Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 4. 1. 2021

Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 4. 1. 2021

»Bodi polno prisoten v tem trenutku. Ne razmišljaj o preteklosti. Tvoja moč je tukaj in zdaj.«

Tjaša Dorelay

Danes smo pod vplivom dveh stabilnih, materialnih števil, ki nas bosta s svojo energijo podprli pri materializiranju svojih idej, želja in ciljev.

Število tekočega dne nam zagotavlja uspeh, ponos in dostojanstvo, če bomo pogumno naredili premike v želeno smer, če bomo stvari, ki jih počnemo, naredili drugače, na drugačen način, če bomo pričeli z nečim, o čemer že dolgo razmišljamo. Današnji dan je namenjen avtoritativnemu izražanju individualnosti, uresničevanju ambicij, prodornosti. Podprti bomo z izdatno energijo dneva, ki nas bo potiskala naprej, če bomo dobro organizirani, disciplinirani, se držali pravil in delali. Nič ne bo samo od sebe padlo iz neba. Zanesti se bo treba le nase in na svoj trud. 

Posamezniki, podjetniki, managerji, imate priložnost, da s svojim delovanjem in ravnanjem dosežete trajne rezultate in obstojnost. Dan je ugoden za podpis dolgoročnih pogodb.

Bioritemsko število dneva in generacijsko leto prinašata dvojno petico, zaradi česar bomo potrebovali neverjetno veliko svobode: ustvarjalne in delovne. Število tekočega dne 1 nas ne  bo oviralo, da si svoje življenje naredimo lepše in boljše. Potrebno bo paziti, da nas pretirano ne prevzame nemir, zaradi česar bi lahko skrenili iz začrtane poti. Vonj po svobodi nas lahko hitro zanese v druge smeri. Rajši vse svoje ideje, ki v nas prebujajo nemir, spravimo v eno dobro izvedljivo obliko, naredimo načrt za uresničitev in delajmo. Zmogli bomo premagati vse ovire in težave, saj enica tekočega dne predstavlja vodenje, moč, avtoriteto.

Zavihajte rokave in akcija!

Numerologinja Asya

Foto: Pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya