Domov Zabava Kmetija: Lina Majcen pokazala, kakšna je bila nekoč

Kmetija: Lina Majcen pokazala, kakšna je bila nekoč

Šokirani boste, tega zagotovo niste pričakovali …

Že v prvih dneh po vstopu v šov Kmetija, je samozavestna Lina dejala, da se zaveda, da je najlepše dekle na kmetiji. A njena samozavest se ni zgradila sama od sebe, Lina je morala trdno garati, da je danes videti tako.

Na družbeno omrežje je pred časom dodala fotografijo, na kateri je primerjava njenega telesa danes in pred dvema letoma. Razlika je več kot očitna.

To je moja razlika v roku dveh let in pol.

Dragi moji ljudje tukej notri je milijon enih odrekanj, na tisoče ur treninga je za mano, da sem prišla do tega razultata kot je danes. Verjetno vsi samo vidite objavljene slikce kakšna sem ne veste pa koliko garanja je za to kok “švicanja” je potrebno. Velik ljudi se obremenjuje s tem kakšne slikce objavljam… ampak ljudje namest da se tiste pol ure obadate s tem kaj objavlam bi lahko že sami naredili en trening in bili na poti do tega da bi imeli boljšo postavo… vsak jo ima lahko le želja in zastavljen cilj sta potrebna, pripravljen moraš bit na vspone in padce, ljudje te ne bodo zmeri podperal, zato morš bit tok močn da podperaš sam sebe… ljudje, ki te imajo radi bodo zmerej ob tebi, in te podpiral neglede na vse. Tkoda ja, prosim ne se obremenjevat kaj objavljam, kaj je prou in kaj ne, obadejte se sami s sabo, s tem kakšni ste vi in si rajši v življenju zastavite kakšen cilj in delejte na tem da ga boste dosegl. Boste imeli več od tega.
Vsaka oseba bi se mogla poglobit sama vase ter se vprašati, kaj resnično želi. Poslušati sebe, upoštevati svoj jaz in mu biti zvest, je najiskrenejša oblika odnosa-do sebe. Ker nihče drug ni tako pomemben, kot ti! In če imaš dovolj dela s sabo, niti pomisliš ne, kako bi se ukvarjal z drugimi. Če vidiš sebe v najlepši luči, vidiš tako tudi svet okoli sebe. Zakaj bi se žalili, zakaj bi si nagajali? Bodimo boljši! Zase! Za druge! Za ta planet!
,” je poleg fotografije, ki jo lahko vidite spodaj, zapisala Lina. Vsekakor bravo za tak uspeh!

Dodali pa smo še nekaj fotografij, ki smo jih našli na njenem Instagram računu.

Foto: POP TV/VOYO