Kontaktirajte nas

Zabava

Slovenski humorist zaprt v kopalnico, kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Priljubljeni slovenski humorist in igralec Ranko Babić na svoj humoren in zanimiv način opisuje karanteno in 24-urno druženje s svojo družino.

Pravi, da je ujet med svojimi tremi članicami družine, zato se mora znajti in skriti, kakor ve in zna. In na tak način zna le Ranko. Svoje prijatelje in oboževalce je nasmejal na svoj 27. dan karantene, ko jim je razkril, da se zapre kar v kopalnico, kamor ubeži pred ženo Natašo in hčerkama Tajo in Kajo.

27. dan karantene. Vsake tok časa grem kao na wc, se zaprem in si poskusam vzet 5 minut časa da se spocijem od druzinskega druzenja ki traja zadnjih 27 dni, po 24 ur na dan

Po treh minutah ze slisim glasove pred vrati kopalnice;

Starejša: “a je kdo vidu atija”

Mlajša: “kam si se skliu oci”

Zena: “Ranko, to je dons ze 4-ič da si se zapru na wc. Ni fer, bejž ven, zdej sem jaz na vrsti”,« je Babić na svoj humoren način opisal dogajanje. Očitno jim ni niti malo dolgčas. Verjamemo pa, da bo Ranko vse te svoje prigode iz karantene znal strniti v novo stand-up komedijo.

27. dan karantene. Vsake tok časa grem kao na wc, se zaprem in si poskusam vzet 5 minut časa da se spocijem od…

Objavil/a Ranko Babic dne Sreda, 02. december 2020

Foto: Facebook

Zabava

Zagotovo se spomnite Erike in Damijana Smolaka iz Ljubezni na seniku! Kaj se z njima dogaja danes?

Objavljeno

V redu

Avtor

Deset let je že minilo od njune poroke. Sta še vedno skupaj?

Erika in Damijan Smolak sta se našla in zaljubila v šovu Ljubezen na seniku. Zagotovo se ga spomnite, vodila ga je Saša Lendero, par pa je s svojo ljubeznijo pridobil številne oboževalce.

Po poroki se jima je rodila hči Klara, skupaj so zaživeli na Damijanovi kmetiji. Pa danes?

Družina je še vedno zelo srečna, Erika in Damijan vodita domačo turistično kmetijo in priznavata, da imata dela čez glavo. Njuna hči Klara pa je dopolnila že 9 let.

Kako čas beži, kajne?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Prihaja Joži tudi v novo sezono šova Ljubezen po domače?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vse kaže tako …

Joži Lesiček se v resničnostno oddajo komercialne televizije ne prijavlja, ker bi si želela ljubezni ali moškega prijatelja, s katerim bi preživela jesen življenja. Čeprav se ji iz ust zlahka skotali kakšna zabeljena o seksu in prav nič sramežljivo nameni tudi kakšen sočen poljub, pa je v resnici zanjo vse skupaj zgolj oblika kratkočasenja. Kot je Joži pojasnila medijem, s prijavo v šov le preganja dolgčas in išče zabavo.

»Prvič sem šla iz dolgočasja, ker sem upokojena in imam 24 ur na dan časa, drugič pa, ker sem videla Mirka, kako je opletal s kitaro, in si rekla: ta je pa za vice, se bomo malo nasmejali. Rada se družim in sem vesela, rada vidim, da so tudi drugi srečni, in sem se odločila poskusiti še enkrat. Prijavila sem se in so me sprejeli,« je za svet24 pojasnila 71-letna upokojenka in potrdila, da se bo prijavila še večkrat. Ali jo bomo spremljali v novi sezoni, je torej odvisno zgolj od tega, ali jo bodo sprejeli.


Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: So razkrinkali Sanjskega moškega in pokvarili šov?

Objavljeno

V redu

Avtor

Pojavljajo se namigi in razkritja, ki bi utegnili pokvariti prihajajoči šov Sanjski moški.

Javnost in mediji še vedno vneto ugibajo, kdo je Sanjski moški, ki se skriva pod belo masko. Na družbenih omrežjih se pojavljajo tudi namigi in celo razkrivanje obraza mladeniča, ki bo postal junak nove sezone.

A vse, kar lahko zasledite, seveda ne drži. Kot so nam v minulih dneh že pojasnili na POP TV, namreč novega akterja za oddajo Sanjski moški še niso izbrali. Slednje so na portalu njena.si preverili znova in se tako prepričali, da tudi v teh dneh izbora še niso zaključili. Komisija se namreč še vedno odloča, koga izmed prijavljenih kandidatov bodo določili za obraz 2. sezone. 

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals