Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 3. 10. 2020

  • Avtor: Asya
  • 03/10/2020

Dobro jutro, dober dan!  Poglejmo v števila, kaj predvidevajo za današnjo soboto.

Tvoj notranji svet vedno določa tvoj zunanji svet. Zato vlagaj v notranji svet, ne v zunanjega.”

Tjaša Dorelay

Števila današnjega dne ustvarjajo gostejšo in težjo energijo, ki  znajo malce otežiti uresničevanje načrtov. A nič zato, uživajte danes.

Dan vzpodbuja odprtost, čustvenost, ustvarjalnost, originalnost. Vaša duša naj bi danes bila glavna in poskrbela za to, da vam srce poje. Prebudite svojo strast in naredite nekaj, česar še nikoli niste. Bolj bo noro, več iskric boste prižgali svojemu življenju. Prebudite svoje sanje! Izkoristite dan za  to, da čim bolj izrazite sebe.

Obkrožite se z veselimi ljudmi, ki so v stiku s svojim notranjim otrokom. Plešite, zapojte karaoke, pojdite v kino,smejite se, zabavajte se in ustvarjajte. Današnji dan je namenjen objemu kreativnega dela življenja. Širite svoje zamisli in ideje med ljudi, saj ste danes  prinašalci svetlobe.

Odlično naredite tudi, da v okviru svoje duhovne prakse  uvedete navade, ki vas že ob jutru postavijo v vašo resnico.

Danes vas bodo bolj kot ne potiskala čustva. Vse vas bo zanimalo; od zgodovine do politike, do vesoljskih programov. Če boste nekaj delali z veseljem, boste uspeli. V nasprotnem primeru ne.

Izogibajte se čustveno pogojenim nakupom in drobnemu zapravljanju. Vsota, ki jo lahko prihranite na ta račun, vas lahko prijetno preseneti.

Prebujajte strast v sebi in v partnerju.

Drugi vam bodo radi pomagali pri uresničevanju vaših želja. Glasno jih izrazite.

Za pomoč še posebej zaprosite žensko osebo.

Želim vam, da sijete danes od veselja!

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com