Kontaktirajte nas

Zabava

KOLUMNA: Zakaj ljudje vprašajo kako si, če potem v bistvu tega nočejo slišati!?

Objavljeno

V redu

Nočejo slišati, kadar nisi v najboljši koži pa enostavno iskreno poveš, nisem dobro, ker imam finančne težave, norega bivšega moža, pa še ene zoprne izvide čakam.

Včasih se mi zdi, da še manj nočejo slišati, kadar rečeš, super sem, grem na potovanje za cel mesec, časti moj nov, precej mlajši frajer, ki je med top uspešnimi in premožnimi podjetniki.

Kaj naj bi odgovorila potem na vprašanje kako si? Še kar, da ni ne vroče ne mrzlo? Da mi nihče ne more biti nevoščljiv in hkrati ni treba poslušati jamranja in sočustvovati? A je to tako?

Že dolgo me žre to, ampak danes je prebilo in zato bom zlila in delila z vami. Telefonski klic, kako si in povem kako sem, nisem v najboljši koži, pač mal pojamram in odgovor na drugi strani: “Aha, aha, joj imam drug klic, ta me že drugič kliče, se moram oglasiti, pokličem nazaj!

Ne potrebujem vedeževalskih in jasnovidnih sposobnosti, da vem, da me ne bo poklicala nazaj. Pa saj konec koncev, ni treba, vse jasno. Zakaj je klicala? Morda je kaj potrebovala? Zakaj vpraša, kako sem – ha- iz vljudnosti?  Ne prenesem več teh izmikanj, teh vljudnostnih for, če te zanima – vprašaj, poslušaj, se pogovarjaj, če te ne, pa povej, kaj potrebuješ in to je to! Ni ne čas, niti klima v zraku za sprenevedanje, za namišljeno vljudnost, prijateljstvo. A ni dovolj, lahko bi dojeli, da s tem ne bomo naredili nič dobrega. Ni treba, res ni treba tega početi samo zato, ker naj bi.  In ja, tudi slabe volje sem kdaj, naveličana, jezna, zaskrbljena, utrujena in če želiš, me lahko poslušaš, da se malo olajšam, če ne pa ni treba, ker v svetu hinavščine in sprenevedanja ne želim biti, ne s teboj, ne z drugimi.

Razočarana gospodinja

Foto: freepik.com

Poznate to, je to tudi vaša zgodba? Se kdaj počutite podobno. Kaj storite? Ali odpustite, predihate ali enostavno s tako osebo zaključite zgodbo?

Odgovarja Urša Mravlje

Aromatica Slovenija

Diplomirana aromaterapevtka, strokovnjakinja holistične aromaterapije in izkušena ženska

Zelo poznano, verjetno se vsi najdemo v tej zgodbi. Včasih bi najraje na hitro odreagirali, odrezali, prekinili in šli naprej. Pa je prav? Kaj pa, če bi dali ta klic na čakanje, si vzeli odmor, prespali in se potem odločili. Recimo, da sem za popravni izpit.  Počakajte ta te pokličem nazaj, če ga dolgo ne bo, pokličite in vprašajte kako si? Na podlagi razvoja dogodkov pa se potem odločite: za izpis, pavziranje ali potrpljenje. Vmes pa bergamotko v izparilnik, bo lažje.

Zabava

Tina Maze navdušila s posnetkom

Objavljeno

V redu

Avtor

Nekdanja vrhunska smučarka je objavila kratek posnetek na svoj Instagram račun.

Tako kot smo pri naši nekdanji vrhunski smučarki Tini Maze že vajeni, je zelo redkobesedna, kadar objavlja utrinke iz svojega življenja. Zapiše le nekaj besed, a z njimi pove zelo veliko.

Tisti, ki jo spremljajo, vedo, da Mazejeva zelo uživa. Vsaj tako je moč razbrati iz njenih fotografij, družinskih utrinkov, s katerimi razveseljuje svoje spletne oboževalce.

Tina je v srečnem razmerju s partnerjem Andreo Massijem, z njim ima tudi hči Anouk. Skupaj uživajo življenje in se imajo zelo lepo.

Zadnji posnetek, ki ga je Tina dodala na svoj Instagram račun, pa dokazuje prav to. Poglejte si ga. Tina je poleg zapisala, da se ne smemo nikoli nehati igrati.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Posnetek razkril realno vzdušje mojstrov Delovne akcije

Objavljeno

V redu

Avtor

Kako se ima ekipa Delovne akcije, ko jih ne spremlja snemalna ekipa?

Na malih ekranih je videti, da se zna ekipa Delovne akcije med prenovo domov prav lepo zabavati. Za popestritev poleg voditeljice Ane Praznik poskrbi zlasti navihani Ičo, ki iz rokava vedno potegne kakšno šalo, s katero obarva delovne urice. Da se šaljivi utrinki ne odvijajo le tedaj, ko jih spremlja snemalna ekipa, dokazuje video utrinek, ki ga je posnela Ana med eno izmed prenov.

»Hahahaha, joj kaj sem našla. Mislim … mi se imamo res lepo  na snemanjih. Za dodatno animacijo pa pogosto poskrbi Ičo,« je zapisala Ana ob posnetku, na katerem Ičo pleše ob vrtenju legendarne hrvaške pesmi ‘Tek je dvanajst sati’. Mojstru elektroinštalacij se je pri plesu pridružil tudi prvi mož Delovne akcije Bojan Žlebnik, Ana pa je ob vokalu pevke Vanne šaljivo zapela in spodbujala Iča, naj pleše pod zvezdnatim stropom.

Kako so simpatični, kajne? Boste tudi vi nestrpno čakali na mesec maj, ko se bo oddaja znova vrnila na male ekrane?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Zvezda šova Ljubezen po domače si je spremenila ime

Objavljeno

V redu

Avtor

Ne, nimamo v mislih priimka.

Svetlolasa zvezda šova Ljubezen po domače končno uživa življenje, po kakršnem je hrepenela. Od priimka Kale se je sicer poslovila v mesecu marcu, ko jo je njen srčni izbranec popeljal pred oltar in jo spremenil v gospo Radovanović, ampak veste, to ni edina novost v njenem poimenovanju, saj si je znova spremenila osebno ime.

Slovansko ime Žaklina je nekaj let po ločitvi od bivšega moža preimenovala v francosko izpeljanko Jacqueline, po drugi poroki pa si je kot kaže znova zaželela spremembe, saj se na družbenem omrežju predstavlja s slovesom od črke e. Jacqueline Kale je namreč postala Jacqualine Radovanović.

Najlepsa hvala za cestitke. Resnicna ljubezen se zacne , ko se nicesar ne pricakuje v zameno.

Objavil/a Jacqualine Radovanovic dne Torek, 16. marec 2021

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO