Doroteja zanetila spor v šovu Ljubezen po domače!

Doroteja je kot komentatorka v oddaji Ljubezen po domače na kavču poskrbela, da je eni izmed junakinj šova zavrela kri.

Tekmovalka 2. sezone šova Ljubezen po domače, Doroteja Knehtl, ki smo jo leta 2018 spremljali na posestvu Renata Lužarja, se je znova vrnila na male zaslone. Tokrat v vlogi komentatorke v oddaji Ljubezen po domače na kavču, kjer skupaj z nekdanjo sotekmovalko Tamaro Korošec budno spremlja dogajanje v priljubljeni resničnostni oddaji.

Ker pa Dorotejina vloga ni preveč mile narave, si s svojimi komentarji ni ravno prislužila naklonjenosti junakov šova. Ob ogledu komentatorske oddaje se je zlasti razburila Alenka Brezovšek, saj ji je dolgolaska namenila neprijetne komentarje o njenem videzu in vedenju. 44-letnica se je po ogledu prispevka postavila zase in komentatorki svetovala, naj bo bolj tolerantna od drugačnih od sebe, pa tudi, da bi lahko bili njeni komentarji modrejši, če bi si širila obzorja.

»Glede tvojih komentarjev – meni in še mnogim se zdijo slaboumni. Kdaj kaj preberi, izobražuj se in si širi obzorja. Poskusi biti kdaj prijazna do ljudi, ne bo te ubilo. Razen če si ponosna na svoj imidž zares neumne in prepirljive, konfliktne in lene blondinke,« je Alenka predala svoje sporočilo Doroteji prek televizijske hiše POP TV.

Foto: POP TV

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com