Connect with us

Zabava

Kmetija: Lina Majcen pokazala, kakšna je bila nekoč

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Šokirani boste, tega zagotovo niste pričakovali …

Že v prvih dneh po vstopu v šov Kmetija, je samozavestna Lina dejala, da se zaveda, da je najlepše dekle na kmetiji. A njena samozavest se ni zgradila sama od sebe, Lina je morala trdno garati, da je danes videti tako.

Na družbeno omrežje je pred časom dodala fotografijo, na kateri je primerjava njenega telesa danes in pred dvema letoma. Razlika je več kot očitna.

To je moja razlika v roku dveh let in pol.

Dragi moji ljudje tukej notri je milijon enih odrekanj, na tisoče ur treninga je za mano, da sem prišla do tega razultata kot je danes. Verjetno vsi samo vidite objavljene slikce kakšna sem ne veste pa koliko garanja je za to kok “švicanja” je potrebno. Velik ljudi se obremenjuje s tem kakšne slikce objavljam… ampak ljudje namest da se tiste pol ure obadate s tem kaj objavlam bi lahko že sami naredili en trening in bili na poti do tega da bi imeli boljšo postavo… vsak jo ima lahko le želja in zastavljen cilj sta potrebna, pripravljen moraš bit na vspone in padce, ljudje te ne bodo zmeri podperal, zato morš bit tok močn da podperaš sam sebe… ljudje, ki te imajo radi bodo zmerej ob tebi, in te podpiral neglede na vse. Tkoda ja, prosim ne se obremenjevat kaj objavljam, kaj je prou in kaj ne, obadejte se sami s sabo, s tem kakšni ste vi in si rajši v življenju zastavite kakšen cilj in delejte na tem da ga boste dosegl. Boste imeli več od tega.
Vsaka oseba bi se mogla poglobit sama vase ter se vprašati, kaj resnično želi. Poslušati sebe, upoštevati svoj jaz in mu biti zvest, je najiskrenejša oblika odnosa-do sebe. Ker nihče drug ni tako pomemben, kot ti! In če imaš dovolj dela s sabo, niti pomisliš ne, kako bi se ukvarjal z drugimi. Če vidiš sebe v najlepši luči, vidiš tako tudi svet okoli sebe. Zakaj bi se žalili, zakaj bi si nagajali? Bodimo boljši! Zase! Za druge! Za ta planet!
,” je poleg fotografije, ki jo lahko vidite spodaj, zapisala Lina. Vsekakor bravo za tak uspeh!

Dodali pa smo še nekaj fotografij, ki smo jih našli na njenem Instagram računu.

Foto: POP TV/VOYO

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zabava

Znano, kdaj se vrača ta priljubljeni slovenski resničnostni šov

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Na POP TV so delili zelo veselo novico …

Na POP TV se vrača zelo priljubljeni kuharski šov MasterChef, kar so ustvarjalci razkrili že pred časom. Sedaj pa so sporočili še točen datum, šov se na televizijske ekrane vrača 18. marca.

»Letošnja sezona prinaša nekaj novosti. Poleg tega, da bomo oddajo lahko spremljali kar štiri dni v tednu, med ponedeljkom in četrtkom, producenti obljubljajo še nekaj novosti so zapisali.

Foto: POP TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Poroka na prvi pogled: Šok že takoj na začetku

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Obeta se zelo razburljiva sezona …

Začela se je tretja sezona šova Poroka na prvi pogled. V prvi epizodi sta se poročila Marko in Sara, v drugi pa sta usodni da dahnila Miha in Olga.

A svatje niso bili najbolj zadovoljni nad Olgo. Menili so, da se je nekoliko obotavljala, preden je privolila v zakonsko zvezo z Miho.

Kot smo lahko videli, je bil Miha takoj navdušen nad svojo nevesto, Olga pa se je v resnici nekoliko obotavljala.

A zdi se, da se bosta morda vendarle ujela …

Foto: Planet TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Matej Zemljič (Skrito v raju), razkril, kakšen odnos ima z mamo

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Priljubljeni igralec je razkril, kako je v resničnem življenju.

Znani in priljubljeni slovenski igralec Matej Zemljič, ki v novi seriji Skrito v raju igra Marka Steinerja, je za revijo Lady povedal, kako se razume s svojo mamo.

“Z mojo mami imava zelo lep odnos. Velikokrat se nama tudi zgodi prenos misli, ko se pokličeva hkrati, ne da bi se to prej dogovorila. Nekako začutiva, kdaj ima nekdo slab dan in potrebuje pogovor. Najbolj sem ji hvaležen za vso brezpogojno ljubezen, dobro vzgojo in ogromno požrtvovalnosti, ki jo je razdajala vse otroštvo zame. In pa seveda za vsa nedeljska kosila. (smeh) Mami, hvala iz srca,” je dejal igralec za omenjeno revijo.

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals