Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Kaj bo letošnjo jesen počel Jonas Žnidaršič?

Objavljeno

V redu

Priljubljeni slovenski voditelj je razkril, kaj ga čaka …

Že jutri, v soboto, se na Planet vrača kviz Piramida sreče z legendarnim Jonasom Žnidaršičem. Kviz je bil spomladi popolna novost na slovenskih televizijah, ki so jo gledalci zelo dobro sprejeli in se tudi množično prijavljali za sodelovanje. Za uspeh v kvizu sicer znanje ni dovolj, saj moraš hkrati dobro poznati svojega soigralca ter biti pripravljen nanj staviti vse, tudi usodo dobitka v kvizu. Na preizkušnji so tako poleg znanja tudi živci in odnos s soigralcem oziroma soigralko, pomembno pa je imeti tudi nekaj sreče in pravilno strategijo.

Kviz se tako približa napetosti iger na srečo, saj mora tekmovalni par vse staviti na svoje znanje, a tudi na srečo s kroglo, ki se spusti z vrha piramide in določa, kakšen znesek bo par dobil – ali izgubil. “V nekaterih prekatih so zneski visoki, v drugih pa je ničla,” napeto igro komentira Jonas, ki je kljub dolgoletni televizijski karieri pred novim projektom na Planetu čutil prijetno vznemirjenje, saj je nova vloga pomenila izziv tudi zanj. “Napak je malo, ampak se tudi zgodijo. Znamo pa seveda vse skupaj obrniti na štos – kadar je napaka, je še bolj zabavno,” pove v svojem značilnem slogu.

V prvem krogu kviza morata tekmovalca izbrati temo in nato odgovoriti na z njo povezana vprašanja. Po vsakem vprašanju ima par kratek čas za razmislek, nato pa se z vrha piramide začne valiti krogla, ki na dnu pade v prekat z različnimi vrednostmi. Če je odgovor pravilen, bosta tekmovalca nagrado iz prekata, v katerega je padla žoga, tudi dobila, če pa je odgovor napačen, bo znesek odštet od do takrat prisluženega dobitka. Svojo pot v kvizu nato nadaljuje par, ki je s skupnim znanjem, zaupanjem in tudi nekaj sreče zbral višji znesek. V drugem delu oddaje je tudi več krogel, tekmovalni par pa sam izbira, iz katere luknje bodo začele svojo pot navzdol, a povsem na koncu se morata tekmovalca tudi ločiti, prav tu pa je najpomembnejše zaupanje.

Spomladanski del kviza Piramida sreče so na Planetu sklenili z dobrodelno oddajo, v kateri sta sodelovala Nuša in Frenk Derenda ter Saša Lendero in Miha Hercog, Jonasu pa se je v spomin najbolj vtisnil trenutek, ko je tekmovalec zapravil priložnost za resnično velik dobitek. “Eden naših tekmovalcev se je odločil za ponudbo naše Piramide sreče, ki je znašala 8 ali 9 tisoč evrov. Premamila ga je, ker ni vedel, da je v igri 28 tisoč evrov. Ko smo mu to povedali, ga je zvilo in vrglo po tleh,” je napet trenutek opisal voditelj.

Foto: RTV SLO

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals