Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva, 3. 12. 2020

Numerološka usmeritev dneva, 3. 12. 2020

Juhuuu, pobelil nas je sneg!  Naša dolina, v kateri živim, je tako lepa pod belo oblekico. Nekaj dela z odstranjevanjem snega bo, a to ne sme izbrisati veselja nad belo spremembo.  Dobro jutro, dober dan vsem!

“Tvoj notranji svet vedno določa tvoj zunanji svet. Zato vlagaj v notranji svet, ne v zunanjega.”

Tjaša Dorelay

Današnji dan bo v znamenju dveh števil, ki različno vplivata na nas. Trojka v dnevu vzpodbuja čustvenost, družabnost, željo po izražanju svojih talentov, naklonjenost družini, enica tekočega dne pa zahteva mentalno aktivnost in procesiranje, ambiciozno individualno delovanje.  To dvoje je dobro nekako uskladiti. 

Super bi bilo, če nam uspe prebuditi  strast do ustvarjanja vsega tistega, kar čutimo, da nam teče po žilah in da smo čim bolj originalni. Notranji otrok naj bo zvedav in radoživ. Da pa ne bodo vse ideje  in zamisli obvisele v zraku, se potrudimo in iz njih kaj vidnega naredimo. Za pomoč prosimo kakšno žensko osebo iz svoje družine. 

Sitnarjenje in raztresenost nam utegneta otežiti dan.

Današnji ključi: strast, izražanje talentov, družina in delo

Prebudite radost v sebi.  Želim vam, da sijete v snežni belini danes!

Vaša numerologinja Asya

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya