Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Lahko verjamete, da ima Lili Žagar že toliko let? Mi smo šokirani …

Objavljeno

V redu

Praznovala je rojstni dan in izdala tudi, koliko je stara. Nikoli ji ne bi prisodili toliko let, kajne?

Nekdanja televizijska voditeljica, danes pa uspešna podjetnica Lili Žagar, se je oglasila preko družbenega omrežja Instagram in nagovorila svoje številne oboževalce. Razkrila jim je, da je praznovala že svoj 41. rojstni dan.

»Padla je 41-ka! Vzamem nazaj vse izjave pri 20-ih, ko so se mi zdeli vsi 30-letniki stari, 40-letniki pa itak že penzionisti No, zdaj sem pa jaz tisti »penzič« v očeh mladine. Rojstnega dne nisem nikoli obešala na velik zvon in nikoli nisem bila tip za bučna rojstnodnevna praznovanja. Tudi na darila ne dam kaj dosti (opomba za @markopotrc: to ne velja zate!), ker imam vse, kar v življenju šteje: zdravje, zlate otroke in super moža ter ljudi, ki me imajo iskreno radi Vse ostalo, kar je prišlo zraven, pa ni padlo z neba, ampak je bilo veliko truda, pa tudi vzponov in padcev.,« je med drugim zapisala.

Seveda so ji številni čestitali, mnogi, med njimi tudi znani obrazi, pa so ji zapisali, da je videti več kot odlično in da ji nikoli ne bi prisodili toliko let. Tudi mi smo mnenja, da je Lili videti naravnost božansko!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Vroče! Špela Grošelj je takole videt v kopalkah. Sezulo vas bo …

Objavljeno

V redu

Avtor

Objavila je zares zapeljivo fotografijo. Ostali boste brez besed.

Da je slovenska pevka in članica skupine Atomik Harmonik, Špela Grošelj, čez zimo pridno trenirala, smo vedeli. Nismo pa vedeli, da je tako noro dobro že videti. Objavila je fotografijo, na kateri je v čudovitih kopalkah in najbrž nam ni potrebno niti pisati, da je zažgala splet.

»So HOT today… I mean the weather.

Kopalke &
🇮🇹, se začutmo čez natanko 29 dni je pripisala poleg, pohvale pa dežujejo in dežujejo.

Vau, zares je vroča!

Fotografijo najdete tukaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak sedaj delil posnetke, ki jih še niste videli! Naježila se vam bo koža

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli to, boste začutili velik utrip.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je s svojim koncertom, ki ga je imel pred kratkim v Stožicah, ponovno navdušil in popolnoma prevzel množico svojih oboževalcev. Prepričani smo, da se bo o nepozabnem koncertu še dolgo govorilo, je pa tudi Plestenjak dodal na družbeno omrežje posnetek, ki je nastal v sklopu tega koncerta in ob katerem se vam bo zagotovo naježila koža.

»…končno spet skupaj! To je bil čaroben začetek…Pred nami je letos veliko koncertov-komaj čakam! J. je pripisal poleg. Posnetek si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Renata Bohinc osupnila vse! Tako lepa nevesta je

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli fotografije, boste ostali brez besed.

Nekdanja žena nekoč vrhunskega smučarja Primoža Peterke, Renata Bohinc, je svoje spletne prijatelje zares presenetila, ko je objavila fotografije, na katerih je v čudoviti poročni obleki. Mnogi so ji zapisali, da je videti naravnost popolno in ko boste fotografije pogledali tudi vi, boste zagotovo prikimali.

»Lepotička,« se je glasil eden izmed mnogih komentarjev.

Kaj pa pomeni njena poročna obleka? Se je poročila?

Kot je razvidno iz objave, je bila Bohinčeva model, torej je obleko oblekla zgolj iz poslovnih namenov.

Kakorkoli že, mamica treh otrok je v njej videti čudovito.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals