Connect with us

Zabava

Šokantna izpoved: Razkrito, kdo je Andrea iz Kmetije

Published

on

Ob rojstvu so ji določili moški spol, čeprav so njeno ati zdravniki opozorili …

Zagotovo je tudi vas pritegnila Andrea iz Kmetije. Že po prvih oddajah šova smo lahko videli, da je zelo mirna, prijazna in da se drži v ozadju. Slovenske novice pa razkrivajo njeno zgodbo.

»Kot smo izvedeli iz članka, ki je bil pred časom objavljen na strani Lgbti.ba, ima Andrea za seboj vse prej kot lahko življenjsko zgodbo. Je namreč interspolna oseba, rojena v Bosni in Hercegovini. Ob rojstvu so ji določili moški spol, čeprav je zdravnik njeno mamo opozoril, da otrok nima značilnih moških reproduktivnih organov piše omenjeni portal.

A kljub temu, da se je od nje pričakovalo, da se bo obnašala kot moški, tega ni mogla. Razkrila je, da se je igrala s punčkami in počela vse, kar počnejo punčke. Pri šestih letih pa je ugotovila, da njen spol ni enak spolu drugemu otroku. Oblačila se je kot moški, čeprav ni čutila, da bi to bila.

»V puberteti pa so se začele še bolečine v trebuhu, a je takrat nihče v družini ni jemal resno. Po več letih preiskav in različnih terapij se je izkazalo, da je šlo za menstrualne krče, krvavitev pa je bila menstruacija. Po več letih, ko je zdravnica opravila ultrazvok, ji je dejala, da bolečine niso namišljene in da ima specifični primer, saj je interspolna oseba,« še piše omenjeni portal, razkrivajo pa tudi, da je morala zelo kmalu od doma, saj je njen oče nikoli ni sprejel.

Foto: Voyo

Zabava

Presenečenje: Ste vedeli, da je ta letošnji tekmovalec Kmetije sorodnik Vesne Šošterič iz šova Ljubezen po domače?

Published

on

V letošnji Kmetiji tekmuje tudi sorodnik Vesne Šošterič, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen po domače. To je razkrila …

Zagotovo niste pozabili na Vesno Šošterič, ki je mnoge zabavala v šovu Ljubezen po domače. Njena beseda fačuzi, kakor je poimenovala masažni bazen, je postala prava uspešnica.

Vesna pa letos spremlja tudi šov Kmetija, vanj je namreč vstopil tudi njen sorodnik. Kot poročajo slovenske novice, gre za Kristijana Kozoleta.

»To je od mojega bratranca sin je pojasnila za omenjeni portal.

Zanimivo, kajne?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Ste prepoznali Majo, ki je pela na Talentih? Ste vedeli, da je ona v resnici …

Published

on

Maja, ki je dobila drugi zlati gumb v šovu Slovenija ima talent, je nekdanja pevka.

Maja Drljepan, ki je pokazala v prvi oddaji nove sezone Slovenija ima talent, svoj pevski talent, je prišla na avdicijo s sinom Janom, ki pa ni vedel, da bo njegova mama nastopila. Presenečenje, ko jo je videl na odru, je bilo veliko, še večje pa, ko je prejela zlati gumb. Čustven utrinke iz Talentov jima bo zagotovo za vedno ostal v lepem spominu.

A Maja ni le modna oblikovalka, kot se je predstavila je tudi nekdanja pevka. Če se vam je tekom nastopa zdela znana, se niste zmotili. Nekoč je pela pri skupini Skat.

»Sva šla pogledat kakšen je nabor talentov letos. Janu je blo tolk dolgčas, da pomoje nikol več ne gre na kako snemanje. Mogoče se naju bo vidlo kje v občinstvu danes, kjer je btw zlo vroče,« pa je Maja zapisala na družbeno omrežje, dodala tudi fotografijo, na kateri je s sinom. Pogledate si jo lahko tukaj.

Foto: POP TV

Continue Reading

Zabava

Lado Bizovičar objavil takšen posnetek: številni šokirani in brez besed (VIDEO)

Published

on

Igralec Lado Bizovičar je s posnetkom mnoge pustil popolnoma brez besed ..

Priljubljeni slovenski igralec, voditelj ter žirant šova Slovenija ima talent Lado Bizovičar, je ponovno poskrbel za glasen smeh. Objavil je namreč posnetek, v katerem pa ima čez obraz filter, ki ga popolnoma spremeni.

V posnetku je oboževalce nagovoril, naj si ogledajo prvo oddajo nove sezone šova Slovenija ima talent. »Z novimi obrazi, pa ne mislim ksihtov od Andreja Škufce,« je dodal v šaljivem tonu.

Mnogi so se njegovemu posnetku nasmejali, nekateri pa očitno niso vedeli, da gre zgolj za filter, saj so mu zapisali, da je njegov obraz grozen in da je očitno podlegel lepotnim popravkom.

Posnetek si lahko pogledate tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals