Kontaktirajte nas

Zabava

KOLUMNA: Zakaj ljudje vprašajo kako si, če potem v bistvu tega nočejo slišati!?

Objavljeno

V redu

Nočejo slišati, kadar nisi v najboljši koži pa enostavno iskreno poveš, nisem dobro, ker imam finančne težave, norega bivšega moža, pa še ene zoprne izvide čakam.

Včasih se mi zdi, da še manj nočejo slišati, kadar rečeš, super sem, grem na potovanje za cel mesec, časti moj nov, precej mlajši frajer, ki je med top uspešnimi in premožnimi podjetniki.

Kaj naj bi odgovorila potem na vprašanje kako si? Še kar, da ni ne vroče ne mrzlo? Da mi nihče ne more biti nevoščljiv in hkrati ni treba poslušati jamranja in sočustvovati? A je to tako?

Že dolgo me žre to, ampak danes je prebilo in zato bom zlila in delila z vami. Telefonski klic, kako si in povem kako sem, nisem v najboljši koži, pač mal pojamram in odgovor na drugi strani: “Aha, aha, joj imam drug klic, ta me že drugič kliče, se moram oglasiti, pokličem nazaj!

Ne potrebujem vedeževalskih in jasnovidnih sposobnosti, da vem, da me ne bo poklicala nazaj. Pa saj konec koncev, ni treba, vse jasno. Zakaj je klicala? Morda je kaj potrebovala? Zakaj vpraša, kako sem – ha- iz vljudnosti?  Ne prenesem več teh izmikanj, teh vljudnostnih for, če te zanima – vprašaj, poslušaj, se pogovarjaj, če te ne, pa povej, kaj potrebuješ in to je to! Ni ne čas, niti klima v zraku za sprenevedanje, za namišljeno vljudnost, prijateljstvo. A ni dovolj, lahko bi dojeli, da s tem ne bomo naredili nič dobrega. Ni treba, res ni treba tega početi samo zato, ker naj bi.  In ja, tudi slabe volje sem kdaj, naveličana, jezna, zaskrbljena, utrujena in če želiš, me lahko poslušaš, da se malo olajšam, če ne pa ni treba, ker v svetu hinavščine in sprenevedanja ne želim biti, ne s teboj, ne z drugimi.

Razočarana gospodinja

Foto: freepik.com

Poznate to, je to tudi vaša zgodba? Se kdaj počutite podobno. Kaj storite? Ali odpustite, predihate ali enostavno s tako osebo zaključite zgodbo?

Odgovarja Urša Mravlje

Aromatica Slovenija

Diplomirana aromaterapevtka, strokovnjakinja holistične aromaterapije in izkušena ženska

Zelo poznano, verjetno se vsi najdemo v tej zgodbi. Včasih bi najraje na hitro odreagirali, odrezali, prekinili in šli naprej. Pa je prav? Kaj pa, če bi dali ta klic na čakanje, si vzeli odmor, prespali in se potem odločili. Recimo, da sem za popravni izpit.  Počakajte ta te pokličem nazaj, če ga dolgo ne bo, pokličite in vprašajte kako si? Na podlagi razvoja dogodkov pa se potem odločite: za izpis, pavziranje ali potrpljenje. Vmes pa bergamotko v izparilnik, bo lažje.

Zabava

Kmetija: Kaj sta imela Aneta in Ivan, ki ga doma čaka partnerica? Manja je povedala šokantno resnico

Objavljeno

V redu

Avtor

Se je Ivan zaljubil v Aneto? To je razkrito sedaj …

Manja je brez dlake na jeziku spregovorila o tem, da naj bi Ivanu bila všeč zapeljiva Aneta. Kar je seveda šokantna informacija, saj Ivana doma čaka partnerica in njuna dva sinova.

Kaj se je dogajalo med tekmovalcema?

»Meni je rekel včeraj (Ivan, op. a.), da sem neumna. Jaz sem neumna, tip se pa žrtvuje za neko žensko, ki jo je spoznal na kmetiji medtem ko ima družino doma. Jaz sem pa neumna? Ma, dajte, lepo vas prosim. Jaz vse vidim, mi vsi vse vidimo, samo smo pač tiho,« je razkrila Manja in pojasnila, da se je Ivan očitno malce zagledal v zapeljivo Aneto.

»Ivan ima neko simpatijo do Anete, ker pač ga Aneta noče. Če bi ga pa Aneta hotela imeti, dragi moji, tukaj bi mi gledali eno izmed najbolj škandaloznih zgodb, ki je bila kadarkoli na kmetiji,« je razkrila Manja.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kristina Miler (Sanjski moški) pokazala, kakšna grda sporočila dobiva. Šokirani boste

Objavljeno

V redu

Avtor

Kandidatka letošnjega šova Sanjski moški je sklenila, da tudi to objavi na družbenem omrežju.

Dekleta, ki so se letos odločila sodelovati v šovu Sanjski moški, so večinoma med gledalci tega priljubljenega resničnostnega šova zelo dobro sprejete in dobivajo številne lepe komentarje in pohvale.

Še posebej priljubljena je letos Kristina Miler, a prav slednja se je odločila, da pokaže, da ni vedno tako in da ne dobi le množico lepih besed.

»Poznam tvojo skrivnost, kera bogica,« ji je nekdo napisal.

»Ali se lahko, prosim, nehaš smejati, kot da si prizadeta, pa si prekrivat usta,« je komentiral nekdo drug.

»Joj, kako si otročja in nadležna s tem smehom, res,« je zapisal tretji komentator.

A Kristina je sklenila, da objavi tudi negativne komentarje v svojo Instagram zgodbo in na tak način izniči njihov pomen. Zdi se, da kljub temu, da je simpatična temnolaska še zelo mlada, točno ve, kdaj je potrebno le zamahniti z roko.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ta znana Slovenka je danes popolnoma spremenjena

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je, kako je videti sedaj in povedala, kakšno je ozadje njene odločitve.

Priljubljena slovenska spletna vplivnica Anja Širovnik, ki smo jo lani spremljali v šovu Sanjski moški, sedaj pa številne spletne sledilce navdušuje s prigodami na Tenerifu, se je tokrat javila iz domačega kraja. Za nekaj dni je pripotovala v Slovenijo in kar takoj poskrbela za veliko spremembo.

»Nekaj pa je spremembe,« je dejala v Instagram posnetku in pokazala, da si je pobarvala lase. »Tale odločitev je včeraj padla čisto tako, neplanirano. Mami me je barvala.«

Anja je tako iz svetlolaske postala ponovno rjavolaska, pravi, da ve, da se bo barva hitro sprala na vročem soncu, ki ga je deležna na Tenerifu.

V Sloveniji bo le kratek čas, s svojo družino bo preživela pet dni, nato pa se vrača nazaj.

Instagram zgodba

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals