Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Rebeka Dremelj iskreno priznala, da ni bila mama številka 1. Kaj se jim je dogajalo?

Objavljeno

V redu

Tokrat je iskreno spregovorila o tem, kako so preživljali božično novoletne praznike. Pravi, da ni bila mama številka 1. Kaj to pomeni?

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj vedno pove in napiše tisto, kar si misli in kar čuti. Tako je brez oklevanja svojim številnim oboževalcem preko družbenih omrežij priznala, da med prazniki ni bilo časa za peko, saj jih je preživela delavno.

»Priznam, da tokrat nisem bila ravno nr.1 mama. Nisem pekla piškotov z otroci, nisem delala potice, nisem kuhala, nisem … marsikaj, ker sem non stop delala,« je priznala v svoji Instagram zgodbi ter dodala, da so se pa družinsko lotili izdelave božične hiške. Sprva so imeli nekaj težav, saj jim je ni uspelo zlimati skupaj, nato pa jim je le uspelo. Skozi zgodbo pa Rebeka pripoveduje, da je hiško okrasila njena mlajša hči Sija in se nato, ko je bila končno sestavljena, odločila še, da jo poje.

»Nisem vedela, naj se razjočem al smejim,« je zaključila pevka. Njihovo dogodivščino boste v zgodbah našli spodaj.

Instagram zgodba (posnetek zaslona)
Instagram zgodba (posnetek zaslona)
Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: Facebook

Zanimivosti

Vau, ste vedeli, da ta slovenska pevka gradi tako sanjsko hišo?

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je,  kako sanjski dom bo imela.

Priljubljena slovenska pevka Alya je s svojimi spletnimi prijatelji delila posnetek, na katerem je razvidno, kako lepo hiško si gradi, kako čudovita bo in kakšne lepe razglede bo ponujala.

»Ponavadi so izkušnje z izvajalci takšne, da zamujajo, iščejo izgovore, se ne javljajo, prestavljajo termine in še bi lahko naštevala kajne, sem sigurna da se najdeš kje v tem? No tile fantje so me pa čisto sezuli, bili so na gradbišču pred uro, pred mano in že delali izmere ha!:) se je pohvalila pevka in v posnetku razkrila, kakšna vrata in okna bo imela njena hiška.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Presenečenje za oboževalce: Tina Maze naredila izjemo in pokazala hči

Objavljeno

V redu

Avtor

Presenečeni boste, kako velika je že deklica.

Priljubljena nekdanja vrhunska smučarka Tina Maze svoje hčere Anouk ne izpostavlja javnosti, zelo redko se zgodi, da objavi kakšno njeno fotografijo. A tokrat je naredila izjemo in jo pokazala, s tem pa razveselila številna. Na fotografiji je razvidno, da je deklica že zelo velika, ji je pa njena mamica zakrila obraz.

Fotografija je nastala ob posebni priložnosti, obiskal jih je predsednik države Borut Pahor. »Težko je najti prave besede za tak obisk,« je med drugim poleg fotografije pripisala Tina.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da je Nataša Pirc Musar tako »divja«?

Objavljeno

V redu

Avtor

S to objavo je popolnoma presenetila in pokazala svojo drugačno plat.

Nekdanja televizijska voditeljica, danes pa informacijska pooblaščenka in pravnica, tudi kandidatka za predsednico države Nataša Pirc Musar, je v svoji Instagram zgodbi pokazala svojo divjo plat. Več kot očitno je, da je Pirc Musar adrenalinski tip človeka, je namreč motoristka, vozi motor Kawasaki.

»To je to, to je ta zvok, evo. Grem en giro,« je dejala v zgodbi in pokazala svojega jeklenega konjička.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals