Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Maja Keuc sporočila žalostno novico, prenehal je s petjem

Objavljeno

V redu

Razkrila je, kaj se ji dogaja …

Priljubljena pevka Amaya (Maja Keuc), se sooča z zelo stresno situacijo. Zaradi bolezni je izgubila svoj glas.

Kaj se dogaja, je preko družbenega omrežja Facebook sporočila svojim oboževalcem.

»Dragi moji, pred dvema mesecema sem prvic v zivljenju prebolela laringitis, pri cemer sem zacela izgubljati glas uro pred koncertom, katerega sem nato se poskusila kljub vsemu oddelati. Ocitno je bila to kar velika napaka… vzela sem si en teden ciste tisine, nato pa me je ze cakala kopica nastopov, snemanj in učenja. Kljub temu, da sta glasilki po enem tednu izgledali dokaj zdravi, sem fizicno cutila, da je vse drugace. Kot, da to ni vec moj glas… in z vsakim tednom je postajalo slabse in regeneracija daljsa.,« je zapisala in dodala še: »V tem trenutku sem se odlocila, da za en mesec prekinem kakrsnekoli glasovne obremenitve in se popolnoma posvetim rehabilitaciji, da nebi prislo se do cesa hujsega. Zal to pomeni, da sem morala za ta mesec odpovedati tudi vse nastope, prekiniti snemanje albuma, prekiniti ucenje… pocutim se ne ravno olimpijsko, kar najbrz ni sokantna novica, ker je moj glas dobesedno moje zivljenje, ampak nimam druge.«

Oglasili so se njeni številni spletni sledilci in ji vsak po svojih močeh svetovali, kaj naj stori.

»Drži se, vem kako je biti ob glas. Ne šepetaj, saj veš… Velika učenja so za velike ljudi. Objem ti pošiljam,« ji je zapisala Saša Einsiedler.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Tanja Žagar s takšno objavo vse pustila brez besed: Zahvalila se je za pomoč

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli to fotografijo, boste tudi vi ostali brez sape.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar, je preko družbenega omrežja svoje številne zveste spletne prijatelje prosila za nasvet, katero obleko naj izbere za koncert v Zagrebu, kjer je bila gosta klape Šufit.

Pomerila je nekaj oblek, in posnetke delila v Instagram zgodbi vse so ji zares čudovito pristajale, s pomočjo svojih spletnih prijateljev pa je izbrala tisto, za katero so menili, da ji zares najlepše pristoji.

»Tole pa je obleka, ki ste mi jo danes pomagali izbrati vi. Hvala vam za pomoč, počutim se odlično in čez nekaj trenutkov bom stopila na oder v dvorani Lisinski v Zagrebu, kjer sem nocoj gostja na koncertu klape Šufit,« je zapisala kasneje poleg fotografije, s katero je pokazala, da je izbrala čudovito zeleno obleko. Zagotovo se strinjate, da je pevka v njej dih jemajoča.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tako čudovito je danes videti srčna izbranka Lada Bizovičarja

Objavljeno

V redu

Avtor

Partnerica priljubljenega slovenskega igralca sije od sreče. Poglejte, kako brezhiben je njen obraz …

Znani model in modna spletna vplivnica Anela Šabanagić, ki je tudi srčna izbranka igralca in voditelja Lada Bizovičarja, je svoje spletne prijatelje razveselila s fotografijo, s katero je pokazala, kako je videti.

Fotografijo je na družbeno omrežje delila z razlogom, mnogi so jo namreč spraševali, kako je lahko njena koža tako sijoča in brez napak.

»Mnogi ste me spraševali po skrivnostnem produktu, ki sem ga omenila v mojih zgodbah. Brez skrbi, kmalu boste izvedeli,« jim je namignila mamica dveh deklic, ki je s fotografijo od blizu pokazala, da je njen obraz še vedno maldosten in napet, brez ene same gubice.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Popolna preobrazba telesa: Ta slovenski pevec je močno shujšal in vse pustil odprtih ust

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, da je to res on. Bi ga sploh prepoznali?

Priljubljeni slovenski operni pevec Žiga Lakner, ki smo ga spoznali v šovu Slovenija ima talent, je pokazal, kako nora preobrazba mu je uspela. Shujšal je namreč za kar 40 kilogramov.

Kako je bil videti nekoč in kako je videti sedaj po popolni preobrazbi je pokazal z objavo, ki jo je dodal na družbeno omrežje Instagram. S prvo fotografijo je pokazal, kako je bil videti nekoč, z drugo pa, kako je videti sedaj.

»Velikokrat dobim vprašanje “Žiga, kako ti je to uspelo?”…
‼️Ja, enostavno ni bilo. Bi si pa želel takrat, ko sem začel, da bi si prebral še več nasvetov za hujšanje.
Sam sem mnenja, da mi je uspelo zato, ker sem si postavil več manjših ciljev, ker je do 100% cilja tako dolga pot, da resnično prej obupaš. Jaz sem si zadal več manjših ciljev, najprej, da izgubim 10kg, potem 15kg itd…
je pripisal poleg in razkril, da si je dal več manjših ciljev in tudi zato misli, da mu je uspelo. Ni si namreč takoj zastavil cilja, da mora izgubiti 40 kilogramov, ki jih na koncu uspešno je.

»Ja, tudi polno ljudi se mi je smejalo, ko sem začel, češ, da se samo nekaj pretvarjam. Pa kaj pol?
Veste, zdaj je fajn, ko se jim jaz lahko smejim. Saj veste kako pravijo? Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje
je še zapisal.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals