Kontaktirajte nas

Zabava

Resnica o odhodu: Jan o prikriti norišnici v šovu Bar. To vas bo zelo presenetilo

Objavljeno

V redu

Jan Klobasa je po prihodu iz srbskega šova Bar razkril, kaj se je v resnici zgodilo, da je zapustil igro za 30. tisoč evrov. Ste pričakovali kaj takega?

Janu Klobasa se vrstijo novice, da je bil zaradi nedela odpuščen iz srbskega resničnostnega šova Bar. Resnica je precej drugačna, saj je 23-letni Slovenec kar štiri dni prosil, naj ga pustijo domov. Kot je pojasnil za portal njena.si, je sledil taktiki, za katero je upal, da ga bo pripeljala do cilja.

»Če nisi zanimiv, potem te v šovu ne rabijo … in upal sem, da bo šlo po tej poti. Štiri dni sem namreč vztrajal, da grem domov, pa tudi če bom moral za ta korak  plačati visoko ceno. Ampak na koncu je produkcija stopila malo na mojo stran in mi olajšala odhod,« je povedal za omenjeni portal Jan, ki je razkril še, da kljub temu, da gre za resničnostni šov, kjer so tekmovalci nenehno pod nadzorom kamer, slednje javnosti ne prikažejo najbolj spornega dogajanja.

»Kamere pokažejo ‘normalne stvari’, če jim sploh lahko rečeš normalne stvari … Ko se dogajajo nenormalne stvari, pa tega ne prikažejo. In ko sedaj gledam te tako rečeno ‘normalne stvari’ v oddaji, sem presenečen, da sem tam sploh zdržal šest dni. Tam je namreč norišnica. Verjamem pa, da bo do konec snemanja še kar nekaj prostovoljnih odhodov domov …«

Foto: VOYO

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals