Connect with us

Zabava

KOLUMNA: Zakaj ljudje vprašajo kako si, če potem v bistvu tega nočejo slišati!?

Published

on

Nočejo slišati, kadar nisi v najboljši koži pa enostavno iskreno poveš, nisem dobro, ker imam finančne težave, norega bivšega moža, pa še ene zoprne izvide čakam.

Včasih se mi zdi, da še manj nočejo slišati, kadar rečeš, super sem, grem na potovanje za cel mesec, časti moj nov, precej mlajši frajer, ki je med top uspešnimi in premožnimi podjetniki.

Kaj naj bi odgovorila potem na vprašanje kako si? Še kar, da ni ne vroče ne mrzlo? Da mi nihče ne more biti nevoščljiv in hkrati ni treba poslušati jamranja in sočustvovati? A je to tako?

Že dolgo me žre to, ampak danes je prebilo in zato bom zlila in delila z vami. Telefonski klic, kako si in povem kako sem, nisem v najboljši koži, pač mal pojamram in odgovor na drugi strani: “Aha, aha, joj imam drug klic, ta me že drugič kliče, se moram oglasiti, pokličem nazaj!

Ne potrebujem vedeževalskih in jasnovidnih sposobnosti, da vem, da me ne bo poklicala nazaj. Pa saj konec koncev, ni treba, vse jasno. Zakaj je klicala? Morda je kaj potrebovala? Zakaj vpraša, kako sem – ha- iz vljudnosti?  Ne prenesem več teh izmikanj, teh vljudnostnih for, če te zanima – vprašaj, poslušaj, se pogovarjaj, če te ne, pa povej, kaj potrebuješ in to je to! Ni ne čas, niti klima v zraku za sprenevedanje, za namišljeno vljudnost, prijateljstvo. A ni dovolj, lahko bi dojeli, da s tem ne bomo naredili nič dobrega. Ni treba, res ni treba tega početi samo zato, ker naj bi.  In ja, tudi slabe volje sem kdaj, naveličana, jezna, zaskrbljena, utrujena in če želiš, me lahko poslušaš, da se malo olajšam, če ne pa ni treba, ker v svetu hinavščine in sprenevedanja ne želim biti, ne s teboj, ne z drugimi.

Razočarana gospodinja

Foto: freepik.com

Poznate to, je to tudi vaša zgodba? Se kdaj počutite podobno. Kaj storite? Ali odpustite, predihate ali enostavno s tako osebo zaključite zgodbo?

Odgovarja Urša Mravlje

Aromatica Slovenija

Diplomirana aromaterapevtka, strokovnjakinja holistične aromaterapije in izkušena ženska

Zelo poznano, verjetno se vsi najdemo v tej zgodbi. Včasih bi najraje na hitro odreagirali, odrezali, prekinili in šli naprej. Pa je prav? Kaj pa, če bi dali ta klic na čakanje, si vzeli odmor, prespali in se potem odločili. Recimo, da sem za popravni izpit.  Počakajte ta te pokličem nazaj, če ga dolgo ne bo, pokličite in vprašajte kako si? Na podlagi razvoja dogodkov pa se potem odločite: za izpis, pavziranje ali potrpljenje. Vmes pa bergamotko v izparilnik, bo lažje.

Zabava

Presenečenje: Ste vedeli, da je ta letošnji tekmovalec Kmetije sorodnik Vesne Šošterič iz šova Ljubezen po domače?

Published

on

V letošnji Kmetiji tekmuje tudi sorodnik Vesne Šošterič, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen po domače. To je razkrila …

Zagotovo niste pozabili na Vesno Šošterič, ki je mnoge zabavala v šovu Ljubezen po domače. Njena beseda fačuzi, kakor je poimenovala masažni bazen, je postala prava uspešnica.

Vesna pa letos spremlja tudi šov Kmetija, vanj je namreč vstopil tudi njen sorodnik. Kot poročajo slovenske novice, gre za Kristijana Kozoleta.

»To je od mojega bratranca sin je pojasnila za omenjeni portal.

Zanimivo, kajne?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Ste prepoznali Majo, ki je pela na Talentih? Ste vedeli, da je ona v resnici …

Published

on

Maja, ki je dobila drugi zlati gumb v šovu Slovenija ima talent, je nekdanja pevka.

Maja Drljepan, ki je pokazala v prvi oddaji nove sezone Slovenija ima talent, svoj pevski talent, je prišla na avdicijo s sinom Janom, ki pa ni vedel, da bo njegova mama nastopila. Presenečenje, ko jo je videl na odru, je bilo veliko, še večje pa, ko je prejela zlati gumb. Čustven utrinke iz Talentov jima bo zagotovo za vedno ostal v lepem spominu.

A Maja ni le modna oblikovalka, kot se je predstavila je tudi nekdanja pevka. Če se vam je tekom nastopa zdela znana, se niste zmotili. Nekoč je pela pri skupini Skat.

»Sva šla pogledat kakšen je nabor talentov letos. Janu je blo tolk dolgčas, da pomoje nikol več ne gre na kako snemanje. Mogoče se naju bo vidlo kje v občinstvu danes, kjer je btw zlo vroče,« pa je Maja zapisala na družbeno omrežje, dodala tudi fotografijo, na kateri je s sinom. Pogledate si jo lahko tukaj.

Foto: POP TV

Continue Reading

Zabava

Lado Bizovičar objavil takšen posnetek: številni šokirani in brez besed (VIDEO)

Published

on

Igralec Lado Bizovičar je s posnetkom mnoge pustil popolnoma brez besed ..

Priljubljeni slovenski igralec, voditelj ter žirant šova Slovenija ima talent Lado Bizovičar, je ponovno poskrbel za glasen smeh. Objavil je namreč posnetek, v katerem pa ima čez obraz filter, ki ga popolnoma spremeni.

V posnetku je oboževalce nagovoril, naj si ogledajo prvo oddajo nove sezone šova Slovenija ima talent. »Z novimi obrazi, pa ne mislim ksihtov od Andreja Škufce,« je dodal v šaljivem tonu.

Mnogi so se njegovemu posnetku nasmejali, nekateri pa očitno niso vedeli, da gre zgolj za filter, saj so mu zapisali, da je njegov obraz grozen in da je očitno podlegel lepotnim popravkom.

Posnetek si lahko pogledate tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals