Domov Zabava Strašno: Takšne grožnje prejemata Kristina in Eva Luna (Sanjski moški)

Strašno: Takšne grožnje prejemata Kristina in Eva Luna (Sanjski moški)

Je to sploh mogoče? Takšne grožnje res presegajo meje zdravega razuma …

Kandidatki letošnjega šova Sanjski moški, Kristina Miler in Eva Luna Mlakar sta za portal 24ur.com spregovorili o zelo resnih grožnjah, ki jih prejemata, odkar sodelujeta v šovu.

Kot je za omenjeni portal dejala Kristina, se je vse skupaj začelo s sovražnimi komentarji, sedaj pa je prešlo v grožnje.

»Grozili so mi tudi že, da me bodo ubili, grozijo mi, da bodo škodovali ne samo meni, ampak tudi moji družini. Grozijo, da bodo prišli k meni domov in nam ‘hišo v luft spustili’,« je pojasnila.

S podobnimi težavami se srečuje tudi Eva Luna, njej grozijo vse od zadnje oddaje dalje, ko je spregovorila o Arijanni in njenemu odnosu z Blažem.

»Zdaj, po zadnji oddaji, pa dobivam grožnje ne samo na Facebook, Instagram in Tik Tok, ampak tudi na osebni mail. To je res preseglo vse meje. Grozijo, naj zvečer ne hodim sama domov iz službe, ker me bodo pretepli. Pišejo mi, naj čim prej zapustim šov, ker sicer se ne bo dobro končalo zame. Poleg tega mi pišejo, da bi bilo bolje, če bi moj oče in celotna moja družina čim prej umrla, da si ne zaslužimo živeti,« je za omenjeni portal dejala Eva Luna, dodala pa, da je ni strah.

Foto: Voyo/posnetek zaslona