane sentimentalnosti se na nas lahko lepijo napačne osebe.

Sposobni bomo nuditi veliko ljubezni, a ne imejmo iluzornih pričakovanj. Popolnosti ni.

Več virov zaslužka se kaže danes, a več kot v denarju bomo pridobivali na ugledu.

Zanimiv dan želim.   

Vaša numerologinja Asya

Foto: Pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com