Domov Življenjski Stil Bi radi hitreje shujšali? Samo to storite vsako jutro in boste!

Bi radi hitreje shujšali? Samo to storite vsako jutro in boste!

Januar je tu, med novoletnimi zaobljubami pa tudi, da čim prej oklestimo praznične kilograme. Kako nam lahko to uspe hitreje? Preberite.

Oh, to hujšanje in oh, te diete! Saj veste, hitre diete lahko povzročijo, da se kasneje kilogrami še hitreje vrnejo, zato je toliko bolj prav, da se hujšanja lotite premišljeno. Stara veda ajurveda pravi, da je potrebno telo očistiti. Če je telo polno strupenih toksinov, bo hujšanje počasno ali pa sploh ne bo rezultatov. Če pa najprej telo očistimo strupov, bo hujšanje veliko hitreje prineslo želene uspehe.

Strupeni toksini se v naše telo kopičijo z nezdravo hrano, kajenjem, alkoholom, pa tudi s stresom in ostalimi svobodnimi radikali, ki nas obkrožajo. Čisto telo hitreje pokuri kalorije, prebava je bolj urejena, boljše je počutje in dovolj je energije.

Že zjutraj poskrbite, da bo dan uspešen. Takoj ko vstanete, popijte kozarec mlačne vode. Nato si umijte zobe in tudi jezik. Čist jezik krepi delovanje ledvic.

Nato si vzemite nekaj minut za žvrkljanje olja. Potrebujete žličko kvalitetnega oljčnega ali sezamovega olja. Žvrkljajte pet minut, nato izpljunite. Na tak način boste pomagali, da strupeni toksini hitreje zapustijo telo.

Nato popijte še en kozarec tople vode in se posvetite masaži telesa. Masirajte svoje telo s krožnimi gibi, v smeri proti srcu.

Ko je telo ogreto, lahko naredite tudi nekaj vaj za raztezanje ali pa jogijske vaje.

Nato se za nekaj minut popolnoma umirite in si v mislih ponavljajte pozitivno misel.

Na tak način boste dan pričeli z energijo in motivirani boste za nove podvige.

Foto: Shutterstock